How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar herkese
Anneler gününüz kutlu olsun güzel kadınlar :KK200:
Allah evladı olanlara uzun ömürler versin
Olmayıp da isteyen her kim var ise en kısa zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Duygusalım bugün, çünkü buruk olurdum her anneler gününde
Ama Allah bu sene bebeğimle girmeyi nasip etti çok şükür
Sağlıkla da kucağıma alırım inşallah :anneadayı:

Cok tesekkur ederim arkadaslar. Rektosel varmis. Kimseye soylememis, sonradan iyice artinca mecburen ameliyat oldu. Rahim, yumurtalik alindi, bagirsaga da abdominal aski yaptilar.

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.

Nar Ağacı - Nazan Bekiroğlu, sf. 307

Kitabı yakında bitiririm, bitirmeden de biraz yorumlayayım dedim, hem Cicoretti Cicoretti , sen de merak etmiştin :KK200:

Kitaba başlamadan önce internetteki yorumları okuduğumda biraz önyargılı başladım açıkçası ama kitabın konusu, olay örgüsü, dili, detayları beni çok etkiledi. Gerçekten çok beğendim. Hem o savaş dönemlerinde yaşananları aile bazında okumak hem de farklı coğrafyaların motiflerini bulmak beni oldukça tatmin etti.

Kitabın sonunu da merak ediyorum, ama keşke bitmese :KK200:

Günaydınlar,
Kahve Öyküleri bitti. İlki kadar hızlı okuyamadım ama çok keyifle ve severek okudum. Kitaptaki günlük hayata dair olan tespitleri çok beğeniyorum. 8 kitaptan oluşan bu seriye devam edeceğim.
Yeni kitabım şu aralar ihtiyacım olduğunu düşünerek başladığım 21 günde bilinç formatlama.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
@minerva1988 nirdasın?

Merhaba kizlar, annem ameliyat oldu, refakatcisi oldugum icin uzun zamandir yazamadim.Witold Gombrowicz Taammuden Cinayeti bitirmistim en son. Sonrasinda yeni bir kitaba baslayamadim. Bir sure daha okuyamayabilirim ama sizleri takipteyim.
GEçmiş olsun acil şifalar dilerim annene canım.

İyi haftasonları kızlar
Bakir İntiharlar sayfa 124
Henüz çok sevemedim :skandal:
ayyy önerdiğim kitabın sevilmemesi çok kötü bir his ya :( herkes başka bir frekans yakalıyor ya da yakalamıyor galiba bu kitaplardan.

Nar Ağacı - Nazan Bekiroğlu, sf. 307

Kitabı yakında bitiririm, bitirmeden de biraz yorumlayayım dedim, hem Cicoretti Cicoretti , sen de merak etmiştin :KK200:

Kitaba başlamadan önce internetteki yorumları okuduğumda biraz önyargılı başladım açıkçası ama kitabın konusu, olay örgüsü, dili, detayları beni çok etkiledi. Gerçekten çok beğendim. Hem o savaş dönemlerinde yaşananları aile bazında okumak hem de farklı coğrafyaların motiflerini bulmak beni oldukça tatmin etti.

Kitabın sonunu da merak ediyorum, ama keşke bitmese :KK200:
canım yorumun için teşekkür ederim La' dan sonra çok önyargılıydım .

Günaydınn,

Birkaç gündür kitap okuyamıyorum, elime alıp 10-15 syf okuyup usulca kenara bırakıp çok saçma şeylerle uğraşıyorum ve günüm ölüyor. Umarım bir iki güne toparlarım. Kitap okumasam bile ders çalışırım faydalı bir aktivite olur benim için en azından. :confused:

Solaris ve Commedia dell'arte kitapları var elimde şu an. Biri eğlencelik biri derslik. :cool:

Güzel bir hafta olur hepimiz için umarım. :KK200:

Merhaba
Puslu Kıtalar Atlası yaklaşık 12 gün gibi bir sürede bitti. Elimde süründürdüm durdum canım kitabı,kendime kızgınım bu sebeple. Yeni kitabım, Aleksandr Puşkin Yüzbaşının Kızı küçük bir giriş yaptım.
Herkese mutlu bir hafta ve hayırlı bir ramazan ayı diliyorum. Sevgiler :KK200:

Back