• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese Merhaba...
Harlan Coben - Zaman Tükeniyor
sayfa...158:KK52:

Merhabalar
Oğlum diş çıkarma döneminde olduğu için okuyamıyorum. 1 haftada 3 diş çıkardı ateş,ishal uykusuzluk ile uğraşıyorum :KK43:
Allah kolaylık versin. Kuzuya geçmiş olsun. :KK43:
Pek iyi değil canım ya, idrar enfeksiyonu çıktı ilaç kullanıyo
Onun stresi ayrı el kadar bebeye antibiyotik veriyorum vicdan azabı var
Her kafadan bi ses çıkıyo, yok tahlil düzgün alınmamıştır yok boşuna ilaç veriliyo
Doktorumuza güvenmek istiyorum ben de
Gazı zaten çok fazla, sürekli iki büklüm oluyo
Birkaç gündür de çok fazla ağlıyo etinden et kopmuş gibi
Bi düzen oturtamadım ben, 42 gün oldu hep böyle gitçek gibi geliyo
Ben zaten ruhen pek iyi değilim ayrıca ekstra uykusuzum
Bir dokun bin ah işit oldu biraz
Melinda'm, taze annem, böyle bir deneyim yaşamadım ama yaşayanlardan biliyorum. EMİN OL GEÇECEK. Allah sağlık versin kuzum. :KK200:

Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.

Hayırlı olsun dişleri kuzunun inşallah bir an önce geçer de rahatlar Allah yardımcın olsun diş dönemi bazı bebelerde çok yorucu oluyor .

Herkese Merhaba...
Harlan Coben - Zaman Tükeniyor
sayfa...158:KK52:

Allah kolaylık versin. Kuzuya geçmiş olsun. :KK43:
Melinda'm, taze annem, böyle bir deneyim yaşamadım ama yaşayanlardan biliyorum. EMİN OL GEÇECEK. Allah sağlık versin kuzum. :KK200:

C Calcifer _meLinDa_ _meLinDa_ geçmiş olsun. Minikler çabucak atlatsınlar inşallah.
Gelmişken bildirimimi de yapayım Köpek Kalbi sayfa 73[/QUOTE]
Hepinize çok teşekkür ederim. Bizimki duygularını çok uçlarda yaşıyor acısını da mutluluğunu da dibine kadar yaşıyor bu yüzden böyle dönemlerde çok yorucu olabiliyor :(

Merhabalar
Oğlum diş çıkarma döneminde olduğu için okuyamıyorum. 1 haftada 3 diş çıkardı ateş,ishal uykusuzluk ile uğraşıyorum :KK43:
Her kafadan bi ses çıkıyo, yok tahlil düzgün alınmamıştır yok boşuna ilaç veriliyo
Çok geçmiş olsun kuzulara, Allah kolaylıklar versin güzel anneler:KK200:

Geçmiş olsun. Ilk çocukta insan fazla stres yapıyor. Ben ikizlerin ateşi çıksa oturup ağlıyordum. Geniz eti ameliyatı olmuşlardı. Ameliyat öncesi Yasin'ler okumuş, diğer aileler kafeteryada kahve içip beklerken, biz eşimle bekleme odasında ağlaşıp durmuştuk.:KK70:
Allah tez zamanda şifa versin InşaAllah. Inan hepsi geçecek. Minik prensesini kocaman öpüyorum :KK200:

selamlar
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah :KK200:
ayışığı sofrası bitti. nazlı eray’ın okuduğum ilk kitabıydı. bu yıl hedeflerim arasında 5 Türk kadın yazarın kitaplarıyla tanışmak vardı nazlı eray üçüncü oldu devam edeceğim :) kitaba gelirsek; fantastik büyülü bir dünya hem de bugün anlatılmış hem gerçek gibi hem değil gibi ben sevdim.
yeni kitabım delifişek sizi seviyorum

İyi akşamlar kitap sever dostlar.

Psk. Özcan Göknar " özgüven kazanmak" bitti. Sıradaki kitabım,

Yazar : Karın Karakaşlı "Can Kırıkları"
Sayfa, 10 :)

Şebnem Ferah’ın şarkısına ilham olmuştur Can Kırıkları.
Ne zamandır uğrayamıyorum buraya.Kitabın adını görünce dayanamadım yazdım.

İyi akşamlar
Köpek Kalbi'ni sabah bitirmiştim, şimdi de Clarissa'ya başladım, sayfa 20

Yaz gelince bir rehavet çökmüş sanki, herkes okuyamadım deyip çıkıyor ya da gezmekten kitaba fırsat kalmıyor da olabilir tabi :) Yaz benim en sevdiğim mevsimdir, hafif yemekler, akşam yürüyüşü, dondurma keyfi, deniz tatili ve de bahçede okuma keyfi... Kızlar sizi de özendireyim dedim, alın elinize kitapları, en azından akşamları çıkın açık havaya okuyun, ohh mis :)

Günaydın,
Ben de okuyamayanlardanım ama tamamen kitapla yıldızımın barışmaması sebebiyle, diyaloglar kopuk, konu bir garip bir türlü adapte olamadım 250. sayfaya gelmeme rağmen, yahudi bir aile konu edilmiş ama yahudi oluşlarını gözümüze soka soka ilerliyor kitap bir de İsrail' in haklı taraf sayıldığı, ortadoğuda mağdur olduğu yönünde alttan alta serzenişler olunca gıcık oldum resmen kitaba ama Jonathan Safran Foer sevdigim bir yazar sırf onun hatırına okumaya devam ediyorum resmen. Bu kadar dini öğeyi sevmiyorum ben kitaplarda. İnsan inanışından ibaret olmamalı diye düşünüyorum çünkü. Ritüellerin tamamen gelenek haline getirildiğini düşünüyorum ve ritüeller bende baskı ve panik hissi doğurur. Yarım bırakmamaya çalışacağm.

Evde de Mutlu prens' i başlamıştım. Güzel bir masal kitabı öykülerin çoğunda sosyete hayatının manasızlığına dokundurmalar mevcut. Çocuğum olursa ona okuyabilirim. ,

Ankara' da her akşam yağmur yağıyor, dışarıda oturup yazın keyfini pek çıkaramıyoruz açıkcası.

Back