- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #24.321
Günaydın ,
"Nah Kalkınırız" sayfa 139..
"Nah Kalkınırız" sayfa 139..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim papatyacımGünaydın Kızlar
Buaralar pek okuyamıyorum. Akşamları anca 20-30 sayfa.
xyzt-5544 hayırlı olsun inşallah canım. Sağlıkla kucağına almanı dilerim
Bazı yerleri anlamakta zorlanıyorum canım ama yine de iyi gidiyor sevdim ben kitabı, sayfa 73Iyi aksamlar kizlar pek okuyasim yok bu ara. Tam kitabi acinca aklima baska seyler geliyor. _Cassandra_ nasil gidiyor canim?
Güzel bir kitap önerisi olan var mı Mümkünse içinde aşk, romantizm falan olmasın; Sıkıldım onlardan.
ben de herşey havada şu an 57. sayfadaım.Bazı yerleri anlamakta zorlanıyorum canım ama yine de iyi gidiyor sevdim ben kitabı, sayfa 73
kalinkaselin bunu yeni gördüm. Bugüne kadar yaptıkların için teşekkür ederim. Hakkını helal et.Kızlar günaydın:)
Aylık kitap listesini devretmek istiyorum çünkü artık ilgilenmiyorum önceden iş yerimde ekstra vakit ayırmadan yapabiliyordum ama artık yapamıyorum yapmak isteyen var mi?
_asmunikal_ evet, şayet temin edememişler ise haber vermeksizin ayrı ayrı kargoya veriyorlar... Benim de başıma geldi.Selam kızlar.
DR den üç kitap almıştım. 2 si geldi biri gelmedi. ayrı ayrı mı kargolandı ne oldu acaba. Başına böyle bir şey gelen var mı?
xyzt-5544 ciğımmm
Clarkkent gönlünüze göre olsun inşallah. :)xyzt-5544 Hanım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Hanımefendiler, ben bayadır dikkatimi verip okuyamadım. Yarın sözlü mülakatım var atama için. Bu gece yola çıkıyorum çarşamba sabah eve döneceğim. Bu gidişle perşembeye kadar okuyamam heralde. Mazur görün beni. Bir yıldır mülakat bekliyordum. Bu arada bana dua eder misiniz?
Allah razı olsum Mavisu, hayırlısı olsun.Sağolasın canım
Daha iyi şükur.
İnşaallah burdan senden de güzel haberler alırız bir gün
Skosnob Allah kolaylık versin. :)Merhaba,
Utanıyorum ama birkaç günde bir 3-5 sayfa ancak okuyabiliyorum bu ara. 26 nisanda 1 yıldır üzerinde çalıştığım projelerin sunumu var. O zamana kadar başka hiçbir şeyle ilgilenemiyorum. Aklım sürekli sunumda. Hayırlısıyla atlatırsam biraz rahatlayacağım inşallah.