• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız ? :KK200: Bu yıl üniversite sınavlarına girdiğimden dolayı aktif olamamıştım.. Daha doğrusu 1 yıldır hiç kitap okuyamadım.. :( Bugün itibariyle sınavım geçtii ve ben de hemen ilk kitabı alıp okumaya başladım :KK68:
Nasıl özlemişim anlatamam :KK37:
Tekrardan gelip sizlerle beraber olabilirim umarım beni yine kabul edersiniz :KK19:

Okumaya başladığım kitabı da yazayım..

Aylak Adam- Yusuf Atılgan

Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız ? :KK200: Bu yıl üniversite sınavlarına girdiğimden dolayı aktif olamamıştım.. Daha doğrusu 1 yıldır hiç kitap okuyamadım.. :KK43: Bugün itibariyle sınavım geçtii ve ben de hemen ilk kitabı alıp okumaya başladım :KK68:
Tekrardan gelip sizlerle beraber olabilirim umarım beni yine kabul edersiniz :KK19:

Hoşgeldin , nasılsın?

Umarım emeklerinin karşılığını alırsın .bir stres daha bitti öyle ya da böyle .
Seni burada tekrar görmek çok güzel .

Hoşgeldin , nasılsın?

Umarım emeklerinin karşılığını alırsın .bir stres daha bitti öyle ya da böyle .
Seni burada tekrar görmek çok güzel .
Hoşbuldum, iyiyim kendimi biraz boşlukta hissediyorum ama birkaç güne geçer :))
Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur, şu yorgun 1 yılın sonucu güzel olur :KK36:

Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız ? :KK200: Bu yıl üniversite sınavlarına girdiğimden dolayı aktif olamamıştım.. Daha doğrusu 1 yıldır hiç kitap okuyamadım.. :KK43: Bugün itibariyle sınavım geçtii ve ben de hemen ilk kitabı alıp okumaya başladım :KK68:

Hoş geldin canım, hadi geçmiş olsun:KK200:

Merhabalar
Telefonum değişime gittiği için bir süre olmayacağım. Şu anda bilgisayardan yazıyorum ama her zaman açamıyoruz bilgisayarı evde. Benim için iyi olacak, biraz sosyal medya ve akıllı telefon detoksu yapayım.
Kitap da okuyamıyorum bu aralar

Hoş geldin canım geçmiş olsun

Günaydın herkese iyi haftalar,
Kitaplar aynı yerinde duruyor neredeyse hiç okumadım.

Hoş geldin canım, umuyorum mutlu olacagın bir yola girersin bu sınav sonrasında.

Pek iyi değil canım ya, idrar enfeksiyonu çıktı ilaç kullanıyo
Onun stresi ayrı el kadar bebeye antibiyotik veriyorum vicdan azabı var
Her kafadan bi ses çıkıyo, yok tahlil düzgün alınmamıştır yok boşuna ilaç veriliyo
Doktorumuza güvenmek istiyorum ben de
Gazı zaten çok fazla, sürekli iki büklüm oluyo
Birkaç gündür de çok fazla ağlıyo etinden et kopmuş gibi
Bi düzen oturtamadım ben, 42 gün oldu hep böyle gitçek gibi geliyo
Ben zaten ruhen pek iyi değilim ayrıca ekstra uykusuzum
Bir dokun bin ah işit oldu biraz

Canım yeni okuyabildim
Çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyidir Melinda
ve sende iyi olacaksın zamanla inşallah gaz dönemi geçince gece uykuları da düzelir daha çok yeni ve hayatın komple değişti düzen kuramaman çok normal sabırlı ol her şey güzel olacak. :KK200:

Günaydınlar

Suç ve Ceza ya devam ediyorum 2 hafta içinde inşallah bitirip izne ayrılırken yanıma çocuğuna sınır koyma kitabını okuyacağım.

Bu arada kreş arayışım hala devam ettiğinden kendimi hiç bir şeye veremiyordum ama 2 tanesinde karar kıldım gibi şimdi ikisi arasında düşünüp bir de yengeme(çocuğuma o bakıyor) durumu anlatmam kaldı.
Umarım pişman olmayız çocuğum için iyi karar vermişimdir.

İyi akşamlar
Kafka oteli sayfa 90.
Çok ince zeka gerektiren cümleler beni benden aldı.
Şimdiden kitaba 9 puan verdim bile .. Keşke böyle kalemler çoğalsa.
minerva1988 minerva1988 teşekkür ederim .. Beni bu nadide kalemle tanistirdigin için.
Ayrıntılı yorumunu bekliyorum yazara ileticem:))

Hoş geldin canım geçmiş olsun
Hoşbuldum, teşekkür ederim :KK200:

Günaydın herkese iyi haftalar,
Kitaplar aynı yerinde duruyor neredeyse hiç okumadım.
Hoş geldin canım, umuyorum mutlu olacagın bir yola girersin bu sınav sonrasında.
Hoşbuldum, teşekkür ederim inşallah her şey güzel olur :KK200:

koza16 koza16 hoşgeldin inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım :)
Hoşbuldum, inşallah çok emek verdik sonucu güzel olur :KK200:

Back