- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.735
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #22.621
Herkese merhaba ,
"Anna Karenina" sayfa 900..
"Anna Karenina" sayfa 900..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla hatirlayamiyorum bi po zamankar Aurora' ya bakmistim ama Odysseia aklima dustu mu dustuyse de okumadimGünaydın Sır sayfa 133 sanırım.
Cicoretti Kitabı okurken sende de Odysseia okuma isteği oluştu mu? ben zaten öncesinde de okumak istiyordum ama şimdi daha bir heveslendim okumak için.
Nasıl gidiyor,ben biraz sıkıldım sanırımselam kızlar Anna Karenina sayfa 975
Savaş ve barış la savaş verirkene:)Günaydın baykuşlar.
Savaş barışa devam.
Bende de var bu kitap aklıma gelmişken okuyim uzun zamandır buket Uzuner okumadım:) yorumunu.merakla bekliyorumSelamlar
Kumral Ada Mavi Tuna
Sayfa 178
Çok güzel ilerliyor.
Sefiller çok güzel savaş ve barış okumadim ama sefillerin tam metnini 2 kere okudum ve yine olayı düşünüyorum cooook guzelmerhaba arkadaşlar bol bol savaş ve barış okuyacağım haftasonu inş bitirebilirim ben sefilleri okumayı çok istiyorum ama bu şekilde uzun süre okumak da istemiyorum
Acayip ön yargılıyim kitap konusunda çok tutucuyum ve yeniliklere kapalıyim ve çok dirençliyimKızlar e-readerlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Tablet şeklinde ama kitap sayfasına benzeyen e-kitap okuyucular.
Acayip ön yargılıyim kitap konusunda çok tutucuyum ve yeniliklere kapalıyim ve çok dirençliyim
Cep kitap, tablet , e okuyucu , mini kitap hiç sevmiyorum
Ben mümkün olduğu kadar kitaplardan okumayı seviyorum. Evde hep koltuğumun kenarındadır kitabım, dışarı çıkarken de mutlaka çantamda. Telefonlar yüzünden yeterince şarj aletine bağımlı yaşıyoruz zaten bir de Kitap okumak için şarja bağlanmak istemem sanırım :)Kızlar e-readerlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Tablet şeklinde ama kitap sayfasına benzeyen e-kitap okuyucular.
Başta gayet akıcıydı, merakla okuyordum, sonları bana da sıkıcı gelmeye başladı, son 20 sayfam kaldı, bitiremiyorum, bitecek inşallahNasıl gidiyor,ben biraz sıkıldım sanırım![]()
Ben kitaplığımda olsun istediklerimi kitap halinde alıyorum. Biraz daha tırı vırı kitapları kindelldan okuyorum. Sarjı çok uzun süre dayanıyor, hafızası epey bir e-kitap alıyor o yönden tatilde falan avantajlı oluyor. Bir de punto büyütmek bazı minik yazılı kitaplar için epey avantajlı oluyor.Kızlar e-readerlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Tablet şeklinde ama kitap sayfasına benzeyen e-kitap okuyucular.