- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.601
Sir' i elimden birakmadan okumustum teee ne zaman devam kitabi da var ama bir daha okumadim :)))Selam
Kötü Karma bitti. Okurken çok eğlendim, sürekli acaba şimdi ne olacak diyerek okudum ve kitap bittiğinde çok mutluydum.
Yeni kitabım Nermin Bezmen - Sır ama hemen başlar mıyım bilemiyorum.
ne renk oldu cok heyecanliii ?Selam herkese
Nihan Kaya Buğu okuyorum. İnce ve çok boşluklu bir kitap. Epey yol katettim, biter bugün.
An itibariyle kuafördeyim, saç rengimi değiştiriyorum
ben de mi katilsam acaba ?!?!?Günaydınlar
Havva'nın üç kızı 70. sayfadayım.
Hedefim bu ay için de bitirmek umarım bir dediğimde tutar neden bu kadar ağırlaştım bilmiyorum.
Mart ayına da kayıp zamanın izinde ortak okumasına katılacağım daha ilk kitabı alamadım bir an önce almam gerek.
Gell cico ya :)Selam guzeller,
Mutlak Mutluluk Bakanligi syf 102 simdilik surukleyici degil ama Hindistan' daki hayati cok merak ettigim icin ilerliyorum.
Sir' i elimden birakmadan okumustum teee ne zaman devam kitabi da var ama bir daha okumadim :)))
ne renk oldu cok heyecanliii ?
ben de mi katilsam acaba ?!?!?
Selam guzeller,
Mutlak Mutluluk Bakanligi syf 102 simdilik surukleyici degil ama Hindistan' daki hayati cok merak ettigim icin ilerliyorum.
Sir' i elimden birakmadan okumustum teee ne zaman devam kitabi da var ama bir daha okumadim :)))
ne renk oldu cok heyecanliii ?
ben de mi katilsam acaba ?!?!?
Gell cico ya :)
bilmiyorum ki Proust beni korkutuyor bayginlik gelir mi acaba okurkene
Ben de kizil dusunuyodum vazgectim cunku yine sariya donecegimd3n eminim. Gule gule kullan canim.Merhaba herkese
Kumral Ada Mavi Tuna ya giriş yaptım. 45-50 sayfa arasında bir yerdeyim.
Cicoretti kızıldım ben, yaza kadar sarı-kumral arası bişeye dönmek istiyorum.
Şu anda kahve bakır gibi bişey oldu.
Evde değilim. Bir ara fotoğraf yüklerim
ay ben hic okuyamam kuaforde bosa gecer onca zaman hep.Mutlu günler herkese
Fareler ve İnsanlar sayfa 20lerdeyim.
Annemlere kahvaltıya geldim, burdan da kuaföre geçeceğim. Kuaförde boya için bekleyecez ombre yapacaz falan derken baya vaktim olur okurum sanırım. Kuaför dedikodularına takılmazsam tabi
bilmiyorum ki Proust beni korkutuyor bayginlik gelir mi acaba okurkene)
Ben de kizil dusunuyodum vazgectim cunku yine sariya donecegimd3n eminim. Gule gule kullan canim.
ay ben hic okuyamam kuaforde bosa gecer onca zaman hep.
2 gündür ne yapıyorsun kuaförde ?
Bana bugün 2-3 saat bile yettisevemiyorum kuaförleri
Saç rengimi değiştirmiştim dün. İçime sinmedi, bugün tekrar değiştirdiö. Ben de hiç sevmem, saatlerce bekleyemem orda, tezcanlıyım. İkizler burcu olmak böyle bir şey
O tezcanlılık fazlasıyla var bende de
Saç rengim çok aktı iyice açıldı diye geçen hafta boyatmayı kafaya koydum bugüne kadar rüyalarıma girdi artık boyatayım hadi diyeneyse ki bugün kuaföre attım kendimi istediğim gibi oldu rahatladım
Çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş ama ben beğendim, güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?