• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Iyi aksamlar. Bu ayin ilk kitabi bitti. Bayagi yogundum maalesef. Beni Asla Birakma (Kazuo Ishiguro) filmi de olan bir kitap. Kapagina, adina bakinca romantik bir kitap oldugunu dusunmustum ancak kitap organ bagisi icin klonlanan insanlarla ilgili. Konu oldukca ilgimi cekti ama sanki daha duygusal seyler bekliyordum veya daha bilimsel. Yine de yogunluguma ve parca parca okumama ragmen guzel bir kitapti.
Simdi daha once basladigim ancak bir turlu ilerleyemedigim Kinyas ve Kayra'ya basliyorum.

Aslında hiç de temiz bir insan değilim ama her seferinde buraya yazmışım demek ki temizlik yapıyorum diye :KK53:
Bu arada güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim :KK200:
Yoo gayet temizsin hatirlarsan evin her yerni kapu üstlerini bile kontrol ettim :)

Iyi aksamlar. Bu ayin ilk kitabi bitti. Bayagi yogundum maalesef. Beni Asla Birakma (Kazuo Ishiguro) filmi de olan bir kitap. Kapagina, adina bakinca romantik bir kitap oldugunu dusunmustum ancak kitap organ bagisi icin klonlanan insanlarla ilgili. Konu oldukca ilgimi cekti ama sanki daha duygusal seyler bekliyordum veya daha bilimsel. Yine de yogunluguma ve parca parca okumama ragmen guzel bir kitapti.
Simdi daha once basladigim ancak bir turlu ilerleyemedigim Kinyas ve Kayra'ya basliyorum.
Yaa çok severim kinyas ve kayrayi bir daha okuyasım var

Merhabalar,
@cezmi_naz tebrik ederim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
kalinkaselin kalinkaselin emeklerin icin tesekkür ederim. Hakkini helal et.
Hasta olan ve hastasi olan arkadaslar, hepinize gecmis olsun.

Iskender bitti. Bildirim yapana dek :
Orhan Kemal - El Kizi okudum. Yesilcam tadinda hüzünlü bir konusu vardi.

Yeni kitabim:
Ayse Kulin - Dönüs

Hala koku yu okumaya devam ediyorum. Kitap filmine gore cok cok daha guzel bence duygu ve dusunceleri filme gore daha yogun ve incelikli vermis. Son zamanlarda okudugum kitaplardan en begendiklerimdem oldu diyebilirim. Bitirmeme cok az kaldi ama zaman bulup okuyamiyorum. Bu ay okuyamiyorum fazla umarim diger ay daha fazla ve duzenli okuyabilirim.

Hala koku yu okumaya devam ediyorum. Kitap filmine gore cok cok daha guzel bence duygu ve dusunceleri filme gore daha yogun ve incelikli vermis. Son zamanlarda okudugum kitaplardan en begendiklerimdem oldu diyebilirim. Bitirmeme cok az kaldi ama zaman bulup okuyamiyorum. Bu ay okuyamiyorum fazla umarim diger ay daha fazla ve duzenli okuyabilirim.
Benim en sevdiğim kitaplardan biridir Koku :)

Günaydın baykuşlar.
DRden kitabım eksik geldi. Aradım hala ses seda yok.
Gelen kargoda faturada eksik olan kitapta vardı.
Birinci sınıf öğrencisine hediye almıştım. Umarım gelir.

Müşteri hizmetlerini ara sor ya da msj at kuzum. Hiç böyle bi karışıklık yaşamamıştım şimdiye kadar D&R da

Srlam kizlar,
Sehir disindayim pazara kadar Karanligin Sol Eli yerinde sayiyor. 148 deyim. Yanima baska kitap da almadim.
Günaydın baykuşlar.
DRden kitabım eksik geldi. Aradım hala ses seda yok.
Gelen kargoda faturada eksik olan kitapta vardı.
Birinci sınıf öğrencisine hediye almıştım. Umarım gelir.
bana denk geldi birkac kere sonradan yolladilar ama arayip soyledim, yolladilar bir arkadasim 20 gun bekledikten sonra gelmeyen kitabi iptal etti idefixde ama ayni grup ayni isleyis dr ile. Birkac kere ara bence musteri temsilcisinden bile fark ediyor bazen. Isi bilen pratik biriyse cozer sorununu.

Selam Kızlar
Karanlığın Sol Eli sayfa 232
vay beee.

Back