• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ailemize yeni üyeler katılıyor hani yaa :) junior cico da olsa güzel olur hani :anne::anneadayı:
ay canim hayirlisiyla olsun insallah biraz cekiniyorum ben bu bebe mevzuundan :)))

Amin inşallah çok teşekkür ederim :KK200:
Biz de çok mutlu olduk, Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah. Sağlıkla doğmuş olan kuzulara da mutlu huzurlu güzel ömürler nasip etsin :dua:
yaaaaaaa kuzuuuu hayirli olsun, sagsalim kucagina alirsin insallah canim cok sevindim.

Selamlar.
Uzun bir ara verdim. Kitap okuyorum ama aktif olamıyorum.
Taşınma sürecine girdik. Tüm kitaplar kutuya kalktı.
Bu gün izmir fuarına gittik. Çok güZeldi.
İndirim tabi ki yok!
İnternet üzerinden alışveriş yapan biri için çok farkeden bir durum olmuyor. Hatta orası daha uyguna geliyor.
Son okuduğum kitap southern üçlemesi. Öpüyorum sizi kızlar.

ay canim hayirlisiyla olsun insallah biraz cekiniyorum ben bu bebe mevzuundan :)))

yaaaaaaa kuzuuuu hayirli olsun, sagsalim kucagina alirsin insallah canim cok sevindim.

Çok teşekkür ediyorum cicocum :KK200:
Rabbim inşallah istediğin vakitte sana da nasip eder senin gibi güzel bi bebe :emir_bebek:

Günaydın kızlar ,huzur dolu bir hafta geçirmenizi dilerim. Bende şu pazartesi sendromu dedikleri şeyden hiç olmuyor. Bıraktığım yerden devam ediyorum sanırım :)) Kitap için de aynı şey geçerli malesef haftasonu hiç okumadım. Karanlığın Sol Eli' nde sadece önsözü okudum.

Selamlar.
Uzun bir ara verdim. Kitap okuyorum ama aktif olamıyorum.
Taşınma sürecine girdik. Tüm kitaplar kutuya kalktı.
Bu gün izmir fuarına gittik. Çok güZeldi.
İndirim tabi ki yok!.
İnternet üzerinden alışveriş yapan biri için çok farkeden bir durum olmuyor. Hatta orası daha uyguna geliyor.
Son okuduğum kitap southern üçlemesi. Öpüyorum sizi kızlar.
Kolay ghelsin canım yeni ev hayırlı olsun.

Çok teşekkür ediyorum cicocum :KK200:
Rabbim inşallah istediğin vakitte sana da nasip eder senin gibi güzel bi bebe :emir_bebek:
Sağol fıstığım amin:KK200::KK15:

Günaydınlar iyi haftalar
Hafta sonu oğluşum okul gezisindeydi Çanakkaleyi İstanbulu bol bol gezdiler ne zormuş kendi başına bir yerlere göndermek hop oturdum hop kalktım çok şükür dün gece saat 1:30 da yorgun bir şekilde geldi rahatladım.
Beklerken iyi okudum kitabımda son 100 sayfadayım bu hafta içi biter inşallah.

İpek Ongun - Taşlar Yerine Otururken bitti. Çerezlik ve ergen dönemi kitapları bu kadar yeter artık, normale döneyim :) ve bu sebeple Mine Söğüt - Kırmızı Zaman kitabına bu akşam başlarım sanırım. @__giz__ ciğim müsait olunca seni de beklerim :KK200:
Aralık ayı itibarıyla hayatımız baya bir değişecek, o zamana kadar senelik hedefimi tutturmalıyım. Bu sebeple çok okumam lazım çookkkk:KK45:

Canım benim tebrik ederim Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Günaydınlar iyi haftalar
Hafta sonu oğluşum okul gezisindeydi Çanakkaleyi İstanbulu bol bol gezdiler ne zormuş kendi başına bir yerlere göndermek hop oturdum hop kalktım çok şükür dün gece saat 1:30 da yorgun bir şekilde geldi rahatladım.
Beklerken iyi okudum kitabımda son 100 sayfadayım bu hafta içi biter inşallah.

Canım benim tebrik ederim Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Günaydın ,

Haftasonu yalnızca bir kaç öykü okuyabildim"Nah Kalkınırız" sayfa 93..
xyzt-5544 xyzt-5544 tebrik ederim canım :KK200:

Çok teşekkürler :KK200:

Çok teşekkürler :KK200:
çook tebrik ederim canım.. Allah analı babalı büyütsün hayırla kucağına almayı nasip etsin. ne kadar güzel :)

Kızlar günaydın:)

Aylık kitap listesini devretmek istiyorum çünkü artık ilgilenmiyorum önceden iş yerimde ekstra vakit ayırmadan yapabiliyordum ama artık yapamıyorum yapmak isteyen var mi?
günaydın :) ben de listede miyim diye sormak için seni bekliyordum. Geçmişi okudun mu bilmiyorum okumadıysan da birazdan okursun. Eğer listen excelde ise, başka bir gönüllü çıkana kadar 3-4 ay ben yapabilirim. hem bana motive olur. nasıl yapılıyor? bildirim topiğindeki son bildirimleri listeye işleyeceğim değil mi. şu bu kadar kitap okudu diye?

Günaydın mutlu haftalar olsun herkese
xyzt-5544 xyzt-5544 bebeğini hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah

Momo’yu okumaya başladım sanırım 50.sayfadayım

M Mavisu27 geçmiş olsun canım
2 gündür benim minik kuş da hasta salya sümük gırla gidiyor :hasta:
Tüm hasta kuşlara geçmiş olsun

çook tebrik ederim canım.. Allah analı babalı büyütsün hayırla kucağına almayı nasip etsin. ne kadar güzel :)

günaydın :) ben de listede miyim diye sormak için seni bekliyordum. Geçmişi okudun mu bilmiyorum okumadıysan da birazdan okursun. Eğer listen excelde ise, başka bir gönüllü çıkana kadar 3-4 ay ben yapabilirim. hem bana motive olur. nasıl yapılıyor? bildirim topiğindeki son bildirimleri listeye işleyeceğim değil mi. şu bu kadar kitap okudu diye?

Teşekkür ederim :KK49:
Günaydın mutlu haftalar olsun herkese
xyzt-5544 xyzt-5544 bebeğini hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah

Momo’yu okumaya başladım sanırım 50.sayfadayım

M Mavisu27 geçmiş olsun canım
2 gündür benim minik kuş da hasta salya sümük gırla gidiyor :hasta:
Tüm hasta kuşlara geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım :KK200:
Minik kuşa da çok geçmiş olsun. İyi bak kızçeme :anne:

herkese mutlu haftalar dilerim
Marshall Miller, Dorian Solot - Yaşasın Orgazm / sayfa 46 :KK66:
Selamlar.
Okuyamıyorum.
Oğlum hasta. Dun geceyi hastanede geçirdik.
Hepinizin kandilini kutlarim :KK200:
Mavisu geçmiş olsun. Oğlun daha iyi mi inşallah... :(
Geçmiş olsun. Ciddi bişey değildir umarım?
Cesminaz şok şok şok!
Hamilesin! :anneadayı:
Bebek haberleri beni hep mutlu eder...:KK37: Allah sağlıkla tamamına erdirsin. :KK36:

Ne güzel konumuzda herkes bebekli herkes hamile, cıvıl cıvıl :KK75: (ben ve birkaç arkadaş hariç ;) bunu biliyorum kimse uyarmadan yazayım ;) )
Hazırlık yapıyormuş
Haber verdiğin için teşekkür ederim. Selam söyler misin? ;)

herkese mutlu haftalar dilerim
Marshall Miller, Dorian Solot - Yaşasın Orgazm / sayfa 46 :KK66:

Mavisu geçmiş olsun. Oğlun daha iyi mi inşallah... :KK43:

Cesminaz şok şok şok!
Hamilesin! :anneadayı:
Bebek haberleri beni hep mutlu eder...:KK37: Allah sağlıkla tamamına erdirsin. :KK36:

Ne güzel konumuzda herkes bebekli herkes hamile, cıvıl cıvıl :KK75: (ben ve birkaç arkadaş hariç :KK66: bunu biliyorum kimse uyarmadan yazayım :KK66: )
Haber verdiğin için teşekkür ederim. Selam söyler misin? :KK66:
Çok teşekkür ederim canım :KK200:

Back