- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #23.101
Damızlık Kızın Öyküsü sayfa 60
Sıkılmadan okumanın ilk şartı istekli olmak bana göre, buraya geldiğine göre istek tamam
Sevebileceğin tarzda birkaç kitap edin ve kendine gerçekçi günlük hedefler koy, 15 sayfa 20 sayfa gibi
Zaten bir süre sonra bu sana az gelecek ve daha fazlasını isteyeceksin
Önemli olan nicelik değil nitelik okurken bunu da unutmuyoruz
Kap kitabını gel hemenSelam kizlar,
@_meLinDa_ @cesmi_naz gecmis olsun canlar. loliss @DonukPudra kalinkaselin Damizlik Kizin Oykusu hende de var katilabilirim.
Eveet Örümcek Ağindaki Kiz bitti. Millenium serisi severlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Yazarin adi yazmasa rahmetli Larsson yazdi sanardim. Okurken biraz onyargili baslamistim ama elestirecek birsey bulamadim. Belki yuzdeyle ifade etmem gerekirse %1-3arasi bir fark olabilir :)))) o da karakterlerin tehlikeyi sezislerinin uzerinde birazcik ama birazcicik fazla durmasi, Lisbeth' in onceki iki kitaba nazaran kitabin daha baslarinda ortaya cikmasi ( ki 3. Kitapta catlamistim bir an evvel ciksin ortaya diye) ve devaminin gelecegini hissettirmesiydi diyebilirim. Salander' i ozleyenlerin keyif alacagini dusunuyorum.
Sevgiler.
Hoşgeldin aramızaSlm kızlar aranıza katılmak istiyorum
İlk etapta nasıl başlayanilirim sıkılmadan okumaya?
Sıkılmadan okumanın ilk şartı istekli olmak bana göre, buraya geldiğine göre istek tamam
Sevebileceğin tarzda birkaç kitap edin ve kendine gerçekçi günlük hedefler koy, 15 sayfa 20 sayfa gibi
Zaten bir süre sonra bu sana az gelecek ve daha fazlasını isteyeceksin
Önemli olan nicelik değil nitelik okurken bunu da unutmuyoruz