- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #24.761
Merhaba ,
Dün film izledim,okuyamadım
Dün film izledim,okuyamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğumuzu kullanıcı adıyla bulabilirsin. Hatta bir kişiyi bulup takipçilerinden ekleme yapabilirsin daha hızlı oluyorGünaydın kızlar.
piedra ırmağı 180
rabbin sana küsmedi 50
1 i olmayan 1000 kitap uygulamasındaki adlarınız nedir kızlar. hepiciğinizi ekleyeyim. uygulamayı indirdim de.
Ç
Hatta bir kişiyi bulup takipçilerinden ekleme yapabilirsin daha hızlı oluyor
Ay merak ettim hangi kitap kiİyi akşamlar :)
"Hanımların dikkatine"
Sayfa,65. Akıcı gidiyor şimdilik.
Okumaya devam edip etmemek arasında kaldığım bir kitap olur kendisi..
Bitince söylücem :) belki bilenler biliyordur ?
İşte anlatabilsen insanlara bunuoysa ne ayip birsey iki kardesten birine guzel demek ya
Seray Şahiner :)Ay merak ettim hangi kitap ki
İşte anlatabilsen insanlara bunu
serenita ben de ekle, ben de seni takip edeyim.:ÇD o halde seni seçtim pikaçuuuuu
Biranneninkitaplari olarak kullanıyorum uygulamayı hatta instagramda da bu isimle bulabilirsiniz beniGünaydın kızlar.
piedra ırmağı 180
rabbin sana küsmedi 50
1 i olmayan 1000 kitap uygulamasındaki adlarınız nedir kızlar. hepiciğinizi ekleyeyim. uygulamayı indirdim de.
Dün gece olmaz olsun cuzdanimda milyonlar bitti bugün de vadideki zambak i bitirmeyi düşünüyorum insallah okuyan varmi çok tasvir olduğu için biraz sıkıcı geldi bana
Benim son 80 sayfa zorlaya zorlaya okudum yarim birakmayi hic sevmiyorum bakalim bugün bitecek mi başka kitap olsa akşam biterde bundan emin değilimben bitirememiştim maalesef, aynı nedenle, tasvirleri gerçekten çok ağırdı
İyiyim canım, kısmetse 24 mayısta kavuşçaz minik kızımlaGünaydın Kızlar
Umarım herkes iyidir.
_meLinDa_ canım nasılsın ne zaman bekleniyor Melinda
Ben hala Ben Bir Gürgen Dalıyım'ı bitiremedim yanıma aldım akşamlar eşimi beklerken okuyacağım.
Evde bişi var elime kitap alamıyorum temizlik de yapasım gelmiyor.(
_melinda_ benGünaydın kızlar.
piedra ırmağı 180
rabbin sana küsmedi 50