Yarim birakmayi sevmedigim icin genelde kendimi zorlayip bitirmeye calisiyorum ama bu kitap icin istisna yapacagim araya farkli kitaplar alip okuma hevesim gelince tekrar kaldigim yerden devam edecegim. Bu arada hosgeldiniz. Eger gozden kacirmadiysam yeni geldiniz sanirim. Nikinizden anlasildigi kadariyla siz de agatha christie
Yarim birakmayi sevmedigim icin genelde kendimi zorlayip bitirmeye calisiyorum ama bu kitap icin istisna yapacagim araya farkli kitaplar alip okuma hevesim gelince tekrar kaldigim yerden devam edecegim. Bu arada hosgeldiniz. Eger gozden kacirmadiysam yeni geldiniz sanirim. Nikinizden anlasildigi kadariyla siz de agatha christie hayranisiniz:)
Teşekkür ederim :) Evet agatha christie çok seviyorum.Zeki insanlari çok seviyorum aslında.Kitap okumaya bu ara cok zamanım olmasa bile yine de okumaya çalışıyorum.Kitap okuyan insanların hayata bakışı duruşu bence daha güçlü oluyor.Eminim sizde oylesiniz.Sevgi dolu karsilamaniz için tekrar teşekkürler.Arada takip edicem burayı