- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 88
- 43
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #23.361
Ölüm Defteri bitti. sayfası çok az değil ama satır araları açık bir de anlatımı kolay bir kitap çerez niyetine okunabileceğini düşünsem de insanı hüzünlendiriyor. Daha detaylı bir anlatım olsaydı çok daha vurucu olurdu belki ama yine de beğendim.
Sıradaki kitabım Wigan İskelesi Yolu maden işçilerini anlatıyor Orwell. Ardından Germinal düşünüyordum ama aynı konu olduğu için başka bir kitap ile devam ederim sanıyorum.
Sıradaki kitabım Wigan İskelesi Yolu maden işçilerini anlatıyor Orwell. Ardından Germinal düşünüyordum ama aynı konu olduğu için başka bir kitap ile devam ederim sanıyorum.
listeme aldm :)Karanlığın sol elini okudum ve sevdim ben :)
İyi pazarlar arkadaşlar
Hiç okumadım haftasonu, sanırım ben de kızıla boyalı saçları bırakacağım şimdilik, giremedim içine bir türlü
Dün notre dame de paris müzikaline gittik, biletleri kasımda mı almıştım ne
En sevdiğim müzikal olduğunu için paraya kıyıp ilk sıradan almıştım, biketixte ortada orkestra var görünüyodu yani sahne ile boşluk görünüyodu
Ama sahnenin dibiydi, ayakları uzatamıyorsunuz o derece
Oyuncuları çok yakından görmek pek güzeldi ama boynum ağrıdı sahneye bakarkene
Bir de ben ilk ekibin hastasıyım (1998) onların tadını vermedi ama yine de çok güzeldi tabi ki
Annene akşam dua edeceğim acil şifalar canım.Salı günü annem ameliyat olacak, dualarınıza annecimi de katar mısınız güzel baykuşlar
Çok yazdım gidiyorum![]()
:) bana takıl bebeyim.Kimler neler okuyor ki şu siralar . Kayıp zamanın izindeyi bırakınca bi amaçsız kaldım
severek oku canım hepsini. @elenaferrante kesene berekt canım.Eki Görüntüle 2125713 Burada çok güzel insanlar tanıdım. Bunlardan biri olanelenaferrante bu güzel hediyeleri beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim yüreği güzel insan
![]()