Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bende de var bu kitap aklıma gelmişken okuyim uzun zamandır buket Uzuner okumadım:) yorumunu.merakla bekliyorum

Yaklaşık yarısını okudum. Şimdiye kadar sıkılmadan, keyifle okudum. Bir bölüm günümüzden, bir bölüm eskiden bahsediyor, çok seviyorum böyle anlatımları. Haftasonu bitirebilir miyim bilmiyorum.

Acayip ön yargılıyim kitap konusunda çok tutucuyum ve yeniliklere kapalıyim ve çok dirençliyim

Cep kitap, tablet , e okuyucu , mini kitap hiç sevmiyorum

Aynen ben de. Hatta ben dediklerinden fazla olarak ikinci el kitap da sevmiyorum

Ben kitaplığımda olsun istediklerimi kitap halinde alıyorum. Biraz daha tırı vırı kitapları kindelldan okuyorum. Sarjı çok uzun süre dayanıyor, hafızası epey bir e-kitap alıyor o yönden tatilde falan avantajlı oluyor. Bir de punto büyütmek bazı minik yazılı kitaplar için epey avantajlı oluyor.

Cok teşekkürler internette cok genis bir e kitap ağı var. Okumadigim bir cok kitabi klasikleri okuyabilirim. Almak istedigim yeni kitaplari da alirim:)

Cok teşekkürler internette cok genis bir e kitap ağı var. Okumadigim bir cok kitabi klasikleri okuyabilirim. Almak istedigim yeni kitaplari da alirim:)
ben de yıllarca illa elimde olacak o ne öyle çıt çıt tabletten telefondan uğraşamam dedim ama özellikle birkaç haftadır fena halde e-pub okuyorum ve çok memnunum. okumak istediğim kitaplar çevrilene kadar sabrım tükenirdi şimdi kendim indirip okuyorum. he, kitabı beğendiysem çevrilir çevrilmez alır yine kitaplığıma eklerim orası ayrı :)

Ben mümkün olduğu kadar kitaplardan okumayı seviyorum. Evde hep koltuğumun kenarındadır kitabım, dışarı çıkarken de mutlaka çantamda. Telefonlar yüzünden yeterince şarj aletine bağımlı yaşıyoruz zaten bir de Kitap okumak için şarja bağlanmak istemem sanırım :)
Ama hediyeyse kullanılır tabi ki :) keyifli güzel okumalar.
Şarjları çok uzun gidiyor ayda 1 fln yapiyorsun keşke bana biri kobo alsa

Şu siralar düzensiz bir şekilde kitap okumaya çalışıyorum bakalım .
Okulda velilerime kitap kulübü kurdum şükür 10 11 kişi varız kitabınızı belirleyip okuyup toplanıp konuşuyoruz acayip tatmin eden bir olay oldu bana . Annelerimizin okuması ve aldıkları haz çok keyif veriyor . Kulüp çerçevesinde beni gerçekten duyuyor musunu okuyorum ? Önerebileceğiniz eğitimle ilgili kitap varsa açığım

Günaydın,

DonukPudra DonukPudra xyzt-5544 xyzt-5544 ile ortak okuma kitabım Fareler ve İnsanlara başlayacağım bugün. Ortaokul yıllarımda okumuştum, kütüphanemde yoktu, kızları okumaya niyetli görünce almışken tekrar okuyup rafa kaldırayım dedim.
Yine beni duygulu anlar bekler satırlarda :cry:

Hepinize keyifli hafta sonları dilerim. :KK37:

Günaydın Kızlar
Dün umberto eco gülün adı bitti. Manastırda rahipler arasında geçen olayları anlatıyor. Aynı zamanda hristiyanlığın tarihi ve tarikatlar hakkında bilgi veriyor.
Bu gün biraz evle ilgileneceğim. Spor yapacağım. Akşama yeni kitabımı seçerim

Günaydın Kızlar
Dün umberto eco gülün adı bitti. Manastırda rahipler arasında geçen olayları anlatıyor. Aynı zamanda hristiyanlığın tarihi ve tarikatlar hakkında bilgi veriyor.
Bu gün biraz evle ilgileneceğim. Spor yapacağım. Akşama yeni kitabımı seçerim
Papatya evde mi spor yapiyorsun yoksa Bi yere mi gidiyosun her zaman acayip fitsin:)

Papatya evde mi spor yapiyorsun yoksa Bi yere mi gidiyosun her zaman acayip fitsin:)
Aaaa gerçekten fit görünüyor muyum ben... valla çok mutlu oldum :KK49:
Ben 5-6 yıldır spor yapıyorum. Sadece geçen yıl 8-9 ay kadar salona gittim. Ama çok vaktimi aldığı için devam ettiremedim.
Evde Leslie yapıyorum. Bazen slim in six ve barre workout videoları yapıyorum. Havalar iyi olunca da stadyum da yürüyüş yapıyorum.
Evde spor yapmak için bir aletim Yok. Sadece mat ve farklı kilolarda dambılım var.
Tekrar teşekkür ederim canım

Selamlar
Bagirmayan Anneler Hatice Kubra Tongar persembe gunu bitti. Girmeye firsatim olmadi.

Kitap bir annenin kendini cocuguna karsi yenileyebilmek ve anlayisli olmak adina yonlerdirmeler yapiyor. Ama bence babalarin da okumasi gereken birr kitap.
Onun disinda Peygamber efendimizin (sav) cocuklara bakis acisindan ornekler veriyor.
Ben cok begenerek bazi konulari 2ser kez olmak uzere okudum. Ilgilenen olursa tavsiyemdir.

Bugun de Talha Ugurluer Hz. Muhammedin Hayati Mekke Medine ye basliyorum. Cok cok onceden esim icin aldigim bi kitapti. Bayagi zamandir aklimdaydi elim bosken baslayacagim.

Herkese iyi haftasonlari.
He bu arada mart ayi ortak okumaniza katilmak istiyorum. DonukPudra DonukPudra neydi adi soylemistin ama not almamisim.

Selamlar
Bagirmayan Anneler Hatice Kubra Tongar persembe gunu bitti. Girmeye firsatim olmadi.

Kitap bir annenin kendini cocuguna karsi yenileyebilmek ve anlayisli olmak adina yonlerdirmeler yapiyor. Ama bence babalarin da okumasi gereken birr kitap.
Onun disinda Peygamber efendimizin (sav) cocuklara bakis acisindan ornekler veriyor.
Ben cok begenerek bazi konulari 2ser kez olmak uzere okudum. Ilgilenen olursa tavsiyemdir.

Bugun de Talha Ugurluer Hz. Muhammedin Hayati Mekke Medine ye basliyorum. Cok cok onceden esim icin aldigim bi kitapti. Bayagi zamandir aklimdaydi elim bosken baslayacagim.

Herkese iyi haftasonlari.
He bu arada mart ayi ortak okumaniza katilmak istiyorum. DonukPudra DonukPudra neydi adi soylemistin ama not almamisim.
Kitabı inceleyeceğim sağol .
Mart ayı Kayıp Zamanın İzinde serisinin ilk kitabı okunacak...Swann'larin Tarafı.

Back