• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba baykuşlar,

20 gün süren Türkiye tatilim bitti, dün döndüm. Birçok kitap aldım ama vaktim olmadı hiç okumak için. Sadece dergilerle idare ettim diyebilirim.

Şimdi artık kitabımı seçer, evde sefami yaparak okurum.

Sizleri çok özledim, umarım iyisinizdir. Vaktim oldukça önceki sayfaları okurum artık :KK200::KK36:

Ben de pek okuyamıyorum. Seyahat hazırlığı yapıyorum. Genelde boş kaldığımda blog okuyorum. Spora ağırlık verdim biraz. 1-2 kilo daha verebilmeyi umuyorum.
Olağanüstü bir geceye devam ediyorum. Son 15 sayfa ancak yavaş ilerleyen bir kitap

Merhaba baykuşlar,

20 gün süren Türkiye tatilim bitti, dün döndüm. Birçok kitap aldım ama vaktim olmadı hiç okumak için. Sadece dergilerle idare ettim diyebilirim.

Sizleri çok özledim, umarım iyisinizdir. Vaktim oldukça önceki sayfaları okurum artık :KK200::KK36:
Hoşgeldin
Umarım güzel bir tatil geçirmişsindir. Biz bu yaz buradayız.
koza16 koza16 sen de hoşgeldin. InşaAllah sınav sonuçları hakkında hayırlı olur.

Okul Çarşamba günü kapanacak. Yarın ve öbür gün koşturmaca devam ediyor.
Gelmişken bildirim yapayım:
Öksüzler Treni - Sayfa 225

Hoşgeldin
Umarım güzel bir tatil geçirmişsindir. Biz bu yaz buradayız.
koza16 koza16 sen de hoşgeldin. InşaAllah sınav sonuçları hakkında hayırlı olur.

Okul Çarşamba günü kapanacak. Yarın ve öbür gün koşturmaca devam ediyor.
Gelmişken bildirim yapayım:
Öksüzler Treni - Sayfa 225

Teşekkür ederim canım, çok güzel oldu benim için, siz de inşallah orada güzel vakit geçirirsiniz :KK200:

Merhaba kızlar,
Dün bir aydır tembellikten yapmadıgım sporu sonunda yaptım. Mutluyum gururluyum bu ay eski formuma dönmeye çalışıcam. Son dönem çok kaçamağım olmuştu. Fazla kitap okumuyorum , okurken keyif almıyorum sanırım bu ara Zaman makinesi bitince hafif birşeyler okuyarak geçiştiricem bu dönemi.

Merhaba baykuşlar,

Aramıza hoşgeldin umarım tatilin güzel geçmiştir. Kaç kitap aldın acep? :))

Ben de pek okuyamıyorum. Seyahat hazırlığı yapıyorum. Genelde boş kaldığımda blog okuyorum. Spora ağırlık verdim biraz. 1-2 kilo daha verebilmeyi umuyorum.
Olağanüstü bir geceye devam ediyorum. Son 15 sayfa ancak yavaş ilerleyen bir kitap
Rota belli mi pir'im :)

Algernon'a çiçekler çok güzel bir kitaptı. Öneren arkadaşlara teşekkür ederim.
Kötü Alışkanlıklara İyi Öneriler ise biraz erken davranmışım. 4-5 yaş civarı çocuklar için genelde. Ordaki önerileri anlama kapasitesinde değil oğlum hala :)
Şimdi de Anlam Arama kitabına başladım. Bu biraz değişik içerikli. Bitince neler hissedeceğim acaba?
Herkese keyifli okumalar,

Merhaba kızlar,
Dün bir aydır tembellikten yapmadıgım sporu sonunda yaptım. Mutluyum gururluyum bu ay eski formuma dönmeye çalışıcam. Son dönem çok kaçamağım olmuştu. Fazla kitap okumuyorum , okurken keyif almıyorum sanırım bu ara Zaman makinesi bitince hafif birşeyler okuyarak geçiştiricem bu dönemi.

Teşekkür ederim Cicoretti Cicoretti :KK200:
12 adet kitap aldım :KK36:

Aslında sahaflara gidip oradan da alışveriş yapmayı düşünüyordum ama ona vaktim kalmadı. O da bir dahaki sefere artık :KK73:

Merhaba kızlar,

Uzak doğu canım. Ancak bu sefer bu seyahati planlarken hem çok yoruldum hem de çok gerildim.

Günaydınlar

Suç ve Ceza ya devam ediyorum 2 hafta içinde inşallah bitirip izne ayrılırken yanıma çocuğuna sınır koyma kitabını okuyacağım.

Bu arada kreş arayışım hala devam ettiğinden kendimi hiç bir şeye veremiyordum ama 2 tanesinde karar kıldım gibi şimdi ikisi arasında düşünüp bir de yengeme(çocuğuma o bakıyor) durumu anlatmam kaldı.
Umarım pişman olmayız çocuğum için iyi karar vermişimdir.
İnşallah en doğrusu ve iyisi olur sizün için canım. Ben de bakıcı arayışındayım.

Back