• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kizlar,
_meLinDa_ _meLinDa_ @cesmi_naz gecmis olsun canlar. loliss loliss DonukPudra DonukPudra kalinkaselin kalinkaselin Damizlik Kizin Oykusu hende de var katilabilirim.
Eveet Örümcek Ağindaki Kiz bitti. Millenium serisi severlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Yazarin adi yazmasa rahmetli Larsson yazdi sanardim. Okurken biraz onyargili baslamistim ama elestirecek birsey bulamadim. Belki yuzdeyle ifade etmem gerekirse %1-3arasi bir fark olabilir :)))) o da karakterlerin tehlikeyi sezislerinin uzerinde birazcik ama birazcicik fazla durmasi, Lisbeth' in onceki iki kitaba nazaran kitabin daha baslarinda ortaya cikmasi ( ki 3. Kitapta catlamistim bir an evvel ciksin ortaya diye) ve devaminin gelecegini hissettirmesiydi diyebilirim. Salander' i ozleyenlerin keyif alacagini dusunuyorum.
Sevgiler.

günaydın arkadaşlar MS 2150 bitti farklı bir konusu vardı vermek istediği mesajlar güzeldi tabi ama bazı şeyler inanması güç olan şeylerdi avatar filmine benziyor demiştim başlangıçta sadece filme ilham olmuş yoksa kitap daha farklı hikayesi bittikten sonra mesajları özetlemişler beğendim ben

selamlar
hayırlı cumalar, önce bildirim yapayım sonra geçmişi okuyacağım :) umarım herkes iyidir.
Şekersiz 21 gün kitabı bitti. Cumartesi uygulamaya başlayacağım. Güzel sonuçlar almayı umuyorum :)
Yeni kitabım Yaşar Kemal Filler Sultanı ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca sayfa 76 dayım.

İyi günler baykuşlar.
Hastaneden bildiriyorum :)
Taş Ve Ten son 35 sayfa.
Eve gidince biterecgim inşaallah.
Çok beğendim kitabı. Tam kendime göre buldum. Anlatımı yoğun, imgeler , duygu yoğunluğu.. Kitapta kalmak için çaba sarfetmek sadece onunla olmak gerekiyor yoksa dagiliyorsunuz.
Herkese sevgiler :KK200:

Slm kızlar aranıza katılmak istiyorum
İlk etapta nasıl başlayanilirim sıkılmadan okumaya?

Hoşgeldiniz,bazı küçük kurallarımız var ilk sayfaya göz atabilirsiniz.
Ne tarz kitaplardan hoşlanırsınız öncelikle bahsederseniz fikir vermeye çalışırız size.
Umarım keyifli okumalarınız olur :)

Back