- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.341
Ben Anlatış a devam ediyorum. Haftaiçi bitirirm inşallah.Kimler neler okuyor ki şu siralar . Kayıp zamanın izindeyi bırakınca bi amaçsız kaldım
Ben bitiridim :)günaydın baykuşlar.
Hasan Ali Toptaş Heba'ya başladım.
Kitapyurdu, D&R alışveriş yaptıklarım. Memnunum.merhaba arkadaşlar, kştap alışverişi yapabileceğim güzel bi site önerir misiniz?
Erkekler marstan kadınlar venüsten 35. Sayfadayım henüz. Okurken sürekli not alıp eşime attığım için uzun sürüyor
kitapta erkeklerin kadınlara söylememesi gereken cümleler şöyle belirtilmiş. Not olarak aldığım için birbirine karışmış biraz.Eki Görüntüle 2125525
bende aldım bulantı deme öyle yaaa bak etkilenirim hemen ben okuyamamHerkese iyi haftalar ,
"Bulantı" sayfa 172,sıkılsam da bu kitap bitecek
Daha önce bildirimlerimde de yazmıştım,akan bir kitap değil ama yine de sevdim.Bir olay örgüsü olmadığı ,akıcı ve heyecanlı bir kitap olmadığı için bazen insan kitaptan kopabiliyor.Geri dönüp tekrar tekrar okuyorsun.Ama insan psikolojisini ustalıkla yansıtmış yazar,acele etmeden ağır ağır okumanızı tavsiye ederimbende aldım bulantı deme öyle yaaa bak etkilenirim hemen ben okuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?