• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar kızlar
Ela Gözlü Pars Celile bitti. Kitabın ağırlıklı olarak aşk üzerine olduğunu düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Osmanlının son dönemleriyle Atatürk'ün ölümüne kadar geçen süreyi kapsıyor. Celile Nazım Hikmet'in annesi ve onun gözünden anlatıyor. Yazar gazeteci olduğu için kitap tam bir roman havasında değil. sanki köşe yazısı okur gibi ya da hani tarih kitaplarında bazı konular hoşumuza gider roman okur gibi gelir bana o tadı verdi. Severek okudum eski bilgilerimi tazeledi. Bu ay okuduğum kitaplar çok manidar oldu. Birisi Fatih Sultan Mehmet'i anlatırken Diğeri Osmanlı Devleti'nin sonunu ve Atatürk'lü dönemi anlatıyor. Seçsem ancak bu kadar denk gelir :KK200::KK200:
Yeni Kitabım Mürebbiye

Merhaba baykuşlar
Destek yayınlarının skandal iş ilanını gördünüz mü? Tepki çekince yapılanı çalışan personele maledip işten çıkarmışlar. Bu yayınevinin ilk skandalı değilmiş . Konu ile ilgili bir kaç görsel ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-28-17-38-16.jpg
    Screenshot_2018-06-28-17-38-16.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2018-06-28-17-35-03.jpg
    Screenshot_2018-06-28-17-35-03.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2018-06-28-17-33-57.jpg
    Screenshot_2018-06-28-17-33-57.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2018-06-28-17-32-26.jpg
    Screenshot_2018-06-28-17-32-26.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 49
Selamlar kızlar
Ela Gözlü Pars Celile bitti. Kitabın ağırlıklı olarak aşk üzerine olduğunu düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Osmanlının son dönemleriyle Atatürk'ün ölümüne kadar geçen süreyi kapsıyor. Celile Nazım Hikmet'in annesi ve onun gözünden anlatıyor. Yazar gazeteci olduğu için kitap tam bir roman havasında değil. sanki köşe yazısı okur gibi ya da hani tarih kitaplarında bazı konular hoşumuza gider roman okur gibi gelir bana o tadı verdi. Severek okudum eski bilgilerimi tazeledi. Bu ay okuduğum kitaplar çok manidar oldu. Birisi Fatih Sultan Mehmet'i anlatırken Diğeri Osmanlı Devleti'nin sonunu ve Atatürk'lü dönemi anlatıyor. Seçsem ancak bu kadar denk gelir :KK200::KK200:
Yeni Kitabım Mürebbiye
Çok güzel yorumlamışsın . Ben de dün gece bitirdim.
Yeni kitabım Öksüzler Treni

Merhaba baykuşlar
Destek yayınlarının skandal iş ilanını gördünüz mü? Tepki çekince yapılanı çalışan personele maledip işten çıkarmışlar. Bu yayınevinin ilk skandalı değilmiş . Konu ile ilgili bir kaç görsel ekliyorum
Maalesef .
Yapabiliyorsak bu yayınevinin kitaplarını almayalım. Bizler de duyarlı insanlar olarak tepkimizi gösterelim.

Günaydınlar,
Merhaba baykuşlar
bu görüşteki insanların kafaları açık olsa da zihinleri kapalıdır. Tam bir rezalet. Daha önce yaptıkları da iğrenç şey. Sanırım kokuşmuş bir ortam var yayınevinde ki köpeğe tecavüze onay veren editöründen, korsan kitap satışına karar veren yönetim kuruluna kadar. Muhasebenin de kokuşmuş olması şaşırtmadı.

Çok güzel yorumlamışsın . Ben de dün gece bitirdim.
Yeni kitabım Öksüzler Treni
ben severek okumuştum , güzel ve dokunaklı bir öykü.

Veronika Ölmek İstiyor bitti. Çok etkilendim, ancak çok depresif bir zamanda okumamak lazım. Sıklıkla ara vermek zorunda kaldım soluklanmak için.
Sıradaki kitabım biraz daha kolay okunacak bir kitap. Ayşegül Kocabıçak’ ın yazdığı Run Gülüzar Run. Hızlı ve konsantre okuma zamanlarıma geri dönmek için bu tarz 1-2 kitap eminim iyi geleceK.

Run Gülüzar Run bitti. Kısa, kolay okunan ama bir o kadar da etkileyici bir kitaptı. Üstelik gerçek hikayeymiş ve devamı da gelebilirmiş. Tavsiye ederim.
Seray Şahiner - Antabus’e başladım. İlk birkaç sayfayı okuduğum kadarı ile bu kitap da fazlası ile etkileyecek. Hatta ilk başlardan bana çağrıştırdığı şey, sanki Gülüzar’ un hikayesinin devamı gibi.

Selamlar
Huzur bitti, çok beğendim. Okurken hem zorlandım hem çok keyif aldım, altını çizdiğim çok cümle oldu, tekrar tekrar okuduğum yerler oldu, bazen de anlamadım yerler oldu. Bir süre sonra yeniden okumak istediğim bir kitap oldu.
şuraya da sevdiğim bir kaç kısmı bırakayım

**Yalnız bir noktayı unutuyorsun, o da herşeyden evvel bir şahsiyet olduğundur. Ben herşeyden evvel kendime sadık olmak isterim. Bu benim ruh bütünlüğümdür. Ancak onu elde ettikten sonra bir işe yararım. Kendime sadık olmak, yani birtakım kıymetleri kabul etmek daha ilk merhalede beni etrafımdan ayırır. Zaruretiyle onlardan sıyrılırım. Kendimi bu müntehada bulduktan sonra tekrar onlara dönerim.

**Birtakım mekteplerimiz var; birçok şeyler öğretiyoruz. Fakat hep eksik olan bir memur kadrosunu doldurmak için çalışıyoruz. Bu kadro dolduğu gün ne yapacağız? Çocuklarımızı muayyen yaşlara kadar okutmayı adet edindik. Bu çok güzel bir şey! Fakat günün birinde bu mektepler sadece işsiz adam çıkaracak, bir yığın yarı münevver hayatı kaplıyacak. O zaman ne olacak? Kriz.

Yeni kitabım Doğu Yücel'den Düşler Kabuslar ve Gelecek Masalları

Antabus bitti. Resmen içimi yaraladı okurken. Her gün tv de gazetelerde gördüğümüz haberlerin hikayeleştirilmiş halini okudum. Artık bu duruma bi çare bulunsun diye isyan ettim, ama yine çaresiz kaldım.
Sıradaki kitabım, Feride Çiçekoğlu - Uçurtmayı Vurmasınlar.

Back