• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar
İnsan Neyle Yaşar bitti. Yeni kitabım Hasan Ali TOPTAŞ - Heba.

Dün gece olmaz olsun cuzdanimda milyonlar bitti bugün de vadideki zambak i bitirmeyi düşünüyorum insallah okuyan varmi çok tasvir olduğu için biraz sıkıcı geldi bana

Tasvirler evet biraz sıkıcı gelebiliyor ama ben bir merakla sonunu getirmiştim :)

Günaydınlar. Paulo Coelho Piedra ırmağı nın kıyısında oturdum ağladım bitti. ne düşüneceğimi bilemedim. okuyanınız var mıydı? son kısmı ile ilgili kafamda oturmayan bir çok şey var. şu an elif şafak arafa başlayacağım.

Günaydın kızlar,
Yağmurlu bir Angara' dan sevgiler,
Kahve Öyküleri syf 144 bu kitapta ilki kadar hızlanamadım ama severek okuyorum yine :).

Dün gece olmaz olsun cuzdanimda milyonlar bitti bugün de vadideki zambak i bitirmeyi düşünüyorum insallah okuyan varmi çok tasvir olduğu için biraz sıkıcı geldi bana
ben okumuştum tasvirler uzun evet ama yanlış hatırlamıyorsam kadının omzunun bir tasviri vardı bir sayfa kadar :)) o kısmı çok beğenmiştim okurken ama Balzac sever misin diye sorsan sevmem. Bu fikre Köylüler isimli kitabını okuduktan sonra karar verdim. Biraz süs düşkünü bir yazar bence, tasvirleri de bu yüzden ağır makyaj yapmış bir kadın hissiyatı uyandırıp itici geliyor galiba.

Günaydınlar herkese
Dün Taş meclisini bitirdim, cidden çok sürükleyiciydi, uykusuz kaldım bitsin diye :KK45:
Şamanizm, parapsikoloji vs vardı içinde ki çok severim öyle konuları

Bugün cancaaazım Cicoretti Cicoretti nin önerdiği Bakir İntaharlar kitabına başlayacağım
:)) ya inşallah beğenirsin :dua::dua::dua:

Kızlaaarr selam herkese,

Çiftlerde Tükenmişlik, sf.90'dayım. Biraz yavaş ilerliyorum son zamanlarda pek kitap okuyamıyorum. Ama iş hayatından bildiğimiz Tükenmişlik Sendromu'nun çiftlerde de olabileceğini öğrenmek beni şaşırttı. İlişkiye başlamadan önce kişilerin birbirinden beklentileri ne kadar fazlaysa, gerçeklerle yüzleştikçe ilişki o kadar tükenmeye yüz tutuyormuş. Güzel gidiyor, altını çizerek devam ediyorum.

Azil de pazartesi bitti klasik hakan gunday depresif , içinde çok iyi tesbitleri olan , değişik bir kurguluydu bayıldım diyemem çünkü az i okudum da beni tekme tokat dovmuştu onun üstüne azil daha mülayim geldi :) devamı da varmış ziyan:)

Ziyan favori Hakan Günday kitabımdır. Umarım beğenirsin.

Günaydın kızlar,
Yağmurlu bir Angara' dan sevgiler,
Kahve Öyküleri syf 144 bu kitapta ilki kadar hızlanamadım ama severek okuyorum yine :).

ben okumuştum tasvirler uzun evet ama yanlış hatırlamıyorsam kadının omzunun bir tasviri vardı bir sayfa kadar :)) o kısmı çok beğenmiştim okurken ama Balzac sever misin diye sorsan sevmem. Bu fikre Köylüler isimli kitabını okuduktan sonra karar verdim. Biraz süs düşkünü bir yazar bence, tasvirleri de bu yüzden ağır makyaj yapmış bir kadın hissiyatı uyandırıp itici geliyor galiba.
Aynı fikirdeyim seninle ki Balzac bu romanı için en iyisi olduğunu söylediği için diğer kitaplarını okur muyum okumak sanırım

Back