Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın herkese
Cicoretti Cicoretti Unutma Dersleri ni söyleye söyleye herkese okuttum. Nermin Yıldırım ismini hiç bilmezken almıştım kitapçıdan. Şimdi külliyatını tamamladım sanırım.
Bence bundan sonraki Nermin Yıldırım kitabın Rüyalar Anlatılmaz olsun.

hayatin_anlami hayatin_anlami aldığım kitaplardan çok umutluyum çok teşekkür ederim

C Calcifer Kumral Ada Mavi Tuna'yı tıpkı Gelibolu gibi lisedeyken okumuştum. Çok beğenmiştim. Tekrar hatırlamak istedim.

Gunaydin arkadaslar,
Yeni kitabim Mutlak Mutluluk Bakanligi eeeenn merak ettigim ulkede Hindistan' da geciyor. Merakla ve keyifle basladim umarim cok severim.

O zaman sonraki kitabım Unutma Dersleri oluyorrr
pisman olmayacaksin bence :KK66:

Teşekkür ederim, aşk çeşmesine para attıysan belki tekrar gidersin :KK37: rivayete göre 1 kere attıysan tekrar gelecekmişsin, 2 kere attıysan Roma'da evlenecekmişsin, 3 kere attıysan bir Roma'lı ile evlenecekmişsin :)
bir kere atmistim net hatirliyorum yagmurluydu ince giyinmistim cok usumustum Roma 'da. Ustumuze 3 euroya naylon yagmurluk almistik rezildik ama mutluyduk :))))) colezyum' da tadilat vardi icine girememistik umarim sen girersin. Keyifle gez bir de yanina sicak tutan bisryler al tabi :)))

en güzel pizzayı floransada yedim sanırım, makarnayı da son gün romada yediğim gnocci yi unutamıyorum :KK37:
en güzel risottoyu da kolezyumun yanında bi restoranda yemiştim, bi abimiz roma tek seferde anlaşılmaz defalarca gidilmeli demişti, 4 sene olacak gideli nerdeyse çok özledim
o zamanlar melekler ve şeytanların şu resimli baskısını da okumuştuk , gittiğimiz yerlerde işaretlere bakıyoduk hey gidi
ben en guzel pizzayi Napolide minicik bir yerde yemistim. 2014 Mart' ta gitmistik biz de neredeyse 4 yil olacak. Sarap nerde ne ictiysem cok lezzetliydi ay bir daha gidesim geldi.

Günaydın herkese
Cicoretti Cicoretti Unutma Dersleri ni söyleye söyleye herkese okuttum. Nermin Yıldırım ismini hiç bilmezken almıştım kitapçıdan. Şimdi külliyatını tamamladım sanırım.
Bence bundan sonraki Nermin Yıldırım kitabın Rüyalar Anlatılmaz olsun.

hayatin_anlami hayatin_anlami aldığım kitaplardan çok umutluyum çok teşekkür ederim

C Calcifer Kumral Ada Mavi Tuna'yı tıpkı Gelibolu gibi lisedeyken okumuştum. Çok beğenmiştim. Tekrar hatırlamak istedim.
Gelinolu' da aklimda artik. Ben de sana onu soracaktim Nermin' den ne okuyayim diye soylemissin bile. Cok tesekkur ederim.

Gunaydin arkadaslar,
Yeni kitabim Mutlak Mutluluk Bakanligi eeeenn merak ettigim ulkede Hindistan' da geciyor. Merakla ve keyifle basladim umarim cok severim.

pisman olmayacaksin bence :KK66:

bir kere atmistim net hatirliyorum yagmurluydu ince giyinmistim cok usumustum Roma 'da. Ustumuze 3 euroya naylon yagmurluk almistik rezildik ama mutluyduk :))))) colezyum' da tadilat vardi icine girememistik umarim sen girersin. Keyifle gez bir de yanina sicak tutan bisryler al tabi :)))

ben en guzel pizzayi Napolide minicik bir yerde yemistim. 2014 Mart' ta gitmistik biz de neredeyse 4 yil olacak. Sarap nerde ne ictiysem cok lezzetliydi ay bir daha gidesim geldi.

Gelinolu' da aklimda artik. Ben de sana onu soracaktim Nermin' den ne okuyayim diye soylemissin bile. Cok tesekkur ederim.
bizim gideceğimiz hafta da hep yağmurlu görünüyor, benim elim ayağım hiç ısınmaz sıkı sıkı giyineyim :KK5:

Günaydın baykuşlar. Çok değerli bir bilim insanı olan, psikiyatri profesörü Engin Geçtan vefat etmiş. "İnsan Olmak" isimli kitabını yıllar önce çok severek okumuştum. Daha sonra "Kızarmış Palamutun Kokusu" isimli kitabını da okudum. Bu değerli insanı bilmeyenler varsa muhakkak kitaplarını okumalarını öneriyorum. Vefat etti ama geride çok değerli eserler bıraktı, muhakkak yararlanalım.

Ayşe Arman'la 2016 yılında gerçekleştirdiği röportajını da buraya bırakıyorum. Mekanın cennet olsun sevgili hocam. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ayse-arman/esas-hayat-alanimizi-daraltirsak-kaybederiz-40072258

Maalesef şimdi haberim oldu ve çok üzüldüm:KK43:

Sevgili _meLinDa_ _meLinDa_ cığımın hediyesi ve ortak okuma kitabımız olan Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey bitti. Kitabı okurken sonu tahmin edilebilir gibi olsa da sonunda ufak bi ters köşe yapmayı başarmışlar. Şaşırtıcı ama güzeldi de, bu tür kitaplarla kıyasladığımda beğendiğim bir kurgu ve hikaye diyebilirim. Sanırım kafa dağıtmalık olarak tercih edebileceğim bir yazar olacak Marc Levy. :KK200:
Sıradaki kitabımı henüz seçmedim. Kitaplığımın karşısına geçip okumadığım 50 kitap arasından büyük keyifle seçeceğim ama önce bitmek bilmeyen ev işlerini bitirmem ve biraz ders çalışmam lazım :KK14:

Merhaba herkese
Mutlu günler , keyifli okumalar dilerim.
Tess Gerritsen - Sona Kalan
Son 100 sayfa. İnşallah bugün bitirebilirim.

@BlueDaisy Filozof__Prenses Filozof__Prenses ve sabine sabine cok gecmis olsun
_Cassandra_ _Cassandra_ yegenin icin tebrik ederim, Allah anali-babali büyütsün insaAllah
-Pandora- -Pandora- güzel bir tatil gecirmen dilegiyle, hersey gönlünce olur insaAllah
elenaferrante elenaferrante kitaplarini güle güle oku

Gözyaslarima Ragmen Babam biraz okumustum ama hikaye beni pek sarmadi.
Yasar Kemal - Sari Sicak kitabina basladim
sayfa 48
dönüsümlü okumaya calisacagim
teşekkür ederim. :KK37:

Back