• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar. Paulo Coelho Piedra ırmağı nın kıyısında oturdum ağladım bitti. ne düşüneceğimi bilemedim. okuyanınız var mıydı? son kısmı ile ilgili kafamda oturmayan bir çok şey var. şu an elif şafak arafa başlayacağım.
Bende de var bu kitap ama bazı olumsuz yorumlar yüzünden baslamamistim yorumunu bekliyor.olacağım

Herkese Günaydın ,

"Sol Ayağım"a devam ediyorum sayfa 70 lerdeyim.
Başlarda biraz sıkılmıştım,hatta okuyamıyorum yarım mı bıraksam diye düşünmüştüm ki dün akşam iyi ki devam etmişim dedim.Yazarın bir kaç videosunu izledim,okurken daha da duygulandım.Gece rüyama bile girdi uyanınca farkettim:uykucu:

Günaydınlar herkese,
Kahve Öyküleri syf 253. Keyifle okuyorum.
Aynı fikirdeyim seninle ki Balzac bu romanı için en iyisi olduğunu söylediği için diğer kitaplarını okur muyum okumak sanırım
Sevmeyebilirsin bence de ama en süslü cümleleri kurduğu romanı sanırım bu o sebeple en iyi romanım demiştir belki :)), bir de hayatını göz önüne alınca Balzac'i hiç sevemedim .

Günaydın kızlar

Bitirdim ben canım Muıs Sesleri'ni. Neresindesin bilmiyorum ama son sayfalara doğru daha bir hızlanıyor diyebilirim. Kitap hakkında ne düşüneceğim konusunda kararsızım. Haber dinlemeyi çok sevmeyen biri olarak Lübnan veya Beyrutla ilgili hiç bir fikrim yoktu. Bazı yerlerini anlayamadım, Bazı yerleri çok beğendim ama bazı yerlerini de hiç sevemedim. Kararsızım yani :confused:

Gunaydin arkadaşlar Vadideki Zambak bitti zafer benimdir.:halay: bugün yine bir klasige başlayacağım jane austen dan emma okuyacagiz instagram grubumuzla kitabın olmadığı için pdf olarak okuyacağım biraz zor olacak ama olsun
bende e pub hali var isterseniz göndereyim pdf ten çok daha kolay okunur

Merhabalar.
Hiç okumuyorum bu ara. Hafta sonu Ank gideceğim o yüzden boş vakitlerimde ders çalışıyorum hep. Kitap okumuyorum dedim ama dün kitap fuarına gittim. Sadece 2 kitap aldım. Kendimle gurur duyuyorum. Okunmamış çok kitabım var.
Ayrıca Sunay Akını çok severim söyleşisine katıldım. Daha önce de dinlemiştim kendisini bu sefer kitap imzalatırken ve sonrasında biraz sohbet etme şansım oldu. Daha bir çok seviyorum artık.:KK200::KK200:

Günaydın kızlar

Bitirdim ben canım Muıs Sesleri'ni. Neresindesin bilmiyorum ama son sayfalara doğru daha bir hızlanıyor diyebilirim. Kitap hakkında ne düşüneceğim konusunda kararsızım. Haber dinlemeyi çok sevmeyen biri olarak Lübnan veya Beyrutla ilgili hiç bir fikrim yoktu. Bazı yerlerini anlayamadım, Bazı yerleri çok beğendim ama bazı yerlerini de hiç sevemedim. Kararsızım yani :confused:
Son 60 sayfadayım bende ama niyeyse ne okuduğumu bir türlü anlayamadım sanki kopuk kopuk ilerliyor gibi. Bu kimdi acaba diye çok sordum kendime :D

Back