- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #23.381
Müzik kulağın varsa sakın gitme arkadaşım. Melinde orjinal fransız olanına gitti o da zaten sadece istanbul'a geldi Zorlu center'a. ben senin bahsettiğin müzikale gittim ve sırf başka insanlar rahatsız olmasın diye arayı bekledim çıkmak için. Sinirlerim bozuldu. Peki neden? oyundaki çoğu oyuncu detone, şarkılar çok uydurma laylaylom hey hey gibi falan hele bir arada kaldım şarkksı vardı hiç unutmuyorum :))) susam sokagı geliyor aklıma :))) hahahah , sahneye bir tane trambolin getirmişler zıplayıp takla atan geçiyor ben anlamadım müzikal mi sirk gösterisi mi koreografi de çok uydurmaydı zaten hatta bir kısmı doğaçlamaydı galiba. Bu fikirler göreceli olabilir elbet ama şöyle söyliyim koca salonda 5-10 kişi alkışlıyordu. Neyse dışarı çıktık sormulu kişilyle konustuk bu nedir böyle özensiz oyun olur mu diye adam orjinalinin biletleri bilmem ne kadar dedi ben söyle tercüme ettim 50 tlye anca bu kadar kardeşim :)))) çok konuştm belki ama resmen Notre Dome ismini kullanarak insanları avlıyorlar ve çok özensizler. Oyunda kulaklarımı tıkadım birkac kez o kadar diyim :)))) sonradan tanıtımına baktım da ingiliz fransız dansçılar gibi birşey yazıyordu:)) bulabildigim bütün mecralarda paylasıyorum ben bu tecrubemi :)) ha belki 1.5 yılda çok çalışmışlar rezaleti düzeltmişlerse de bilemem . Gidersen tecrubelerini anlatmanı isterim.
Ben de gördüm Biletix'te de gitmeyim bari fiyatı da az değil zira 67 lira. Onun yerine mis gibi DT'nin operalarına giderim hem de 10 liraya.