- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #24.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa tesekkur ederiz
Amin canım sağolHerkese merhaba...
Marshall Miller, Dorian Solot - Yaşasın Orgazm / sayfa 55
kalinkaselin bunu yeni gördüm. Bugüne kadar yaptıkların için teşekkür ederim. Hakkını helal et.
_asmunikal_ evet, şayet temin edememişler ise haber vermeksizin ayrı ayrı kargoya veriyorlar... Benim de başıma geldi.
Clarkkent gönlünüze göre olsun inşallah. :)
Allah razı olsum Mavisu, hayırlısı olsun.
Skosnob Allah kolaylık versin. :)
mart ayı listesini sonunda yapabildim:) birincileri tebrik ediyorum:)
Yeri bende ayrıdır bu kitabın,okumadıysan Zola'nın "Meyhane"sini de tavsiye ederimGerminal’i bitirdim
En sevdiğim ve yıllar geçse de unutmayacağım klasikler arasında yer aldı
Çok farklıydı, çok etkileyiciydi
Çevirisi de her zamanki gibi harikaydı (hasan ali yücel klasikleri )
Kızlar bu kitabı mutlaka okuyun
Ellerine sağlık kalinkaselinmart ayı listesini sonunda yapabildim:) birincileri tebrik ediyorum:)
hemen listeme ekleyeyimYeri bende ayrıdır bu kitabın,okumadıysan Zola'nın "Meyhane"sini de tavsiye ederim
5 yıl önce bu tipik te bu kitabı okuduğum için uyarı yemistim, dini kitaplar yasak diyeİyi akşamlar, peygamberimiz s.a.v hayatı, sf.760. Az kaldı :))
burası yeni bir topik5 yıl önce bu tipik te bu kitabı okuduğum için uyarı yemistim, dini kitaplar yasak diye
Kurallar değişmiş sanırım.
Keyifli okumalar
Ondan sonra takibi bırakmıştım onu. Isimleri çok benzer, demek ki karıştırdım.burası yeni bir topik
siz eski topikten bahsediyorsunuz sanırım
ordan ayrılıp burayı kurduk biz 2 sene falan oldu en fazla
burda herkes özgür, çok şükür hiç kavga gürültü vs de olmuyo, isteyen istediği kitabı okuyabiliyorOndan sonra takibi bırakmıştım onu. Isimleri çok benzer, demek ki karıştırdım.
Hoşbulduk
Teşekkürler,evet dediginiz gibiydi.Buraya 4 ay önce uye olurken istediginizi okumak serbest yazısını görünce bu kitabı okumaya karar vermiştim..iyi günler,keyifli okumalar:)5 yıl önce bu tipik te bu kitabı okuduğum için uyarı yemistim, dini kitaplar yasak diye
Kurallar değişmiş sanırım.
Keyifli okumalar