• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ç
Günaydın kızlar.
piedra ırmağı 180
rabbin sana küsmedi 50
1 i olmayan 1000 kitap uygulamasındaki adlarınız nedir kızlar. hepiciğinizi ekleyeyim. uygulamayı indirdim de.
Çoğumuzu kullanıcı adıyla bulabilirsin. Hatta bir kişiyi bulup takipçilerinden ekleme yapabilirsin :D daha hızlı oluyor

Günaydın kızlar.
piedra ırmağı 180
rabbin sana küsmedi 50
1 i olmayan 1000 kitap uygulamasındaki adlarınız nedir kızlar. hepiciğinizi ekleyeyim. uygulamayı indirdim de.
Biranneninkitaplari olarak kullanıyorum uygulamayı hatta instagramda da bu isimle bulabilirsiniz beni

Günaydın Kızlar

Umarım herkes iyidir.

_meLinDa_ _meLinDa_ canım nasılsın ne zaman bekleniyor Melinda

Ben hala Ben Bir Gürgen Dalıyım'ı bitiremedim yanıma aldım akşamlar eşimi beklerken okuyacağım.
Evde bişi var elime kitap alamıyorum temizlik de yapasım gelmiyor.:KK43:(
İyiyim canım, kısmetse 24 mayısta kavuşçaz minik kızımla

Serenad bitti. Yine ilk okuduğum zamanki gibi içimi yaktı. Sanırım birkaç senede bir tekrar tekrar okuyacağım bu kitabı.
Sıradaki kitabım Serenad kitabı içerisinde yer alan Struma gemisi ile ilgili yazılmış bir kitap. Kitabın adı da Struma zaten, yazarı Halit Kakınç. Umarım bu konu ile ilgili doyurucu bir kitap yazmayı başarmıştır birileri.

Back