Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın
Hakan Günday Az bitti. beğenerek okudum. sadece bir yeri bana abartı geldi gazeteci ve yazarların yaralanması/öldürülmesi kısmı. onun dışında güzeldi. diğer kitaplarını da okumak isterim yazarın.
yeni kitabım geçen aylarda Unutma Dersleri kitabını okuyup, tüm kitaplarını okumaya karar verdiğim Nermin Yıldırım’ın Dokunmadan kitabı. gün içinde başlayacağım.
çok konuştum herkese keyifli okumalar dileyip gideyim.

Güzel bir kitap önerisi olan var mı Mümkünse içinde aşk, romantizm falan olmasın; Sıkıldım onlardan.

Tarzınızı bilmiyorum, özellikle sizi etkileyen kitaplardan 1-2 örnek verirseniz belki yardımcı olacak arkadaşlar çıkar.
Takdir edersiniz ki çok göreceli bir kavram 'öneri'

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri - Gary Small, Gigi Vorgan bitti.

Kitabı çok beğendim, sonunda da çok üzüldüm... Psikolojiye ilgim olmuştur her zaman ama bazen terimlere aşina olmadığım için yorucu olabiliyor okumak. Bu kitap sade dille yazılmış, anı şeklinde. Meraklıysanız okuyun mutlaka :)

Yeni kitabım Arap Halkları Tarihi - Albert Hourani.

Bu ara çok farklı alanlardan okuyorum ama seviyorum hepsini.

Mutlu okumalar sevgili dostlar

Merhaba,

Utanıyorum ama birkaç günde bir 3-5 sayfa ancak okuyabiliyorum bu ara. 26 nisanda 1 yıldır üzerinde çalıştığım projelerin sunumu var. O zamana kadar başka hiçbir şeyle ilgilenemiyorum. Aklım sürekli sunumda. Hayırlısıyla atlatırsam biraz rahatlayacağım inşallah.

Herkese merhaba...
Marshall Miller, Dorian Solot - Yaşasın Orgazm / sayfa 55
Kızlar günaydın:)

Aylık kitap listesini devretmek istiyorum çünkü artık ilgilenmiyorum önceden iş yerimde ekstra vakit ayırmadan yapabiliyordum ama artık yapamıyorum yapmak isteyen var mi?
kalinkaselin bunu yeni gördüm. Bugüne kadar yaptıkların için teşekkür ederim. Hakkını helal et.
Selam kızlar.
DR den üç kitap almıştım. 2 si geldi biri gelmedi. ayrı ayrı mı kargolandı ne oldu acaba. Başına böyle bir şey gelen var mı?

xyzt-5544 ciğımmm
_asmunikal_ evet, şayet temin edememişler ise haber vermeksizin ayrı ayrı kargoya veriyorlar... Benim de başıma geldi.
Clarkkent gönlünüze göre olsun inşallah. :)

Sağolasın canım
Daha iyi şükur.
İnşaallah burdan senden de güzel haberler alırız bir gün
Allah razı olsum Mavisu, hayırlısı olsun.
Skosnob Allah kolaylık versin. :)

Merhabalar herkese.
Pazar günü İstanbul’a gittik döndük, dün de temizlik yaptım. Bugün yarı uyur yarı uyanık geçiriyorum günü. Uyanık olduğum vakitte de ders çalıştığım için hiç alamadım kitabı elime. Şimdi uyuyakalmazsam 1 saat en azından okumak istiyorum.
Mine Söğüt - Kırmızı Zaman sayfa 13.

Merhaba baykuşlar

Yolculuğumun gidiş kısmında Mine Söğüt'ten Kırmızı Zamana başlamıştım, arkadaşımın beni karşılayacağı yere vardığım an bitti, bir solukta okudum resmen, sonra dönüş yolum için de Nazlı Eray'dan Aşık Papağan Barı'nı aldım ama 60 sayfa okuyabildim yorgunluktan, dönüşüm uykulu gözlerle oldu resmen. Bugün de hala okuma fırsatı bulamadım, ilerleyen saatlerde okurum belki.

Hepinize keyifli okumalar.

Selam hatunlar otomatik portakal son 40 . kizlar bu arada ben dizisini hic kacirmazdim hastasiydim leyla ve mecnun un ( burak aksak ) hatta dizi kaldirilinca yikilmistim Bugun d&r ye göz atarken kitabını gördüm burak aksak cikarmis ve farkli maceralarla karşımızda ilgilenen varsa bilgisi olsun istedim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…