Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın Sır sayfa 133 sanırım.

Cicoretti Cicoretti Kitabı okurken sende de Odysseia okuma isteği oluştu mu? ben zaten öncesinde de okumak istiyordum ama şimdi daha bir heveslendim okumak için.
valla hatirlayamiyorum bi po zamankar Aurora' ya bakmistim ama Odysseia aklima dustu mu dustuyse de okumadim :deli:

Kızlar e-readerlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Tablet şeklinde ama kitap sayfasına benzeyen e-kitap okuyucular.

Herkese merhaba
Keyifli okumalar ve mutlu hafta sonları dilerim. :KK200:

Ziya Şakir Yılmaz - Size Bir Sır Vereyim Mi?
...sayfa-37...

"...
Dostlarım size bir sır vereyim mi?
Gerçek başarı mutlu olmaktır.
İnsanlara dokunmak, içinizdeki ışıkla onların yolunun aydınlanmasını sağlamaktadır. Acılarını biraz olsun dindirmek yaralarına merhem olmaktır.
..."

Kitaptan alıntı sayfa 21

merhaba arkadaşlar bol bol savaş ve barış okuyacağım haftasonu inş bitirebilirim ben sefilleri okumayı çok istiyorum ama bu şekilde uzun süre okumak da istemiyorum
Sefiller çok güzel savaş ve barış okumadim ama sefillerin tam metnini 2 kere okudum ve yine olayı düşünüyorum cooook guzel

Kızlar e-readerlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Tablet şeklinde ama kitap sayfasına benzeyen e-kitap okuyucular.
Acayip ön yargılıyim kitap konusunda çok tutucuyum ve yeniliklere kapalıyim ve çok dirençliyim

Cep kitap, tablet , e okuyucu , mini kitap hiç sevmiyorum

Acayip ön yargılıyim kitap konusunda çok tutucuyum ve yeniliklere kapalıyim ve çok dirençliyim

Cep kitap, tablet , e okuyucu , mini kitap hiç sevmiyorum

Ben de kitap almayi seven kitapligimda ara ara acip okumayi seven biriyim abim almış bana hediye sanirim ondan da okuyacağım baya artik

Ben mümkün olduğu kadar kitaplardan okumayı seviyorum. Evde hep koltuğumun kenarındadır kitabım, dışarı çıkarken de mutlaka çantamda. Telefonlar yüzünden yeterince şarj aletine bağımlı yaşıyoruz zaten bir de Kitap okumak için şarja bağlanmak istemem sanırım :)
Ama hediyeyse kullanılır tabi ki :) keyifli güzel okumalar.

Ben kitaplığımda olsun istediklerimi kitap halinde alıyorum. Biraz daha tırı vırı kitapları kindelldan okuyorum. Sarjı çok uzun süre dayanıyor, hafızası epey bir e-kitap alıyor o yönden tatilde falan avantajlı oluyor. Bir de punto büyütmek bazı minik yazılı kitaplar için epey avantajlı oluyor.

Back