• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

selamlar kızlar
yine hastalık çanları çalıyo benim için, bıktım hasta olmaktan, şu kış bitsin gitsin artık ya
evde Savaş ve Barış okumaya devam ediyorum, 650 ye kadar geldim sanırım, cuma bitirmek istiyorum ama kısmet
bugün şehir dışında duruşmam var yine, Kızıla Boyalı Saçları okumaya çalışıcam
gönlüm danalar gibi yatmaktan yana :KK53: ama lanet olası işler bitmiyo
Geçmiş olsun canım, hemencecik geçer inşallah

günaydın arkadaşlar,
dün biraz okuma fırsatı bulabildim sonunda Örümcek Ağındaki Kız syf 98. kitap çok güzel başladı bu kitabı S. LARSSON'un taslağından yola çıkarak David LAGERCRANTZ yazmış iki yazar da gazetecilik kökenli. Şu ana kadar rahmetli Stieg Larsson'un dili gibi okudum değişeceğini sanmıyorum. Asıl kitap ilerledikçe olay örgüsünden anlaşılacak Lagercrantz'ın serinin hakkını verip veremediği.
Bu ara pek okuma hevesim yok kafamda da başka meşguliyetler var o sebeple böyle polisiye vs sürükleyici birşeyler okusam iyi olacak gibi geliyor.
geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sağlık seninle olsun.
Ben de yıllardır erteliyorum hayal kırıklığına uğramak istemedigim için senin yorumun benim için değerli:)

Ben de yıllardır erteliyorum hayal kırıklığına uğramak istemedigim için senin yorumun benim için değerli:)
Şuana kadar gayet güzel ilerliyor ama acaba 4. kitabın taslağı zaten hazırda vardı o yüzden mi? Bilmiyorum yine de Stieg gibi yazıyor bu adam bence. Asıl 5. kitabı merak etmeye başladım şimdiden.

Şuana kadar gayet güzel ilerliyor ama acaba 4. kitabın taslağı zaten hazırda vardı o yüzden mi? Bilmiyorum yine de Stieg gibi yazıyor bu adam bence. Asıl 5. kitabı merak etmeye başladım şimdiden.
4. Kitap yarim kaldı diye hatırlıyorum tee zamanında k diye çok tatlı bir kitap dergisi vardi milliyet ya da hürriyetin ekiydi orda okumuştum . Üniversite zamanımda 10 yıl olmuş bu dergi çok popülerdi çok severdim rahmetliyi :)

Çok beğendim canım zamanlaman da harikaydı tektar teşekkür ederim. Zaten Ursula okuma hevesim de ilk senden kaynaklaydı. Bir çok yazarı senden sebep merak ettim ve okuduklarımın çoğunu da sevdim. Bunun için de ayrı bir teşekkürü hakediyorsun çok sağol:KK15:
Ayyy canım şımardım ya bi nebze güzelliklerle buluşturmamda pay olmuşsa ne mutlu bana:KK200:

Merhaba Kitapsever Hatunlar. En Büyük TÜRKİYE
Kitabım bitti. Bu kitapla beraber Tess GERRITSEN'in on bir kitaplık Rizzoli & Isles Serisi'ni bitirmiş oldum. :KK28:

yeni kitabıma henüz karar vermedim. :KK58:
Filozof__Prenses Filozof__Prenses Bu kadar emek vermeme değmedi. Kötü geçti ama sebebi ben değilim, sınavın geçilmemesi için elinden geleni yapan komisyon. Çocuğumdan, eşimden zaman çaldım, buna üzüldüm. Haftaya açıklanır ama kazanamayacağım ortada. Bir sürpriz olmaz. Teşekkür ederim sorduğun için. :KK19:
MelekEskisi, hakkında hayırlısı olsun. :KK19:

suan indirimli sanırım 11.90 :KK55:
Cicoretti teşekkür ederim. Yakınlarda Gratis yok. Uğramaya çalışacağım. :KK36:
Ben bu ay henuz ne bir kitaba baslayabildim ne de bititrbildim.

Sehir degisikligi ile tasiniyoruz...
Olsukca yorucu bir surec.
Axelia kolay gelsin. Yeni şehire kolay adapte olmanızı dilerim. :KK19:
İyi akşamlar bugün de hiç okumadım. Bir cenaze haberi aldım çıktım evden yeni girdim eve. (yakınım değildi hatta tanımadığım biri ama gitmem gereken bir yerdi ) Şimdide yorgunum okuyasım yok.
NAR Allah rahmet eylesin. :cry:
selamlar kızlar
yine hastalık çanları çalıyo benim için, bıktım hasta olmaktan, şu kış bitsin gitsin artık ya
evde Savaş ve Barış okumaya devam ediyorum, 650 ye kadar geldim sanırım, cuma bitirmek istiyorum ama kısmet
bugün şehir dışında duruşmam var yine, Kızıla Boyalı Saçları okumaya çalışıcam
gönlüm danalar gibi yatmaktan yana :KK53: ama lanet olası işler bitmiyo
Melinda geçmiş olsun.
Annen iyi mi? :KK23:

Merhaba Kitapsever Hatunlar. En Büyük TÜRKİYE
Kitabım bitti. Bu kitapla beraber Tess GERRITSEN'in on bir kitaplık Rizzoli & Isles Serisi'ni bitirmiş oldum. :KK28:

yeni kitabıma henüz karar vermedim. :KK58:
MelekEskisi, hakkında hayırlısı olsun. :KK19:

Cicoretti teşekkür ederim. Yakınlarda Gratis yok. Uğramaya çalışacağım. :KK36:

Axelia kolay gelsin. Yeni şehire kolay adapte olmanızı dilerim. :KK19:

NAR Allah rahmet eylesin. :cry:
Melinda geçmiş olsun.
Annen iyi mi? :KK23:
Filocuğum biyopsi sonucunu bekliyoruz hala çıkmadı
Bakalım neticeye göre tedaviye başlanacak

Raonoke Kızları bitti. çok çok mide bulandırıcı bir konu, ensest ilişki ustalıkla yazılmıştı. cinayet, çarpık ilişkiler ve sürpriz bir son içeren çarpıcı bir kitaptı. yazar aslında distopik kitaplar yazıyor ama bence genç yetişkin-gerilim tarzında daha başarılı. böyle devam etmeli.

Herkese günaydın ve kadınlar günümüz kutlu olsun :KK200:
Topiğin hastalık sırası bana geçti galiba, dünden beri azıcık ağrıyor galiba dediğim boğazım bir gecede nasıl başardıysa ciğerlerime kadar indirmiş ağrıyı. Öksüremiyorum bile acıdan
Neyse Allah sağlık versin diyelim ve bildirimimi yapayım.
Gün Olur Asra Bedel sayfa 139dayım.yataktan çıkmadan bir bölüm daha okuyacağım şimdi.

Back