- 27 Mayıs 2017
- 431
- 920
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #24.821
Merhabalar
"Hanımların dikkatine" kitabima devam sayfa, 120:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay siz böyle yazınca "overlok makinası ayağınıza geldi. 5 dk yapılır hemen teslim edilir" diye devam edesim geliyorMerhabalar
Aret vartanyan dan okuduğum ilk kitapti ve çok sevmiştim umarim sende severek okursunNiye sakinledi buralar yaa. Kimsecikler yok Neyse ben bildirimimi yapayım.
Bir Nefes İstanbul Syf. 175
Kitap güzel gidiyor çok güncel günümüz olduğu için hoş detaylar yakalayabiliyorum :)Aret vartanyan dan okuduğum ilk kitapti ve çok sevmiştim umarim sende severek okursun
çok çok geçmiş olsunMerhaba kizlar, annem ameliyat oldu, refakatcisi oldugum icin uzun zamandir yazamadim.Witold Gombrowicz Taammuden Cinayeti bitirmistim en son. Sonrasinda yeni bir kitaba baslayamadim. Bir sure daha okuyamayabilirim ama sizleri takipteyim.
cok gecmis olsunMerhaba kizlar, annem ameliyat oldu, refakatcisi oldugum icin uzun zamandir yazamadim.Witold Gombrowicz Taammuden Cinayeti bitirmistim en son. Sonrasinda yeni bir kitaba baslayamadim. Bir sure daha okuyamayabilirim ama sizleri takipteyim.
Geçmiş olsun canimMerhaba kizlar, annem ameliyat oldu, refakatcisi oldugum icin uzun zamandir yazamadim.Witold Gombrowicz Taammuden Cinayeti bitirmistim en son. Sonrasinda yeni bir kitaba baslayamadim. Bir sure daha okuyamayabilirim ama sizleri takipteyim.
Çok geçmiş olsun.Merhaba kizlar, annem ameliyat oldu, refakatcisi oldugum icin uzun zamandir yazamadim.Witold Gombrowicz Taammuden Cinayeti bitirmistim en son. Sonrasinda yeni bir kitaba baslayamadim. Bir sure daha okuyamayabilirim ama sizleri takipteyim.
Merhaba kizlar, annem ameliyat oldu, refakatcisi oldugum icin uzun zamandir yazamadim.Witold Gombrowicz Taammuden Cinayeti bitirmistim en son. Sonrasinda yeni bir kitaba baslayamadim. Bir sure daha okuyamayabilirim ama sizleri takipteyim.
çok çok geçmiş olsun
cok gecmis olsun
Geçmiş olsun canim
Çok geçmiş olsun.
Cok tesekkur ederim arkadaslar. Rektosel varmis. Kimseye soylememis, sonradan iyice artinca mecburen ameliyat oldu. Rahim, yumurtalik alindi, bagirsaga da abdominal aski yaptilar.Çok geçmiş olsun anneciğine. Önemli bişeyi yoktur inşallah?