Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar

Nermin Yıldırım
Saklı Bahçeler Haritası nı bitirdim.
Yazarın Unutma Beni Apartmanı ile ilişkili bir kitap. Aynı karakterler var. Fena değildi, ama okuduğum diğer Nermin Yıldırım kitaplarının en altında yer aldı sıralama olarak.

Kitap fuarı çok iyiydi, instagramda takip ettiğim Ebru Aykaç ile tanıştım.
Fiyatlar ise kitapyurdu fiyatına paraleldi.

Aldığım kitaplar ise şöyle:

İpek Ongun- Arkadaşlar Arasında (2. kitap)
Nazlı Eray - Aşık Papağan Barı
Buket Uzuner- Kumral Ada Mavi Tuna
Hasan Ali Topbaş- Gölgesizler
Elena Ferrante - Bir Yazarın Yolculuğu
Josh Malerman - Kafes
Birol Tezcan - Geçmiş olsun

Ayrıca Çocuklar için Dünya Tarihi diye bir kitap aldım, görsellerini koydum çok hoşuma gitti.

Nazım Hikmet - Sevdalı Bulut

Asuman Portakal- Kelebek Ormanına Yolculuk
Bu bir çocuk kitabı, kızım adına inzalattım.

Eşime de Sıfırdan Bire diye iş dünyası ile ilgili bir kitap aldım.

Elimde de hali hazırda
Nihan Kaya - Buğu var.

Hiç elimde okunmayı bekleyen bu kadar kitap olmamıştı, kafam karıştı
Ebru Aykaç kalp ben ne konuştunuz nasildi

kalinkaselin kalinkaselin son bölümünü izledim, haftaya final yapıyor galiba.
Yazarın dizi kitapla uyuşmuyor diye artık dizinin devam etmemesini istediğini duydum, ne kadar doğru bilmiyorum, hatta bu yüzden son 3-4 bölümde her şey çok hızlıca açığa kavuşuyor.

2-3 bölümdür kalbim çarpa çarpa izliyorum. Ben çok keyif aldım diziden. Oyunculuklar mükemmel.

Puhu tv de Şahsiyet dizisi başlayacakmış. Senaryoyu Hakan Günday yazmış, yönetmen Onur Saylak. O da izlenir bence.

Ebru Aykaç çok samimi bir kadın bence. Sarılmak istedi ama aramızda stand vardı. Benim acelem vardı, 2 dk ayaküstü konuştuk.

Nihan Kaya Buğu bitti. Biraz şiirsel bir anlatımı var. Başta ısınamadım gibi oldu kitaba, ama sonra çok beğendim.

Herkese merhabalar.
Anne olduğumdan beri sürekli kendime kaçış kitaplarına başlayıp başlayıp kendimi yine çocuk gelişimi yada çocuk edebiyatı kitaplarında buluyorum.
Malum gündem çocuklara sınırlarını öğretmek olunca, iki kitap edindik.

906F0A57-7A5F-4CE7-BE61-A3D104093D4C.jpeg 7D289EEA-4CBF-47F7-AFCE-4599189F327A.jpeg

Oğlum 3 yaşını bitirmek üzere.
kırmızı çizgi ona daha uygun oldu.
Bu beden Benim için sanırım 4 yaş sonrası daha uygun olacaktır.

İlgilenen annelere, sevdiklerine hediye etmek isteyenlere tavsiye edilir :)

Buraya ne kadar uygun oldu bilmiyorum :) faydalanan olur diye paylaşmak istedim.

Herkese merhabalar.
Anne olduğumdan beri sürekli kendime kaçış kitaplarına başlayıp başlayıp kendimi yine çocuk gelişimi yada çocuk edebiyatı kitaplarında buluyorum.
Malum gündem çocuklara sınırlarını öğretmek olunca, iki kitap edindik.

Eki Görüntüle 2114234 Eki Görüntüle 2114235

Oğlum 3 yaşını bitirmek üzere.
kırmızı çizgi ona daha uygun oldu.
Bu beden Benim için sanırım 4 yaş sonrası daha uygun olacaktır.

İlgilenen annelere, sevdiklerine hediye etmek isteyenlere tavsiye edilir :)

Buraya ne kadar uygun oldu bilmiyorum :) faydalanan olur diye paylaşmak istedim.

Anaokulunda çalışıyorum o yüzden velilere önerebileceğim kitap arayışındayım. Bu kitaplara da bakayım, hatta belki fuarda bulurum. Çok teşekkürler, yine önerilerinizden yararlandım. :)

kalinkaselin kalinkaselin son bölümünü izledim, haftaya final yapıyor galiba.
Yazarın dizi kitapla uyuşmuyor diye artık dizinin devam etmemesini istediğini duydum, ne kadar doğru bilmiyorum, hatta bu yüzden son 3-4 bölümde her şey çok hızlıca açığa kavuşuyor.

2-3 bölümdür kalbim çarpa çarpa izliyorum. Ben çok keyif aldım diziden. Oyunculuklar mükemmel.

Puhu tv de Şahsiyet dizisi başlayacakmış. Senaryoyu Hakan Günday yazmış, yönetmen Onur Saylak. O da izlenir bence.

Ebru Aykaç çok samimi bir kadın bence. Sarılmak istedi ama aramızda stand vardı. Benim acelem vardı, 2 dk ayaküstü konuştuk.

Nihan Kaya Buğu bitti. Biraz şiirsel bir anlatımı var. Başta ısınamadım gibi oldu kitaba, ama sonra çok beğendim.
Doğru o haber azra kohen açıkladı . Kitaptan sonra dizi çok sığ geldi bana hiç alakası kalmadi ruhu yok dizinin

İyi akşamlar bildirim yapmak için geldim. Dün Geçmişe Yolculuk kitabını okudum. Stefan Zweig i çok seferim ama bu kitap diğer kitapları gibi tat vermedi bana.
Koşuyorum Öyleyse Varım devam ediyor. Yarın yola çıkacağım belki başka bir kitap seçerim. Tek bir kitap taşımak istiyorum yanımda.

Günaydın Kızlar
Malesef bu ay kitap okuma konusunda sınıfta kaldım.
@serenita90 Romada bol bol yürü. Her yeri her sokağı ayrı güzel. Açıkcası orada müze gezmişmiydik pek hatırlamıyorum ama romapass kartı almıştık. Çok avantajlı idi.
Vatikan müzelerine gittiğimizi hatırlıyorum. Çok sıra vardı. Netten almak daha iyi oluyormuş bileti.
İyi tatiller canım

Back