• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

güzel haftalar herkese,
Irmak Zileli - Gölgesinde bitti. Listede görüp aldığım bir kitaptı yazarı ilk kez okuyorum. Beklentimin baya üzerinde çıktı kitap. Karısı kayıplara karışan bir adamla başlıyor hikaye ve hem kadın hem adamın düşünceleri, düşleri, değerlendirmeleri ve eleştirileri ile ilerliyor esasında iki ayrı bölüm var diyebilirim adam ve kadının ayrı ayrı yollarının anlatıldığı. Ben oldukça beğendim sizlere de tavsiye edebilirim.

Yanıma 2 kitap aldım George ORWELL Wigan İskelesi Yolu ve Kevin Brooks Ölüm Defteri .

Cengiz Han’a Küsen Bulut bitti. İlk başlarda pek okuyamadım ama son 60-70 sayfasını bir oturuşta okudum resmen ve hikayeyi çok beğendim :KK200:
Bugünün devamında ders çalışmam ve biraz ev işi yapmam lazım bu sebeple yeni kitaba başlayamam sanırım. Yarın başlayacağım kitabım ise çok sevdiğim İrfan Değirmenci’nin geçtiğimiz hafta çıkan kitabı “Herlanda”

Screenshot_2018-03-19-13-12-30.jpg
Burada çok güzel insanlar tanıdım. Bunlardan biri olan elenaferrante elenaferrante bu güzel hediyeleri beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim yüreği güzel insan :KK200:

Merhaba herkese En Büyük TÜRKİYE Mutlu haftalar olmasını dilerim.En Büyük TÜRKİYE

başlamayı düşündüğüm kitap , bana hediye edilen kitap: Laura Florand - Umut Dolu Dilekler
merhaba arkadaşlar, kştap alışverişi yapabileceğim güzel bi site önerir misiniz?
Kitapyurdu, D&R alışveriş yaptıklarım. Memnunum. :KK200:

@_meLinDa_ annene geçmiş olsun tatlım, inşallah güzel geçecek ameliyatı. Allah şifa versin. :KK15:

Erkekler marstan kadınlar venüsten 35. Sayfadayım henüz. Okurken sürekli not alıp eşime attığım için uzun sürüyor:KK70:
kitapta erkeklerin kadınlara söylememesi gereken cümleler şöyle belirtilmiş. Not olarak aldığım için birbirine karışmış biraz.Eki Görüntüle 2125525

Erkekler konuşmasın yazsa daha iyiymiş :) Regl döneminde hele mümkünse hiç konuşmasınlar. :D

Herkese merhaba

Klinik Görüşme: Psikolojik Değerlendirme Esasları, sf. 400.

Uzun zamandır beklediğim Carmen operasına gideceğim, methini çok duymuştum. Arkadaşım bilet almış ama o güne işi çıkınca biletlerini bana hediye etti. Opera izlemeyi çok seviyorum, ilk gittiğim zaman önyargılı gitmiştim (Çocuklar Duymasın Haluk'un "Şu makasııı verir misiiinn?" repliği nasıl içime işlediyse ehehe) ama alakası bile olmadığını gördüm. O kadar eğlenceli ki, gitmeyenler varsa mutlaka bir opera seyretsinler.

bende aldım bulantı deme öyle yaaa bak etkilenirim hemen ben okuyamam
Daha önce bildirimlerimde de yazmıştım,akan bir kitap değil ama yine de sevdim.Bir olay örgüsü olmadığı ,akıcı ve heyecanlı bir kitap olmadığı için bazen insan kitaptan kopabiliyor.Geri dönüp tekrar tekrar okuyorsun.Ama insan psikolojisini ustalıkla yansıtmış yazar,acele etmeden ağır ağır okumanızı tavsiye ederimHoppa

Back