- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.781
Dün gece olmaz olsun cuzdanimda milyonlar bitti bugün de vadideki zambak i bitirmeyi düşünüyorum insallah okuyan varmi çok tasvir olduğu için biraz sıkıcı geldi bana
Allah ım, sen ne güzel bir kadınsın öyle. Gamzeli mamzeli. İnşallah melindacık da annesine çeker. bol bol ayva yeseydin_melinda_ ben
ben okumuştum tasvirler uzun evet ama yanlış hatırlamıyorsam kadının omzunun bir tasviri vardı bir sayfa kadar :)) o kısmı çok beğenmiştim okurken ama Balzac sever misin diye sorsan sevmem. Bu fikre Köylüler isimli kitabını okuduktan sonra karar verdim. Biraz süs düşkünü bir yazar bence, tasvirleri de bu yüzden ağır makyaj yapmış bir kadın hissiyatı uyandırıp itici geliyor galiba.Dün gece olmaz olsun cuzdanimda milyonlar bitti bugün de vadideki zambak i bitirmeyi düşünüyorum insallah okuyan varmi çok tasvir olduğu için biraz sıkıcı geldi bana
ŞımardımAllah ım, sen ne güzel bir kadınsın öyle. Gamzeli mamzeli. İnşallah melindacık da annesine çeker. bol bol ayva yeseydin
:)) ya inşallah beğenirsinGünaydınlar herkese
Dün Taş meclisini bitirdim, cidden çok sürükleyiciydi, uykusuz kaldım bitsin diye
Şamanizm, parapsikoloji vs vardı içinde ki çok severim öyle konuları
Bugün cancaaazımCicoretti nin önerdiği Bakir İntaharlar kitabına başlayacağım
Azil de pazartesi bitti klasik hakan gunday depresif , içinde çok iyi tesbitleri olan , değişik bir kurguluydu bayıldım diyemem çünkü az i okudum da beni tekme tokat dovmuştu onun üstüne azil daha mülayim geldi :) devamı da varmış ziyan:)
Aynı fikirdeyim seninle ki Balzac bu romanı için en iyisi olduğunu söylediği için diğer kitaplarını okur muyum okumak sanırımGünaydın kızlar,
Yağmurlu bir Angara' dan sevgiler,
Kahve Öyküleri syf 144 bu kitapta ilki kadar hızlanamadım ama severek okuyorum yine :).
ben okumuştum tasvirler uzun evet ama yanlış hatırlamıyorsam kadının omzunun bir tasviri vardı bir sayfa kadar :)) o kısmı çok beğenmiştim okurken ama Balzac sever misin diye sorsan sevmem. Bu fikre Köylüler isimli kitabını okuduktan sonra karar verdim. Biraz süs düşkünü bir yazar bence, tasvirleri de bu yüzden ağır makyaj yapmış bir kadın hissiyatı uyandırıp itici geliyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?