- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #24.301
Yeni kitabım “Marslı” sayfa 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç mi olmasın?Yoksa yan hikaye olarak olur mu?Güzel bir kitap önerisi olan var mı Mümkünse içinde aşk, romantizm falan olmasın; Sıkıldım onlardan.
Çok teşekkür ederimxyzt-5544 Hanım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Hanımefendiler, ben bayadır dikkatimi verip okuyamadım. Yarın sözlü mülakatım var atama için. Bu gece yola çıkıyorum çarşamba sabah eve döneceğim. Bu gidişle perşembeye kadar okuyamam heralde. Mazur görün beni. Bir yıldır mülakat bekliyordum. Bu arada bana dua eder misiniz?
Amin inşallah teşekkürler.Çok teşekkür ederim
Allah yardımcınız olsun, mülakat beklediğinizden de güzel geçsin inşallah
xyzt-5544 Hanım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Hanımefendiler, ben bayadır dikkatimi verip okuyamadım. Yarın sözlü mülakatım var atama için. Bu gece yola çıkıyorum çarşamba sabah eve döneceğim. Bu gidişle perşembeye kadar okuyamam heralde. Mazur görün beni. Bir yıldır mülakat bekliyordum. Bu arada bana dua eder misiniz?
Evet cnm bir keresinde bir kitap temin süresi uzun olduğundan dolayı sonra dan gelmişti aynısını İdefix de yapiyorSelam kızlar.
DR den üç kitap almıştım. 2 si geldi biri gelmedi. ayrı ayrı mı kargolandı ne oldu acaba. Başına böyle bir şey gelen var mı?
xyzt-5544 ciğımmm
Teşekkür ederim canimm
Sağolasın canımherkese mutlu haftalar dilerim
Marshall Miller, Dorian Solot - Yaşasın Orgazm / sayfa 46
Mavisu geçmiş olsun. Oğlun daha iyi mi inşallah...
Cesminaz şok şok şok!
Hamilesin!
Bebek haberleri beni hep mutlu eder... Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Ne güzel konumuzda herkes bebekli herkes hamile, cıvıl cıvıl (ben ve birkaç arkadaş hariç bunu biliyorum kimse uyarmadan yazayım )
Haber verdiğin için teşekkür ederim. Selam söyler misin?
Devamı daha da güzel :)Selamlar
Cumartesiden beri Hakan Günday Daha kitabını okuyorum ilk bölümü bir solukta okudum diyebilirim. İkinci bölümdeyim tam sayfa adını eve gidince yazarım çok güzeldi şimdiye kadar bakalım devamı da öyle mi? :) bu arada okuduğum ilk Hakan Günday kitabı burda bahsi geçiyordu bende merak ediyordum baya.