• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

çook tebrik ederim canım.. Allah analı babalı büyütsün hayırla kucağına almayı nasip etsin. ne kadar güzel :)

günaydın :) ben de listede miyim diye sormak için seni bekliyordum. Geçmişi okudun mu bilmiyorum okumadıysan da birazdan okursun. Eğer listen excelde ise, başka bir gönüllü çıkana kadar 3-4 ay ben yapabilirim. hem bana motive olur. nasıl yapılıyor? bildirim topiğindeki son bildirimleri listeye işleyeceğim değil mi. şu bu kadar kitap okudu diye?
çook tebrik ederim canım.. Allah analı babalı büyütsün hayırla kucağına almayı nasip etsin. ne kadar güzel :)

günaydın :) ben de listede miyim diye sormak için seni bekliyordum. Geçmişi okudun mu bilmiyorum okumadıysan da birazdan okursun. Eğer listen excelde ise, başka bir gönüllü çıkana kadar 3-4 ay ben yapabilirim. hem bana motive olur. nasıl yapılıyor? bildirim topiğindeki son bildirimleri listeye işleyeceğim değil mi. şu bu kadar kitap okudu diye?
Önce herkesin okuduğu kitap sayısı çıkarılıyor tüm ay boyunca tek tek tarayarak sonra o çıkan kitap exeldeki o ayın sütununda yaziliyor

Gelmişken bildirim yapayım

Aeden i fi çi pi den daha çok beğendim farkındalık oluşturmak için çok güzel bir kitap olağanüstüydu muhtesemdi diyemem ama okuduğuma ayırdığım zamana hiç pişman olmadım dusunduklerimle paralel bir kitaptı tavsiye ediyorum

Yeni kitabım hermen hesse sinddharta:)

Selam kızlar.
DR den üç kitap almıştım. 2 si geldi biri gelmedi. ayrı ayrı mı kargolandı ne oldu acaba. Başına böyle bir şey gelen var mı?

xyzt-5544 xyzt-5544 ciğımmm :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Canımsın :KK200::KK200:
Eğer temin süresi geçtiyse hazır olan kitapları gönderip geç hazır olacak kitabı arkadan gönderiyorlar. Sorun olmaz diğeri de birkaç güne gelir :KK200:

Tasavvuf seven biri bu yazarlardan pek hazzetmez zannımca :KK22:

@ada81 Sinan Yağmur (sanırım soyadını yanlış hatırlıyor olabilirim) seveni çok olan o tarzda yazarak ünlenmiş biri ama ben sevmiyorum adamı belki siz hoşlanırsınız
Ama şöyle kaliteli bir kalem okuyayım derseniz Nuriye Çeleğen kitaplarını tavsiye edebilirim

Son yazarlar farklı ses zaten.tasavvuf için önerim ilk ikisdir.yanlis anlaşılma olmasin

Back