• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam Kızlar

Nihayet ofisimiz yapıldı ama eksikler var rahat bu hafta tamamlanacak inşallah

Benim okumama durumum devam ediyor. Elime kitap alamıyorum bir türlü boş boş tv ye bakıyorum bazen
umarım düzelirim.

xyzt-5544 xyzt-5544 canım gözün aydın sağlıkla gelsin bebişin hayırlı olsun :))))

Selamlar
Cumartesiden beri Hakan Günday Daha kitabını okuyorum ilk bölümü bir solukta okudum diyebilirim. İkinci bölümdeyim tam sayfa adını eve gidince yazarım çok güzeldi şimdiye kadar bakalım devamı da öyle mi? :) bu arada okuduğum ilk Hakan Günday kitabı burda bahsi geçiyordu bende merak ediyordum baya.

xyzt-5544 xyzt-5544 Hanım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Hanımefendiler, ben bayadır dikkatimi verip okuyamadım. Yarın sözlü mülakatım var atama için. Bu gece yola çıkıyorum çarşamba sabah eve döneceğim. Bu gidişle perşembeye kadar okuyamam heralde. Mazur görün beni. Bir yıldır mülakat bekliyordum. Bu arada bana dua eder misiniz? :dua:

xyzt-5544 xyzt-5544 Hanım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Hanımefendiler, ben bayadır dikkatimi verip okuyamadım. Yarın sözlü mülakatım var atama için. Bu gece yola çıkıyorum çarşamba sabah eve döneceğim. Bu gidişle perşembeye kadar okuyamam heralde. Mazur görün beni. Bir yıldır mülakat bekliyordum. Bu arada bana dua eder misiniz? :dua:
Çok teşekkür ederim :KK200:
Allah yardımcınız olsun, mülakat beklediğinizden de güzel geçsin inşallah :dua:

Çok güzel geçsin inşallah, mutlu haberi de yazmak nasip olsun buraya hayırlısıyla :dua:

Selam kızlar.
DR den üç kitap almıştım. 2 si geldi biri gelmedi. ayrı ayrı mı kargolandı ne oldu acaba. Başına böyle bir şey gelen var mı?

xyzt-5544 xyzt-5544 ciğımmm :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Evet cnm bir keresinde bir kitap temin süresi uzun olduğundan dolayı sonra dan gelmişti aynısını İdefix de yapiyor

Günaydın mutlu haftalar olsun herkese
xyzt-5544 xyzt-5544 bebeğini hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah

Momo’yu okumaya başladım sanırım 50.sayfadayım

M Mavisu27 geçmiş olsun canım
2 gündür benim minik kuş da hasta salya sümük gırla gidiyor :hasta:
Tüm hasta kuşlara geçmiş olsun
Teşekkür ederim canimm
Size de çok geçmiş
Çocuklar hasta olmasın :dua:

herkese mutlu haftalar dilerim
Marshall Miller, Dorian Solot - Yaşasın Orgazm / sayfa 46 :KK66:

Mavisu geçmiş olsun. Oğlun daha iyi mi inşallah... :KK43:

Cesminaz şok şok şok!
Hamilesin! :anneadayı:
Bebek haberleri beni hep mutlu eder...:KK37: Allah sağlıkla tamamına erdirsin. :KK36:

Ne güzel konumuzda herkes bebekli herkes hamile, cıvıl cıvıl :KK75: (ben ve birkaç arkadaş hariç :KK66: bunu biliyorum kimse uyarmadan yazayım :KK66: )
Haber verdiğin için teşekkür ederim. Selam söyler misin? :KK66:
Sağolasın canım
Daha iyi şükur.
İnşaallah burdan senden de güzel haberler alırız bir gün :KK200::dua:

Selamlar
Cumartesiden beri Hakan Günday Daha kitabını okuyorum ilk bölümü bir solukta okudum diyebilirim. İkinci bölümdeyim tam sayfa adını eve gidince yazarım çok güzeldi şimdiye kadar bakalım devamı da öyle mi? :) bu arada okuduğum ilk Hakan Günday kitabı burda bahsi geçiyordu bende merak ediyordum baya.
Devamı daha da güzel :)

İyi akşamlar arkadaşlar.
Malesef okuyamıyorum...

Back