• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yeraltindan notlar sayfa 30 larda biraktim. Dostoyevskiyi cok severim ama nedense sanki bu kitap icin uygun zaman degildi sanki benim icin. Ne zaman kitabi elime alsam borkac sayfadan sonra okuma hevesim kacti. Sonra devam etmek uzere yarim biraktim. Han Kang Vejeteryana baslayip bitirdim. Yeni bir kitaba baslar miyim baslarsam hangisine baslarim kararsizim.
Bende bu kitabı önceden okuduğum halde içimde nedense sizinki gibi bir his oluştu ve bıraktım.Bu ara farklı kitap okuma zamanı demekki.:)

Bu ara okul ve sınavlardan fırsat bulunca okumaya başladığım kitabı tavsiye edebilirim.Carl Vernon yazarı.Anksiyeteyi Dengelemek kitabin adi.Yazar uzun zaman anksiyete ile mücadele ettikten sonra dengelemeyi başarmış.Bunu anlatıyor.Bende uzun zaman anksiyete ile uğraştım.Terapi ilac bir yere kadar.Her sey bizim elimizde.Hem kitap okumayı seven hemde böyle bir sorun yaşayan varsa bu kitabi öneririm.

Bende bu kitabı önceden okuduğum halde içimde nedense sizinki gibi bir his oluştu ve bıraktım.Bu ara farklı kitap okuma zamanı demekki.:)
Yarim birakmayi sevmedigim icin genelde kendimi zorlayip bitirmeye calisiyorum ama bu kitap icin istisna yapacagim araya farkli kitaplar alip okuma hevesim gelince tekrar kaldigim yerden devam edecegim. Bu arada hosgeldiniz. Eger gozden kacirmadiysam yeni geldiniz sanirim. Nikinizden anlasildigi kadariyla siz de agatha christie hayranisiniz:)

Yarim birakmayi sevmedigim icin genelde kendimi zorlayip bitirmeye calisiyorum ama bu kitap icin istisna yapacagim araya farkli kitaplar alip okuma hevesim gelince tekrar kaldigim yerden devam edecegim. Bu arada hosgeldiniz. Eger gozden kacirmadiysam yeni geldiniz sanirim. Nikinizden anlasildigi kadariyla siz de agatha christie
Yarim birakmayi sevmedigim icin genelde kendimi zorlayip bitirmeye calisiyorum ama bu kitap icin istisna yapacagim araya farkli kitaplar alip okuma hevesim gelince tekrar kaldigim yerden devam edecegim. Bu arada hosgeldiniz. Eger gozden kacirmadiysam yeni geldiniz sanirim. Nikinizden anlasildigi kadariyla siz de agatha christie hayranisiniz:)
Teşekkür ederim :) Evet agatha christie çok seviyorum.Zeki insanlari çok seviyorum aslında.Kitap okumaya bu ara cok zamanım olmasa bile yine de okumaya çalışıyorum.Kitap okuyan insanların hayata bakışı duruşu bence daha güçlü oluyor.Eminim sizde oylesiniz.Sevgi dolu karsilamaniz için tekrar teşekkürler.Arada takip edicem burayı :KK200:

İyi pazarlar arkadaşlar
Hiç okumadım haftasonu, sanırım ben de kızıla boyalı saçları bırakacağım şimdilik, giremedim içine bir türlü
Dün notre dame de paris müzikaline gittik, biletleri kasımda mı almıştım ne
En sevdiğim müzikal olduğunu için paraya kıyıp ilk sıradan almıştım, biketixte ortada orkestra var görünüyodu yani sahne ile boşluk görünüyodu
Ama sahnenin dibiydi, ayakları uzatamıyorsunuz o derece
Oyuncuları çok yakından görmek pek güzeldi ama boynum ağrıdı sahneye bakarkene
Bir de ben ilk ekibin hastasıyım (1998) onların tadını vermedi ama yine de çok güzeldi tabi ki

Salı günü annem ameliyat olacak, dualarınıza annecimi de katar mısınız güzel baykuşlar :KK200:
Çok yazdım gidiyorum :KK45:

Erkekler marstan kadınlar venüsten 35. Sayfadayım henüz. Okurken sürekli not alıp eşime attığım için uzun sürüyor:D
kitapta erkeklerin kadınlara söylememesi gereken cümleler şöyle belirtilmiş. Not olarak aldığım için birbirine karışmış biraz.
P_20180318_234938.jpg

Erkekler marstan kadınlar venüsten 35. Sayfadayım henüz. Okurken sürekli not alıp eşime attığım için uzun sürüyor:KK70:
kitapta erkeklerin kadınlara söylememesi gereken cümleler şöyle belirtilmiş. Not olarak aldığım için birbirine karışmış biraz.Eki Görüntüle 2125525
Yani erkekler bize hiç bir şey demesin. :dondurma:

Back