• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

sabine sabine geçmiş doğum günün olsun :KK200:
_meLinDa_ _meLinDa_ senin de doğum günün tekrardan kutlu olsun kuzum :KK200:
Beni soracak olursanız aramızdakinin bazı arkadaşların ( ismi lazım değil baş harfi loliss loliss ) verdiği gaz ve zorlamayla KPSS çalışmalarıma hız vermiş bulunmaktayım. Bu sebeple okumalarım biraz yavaş gidiyor. Cengiz Hana Küsen Bulut’a başladım ama 40 sayfa falan ancak okudum sanırım. Kitap ince, fazla uzatmadan en geç pazrtesi bitirmeyi planlıyorum. __giz__ __giz__ ciğimle ortak okumada yine en arkadan gidiyorum :eek:

Miribaaa herkeseee :KK24:

Doğum günü kızlarının doğum günleri kutlu olsun, güzel yaş alsınlar dilerim. :) _meLinDa_ _meLinDa_ sabine sabine

Klinik Görüşme: Psikolojik Değerlendirme Esasları, sf. 327. Önemli yerleri ileride tekrar gözden geçirebilmek için bazı satırların üzerini fosforlu kalemle işaretleyerek ilerliyorum. Buna rağmen hızlı okudum. Meslektaşlarım için tam bir başucu kitabı, çok beğendim gerçekten.

Arkadaşlar merhaba herkese, aranıza yeni katıldım biliyorum fakat biraz ara vermek istiyorum. Gebeydim, bebeğimi kaybettim. Birkaç gündür kafamı toparlamaya uğraşıyorum ama beceremedim. Bir süre daha kendimle kalmak istiyorum sanırım. Herkese iyi okumalar dilerim.

Başın sağ olsun canım, çok üzüldüm inan. Dilerim en kısa zamanda buraya döner, bizleri habersiz bırakmazsın. Sana kocaman sarılıyorum. :KK200:

Günaydın herkese
Mutlu haftasonları
Tarihi Hoşça Kal Lokantası bitti.
Yeni kitabım Nermin YILDIRIM - Unutma Dersleri

Unutma Dersleri hakkındaki yorumlarını bekliyorum.

Merhaba herkese

Şeytan Yemini okuyorum. Güzel aslında ama bir türlü hız kazanamadım. Var daha 350-400 sayfam. Bırakmak da istemiyorum, napsam bilemedim

Auri Auri başın sağolsun, çabucak toparlanırsın inşallah.
sabine sabine , _meLinDa_ _meLinDa_ geçmiş doğum gününüz kutlu olsun, ben de 33'e gireceğim ama ruhum 70 :D

Hızlandıkça Azalıyorum bitti. Çok ruhumu sıktı kitap. Yaşlı bir kadının ruhsal durumunu, terkedilişini anlatan bir kitap. Dahası hiç çocuğu olmamış. Kendi geleceğimi gördüm resmen, konusunu bilmeden başlamıştım bu bir ilahi işaret mi acaba :)

Unutma Dersleri hakkındaki yorumlarını bekliyorum.

Merhaba herkese

Şeytan Yemini okuyorum. Güzel aslında ama bir türlü hız kazanamadım. Var daha 350-400 sayfam. Bırakmak da istemiyorum, napsam bilemedim
o kitabı okurken bende öyleydim. kendini okutturuyor ama bir türlü ivme kazanmıyor. bence devam et bırakma

sabine sabine geçmiş doğum günün olsun :KK200:
_meLinDa_ _meLinDa_ senin de doğum günün tekrardan kutlu olsun kuzum :KK200:
Beni soracak olursanız aramızdakinin bazı arkadaşların ( ismi lazım değil baş harfi loliss loliss ) verdiği gaz ve zorlamayla KPSS çalışmalarıma hız vermiş bulunmaktayım. Bu sebeple okumalarım biraz yavaş gidiyor. Cengiz Hana Küsen Bulut’a başladım ama 40 sayfa falan ancak okudum sanırım. Kitap ince, fazla uzatmadan en geç pazrtesi bitirmeyi planlıyorum. __giz__ __giz__ ciğimle ortak okumada yine en arkadan gidiyorum :eek:
Her türlü gaz itina ile verilir
İhtiyacı olanlar özelden yazsın:KK53:

Yeraltindan notlar sayfa 30 larda biraktim. Dostoyevskiyi cok severim ama nedense sanki bu kitap icin uygun zaman degildi sanki benim icin. Ne zaman kitabi elime alsam borkac sayfadan sonra okuma hevesim kacti. Sonra devam etmek uzere yarim biraktim. Han Kang Vejeteryana baslayip bitirdim. Yeni bir kitaba baslar miyim baslarsam hangisine baslarim kararsizim.

Back