Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam guzeller,
Mutlak Mutluluk Bakanligi syf 102 simdilik surukleyici degil ama Hindistan' daki hayati cok merak ettigim icin ilerliyorum.
Selam
Kötü Karma bitti. Okurken çok eğlendim, sürekli acaba şimdi ne olacak diyerek okudum ve kitap bittiğinde çok mutluydum.

Yeni kitabım Nermin Bezmen - Sır ama hemen başlar mıyım bilemiyorum.
Sir' i elimden birakmadan okumustum teee ne zaman devam kitabi da var ama bir daha okumadim :)))

Selam herkese
Nihan Kaya Buğu okuyorum. İnce ve çok boşluklu bir kitap. Epey yol katettim, biter bugün.

An itibariyle kuafördeyim, saç rengimi değiştiriyorum
ne renk oldu cok heyecanliii ?

Günaydınlar

Havva'nın üç kızı 70. sayfadayım.

Hedefim bu ay için de bitirmek umarım bir dediğimde tutar neden bu kadar ağırlaştım bilmiyorum.

Mart ayına da kayıp zamanın izinde ortak okumasına katılacağım daha ilk kitabı alamadım bir an önce almam gerek.
ben de mi katilsam acaba ?!?!?

Selam guzeller,
Mutlak Mutluluk Bakanligi syf 102 simdilik surukleyici degil ama Hindistan' daki hayati cok merak ettigim icin ilerliyorum.
Sir' i elimden birakmadan okumustum teee ne zaman devam kitabi da var ama bir daha okumadim :)))

Gell cico ya :)

Selam guzeller,

Katıl bence de DonukPudra DonukPudra ne zamandır onu bekliyor beni de heveslendirdi çok merak ediyorum :KK56:

Katıl bence de DonukPudra DonukPudra ne zamandır onu bekliyor beni de heveslendirdi çok merak ediyorum :KK56:
bilmiyorum ki Proust beni korkutuyor bayginlik gelir mi acaba okurkene ;))

Merhaba herkese

Kumral Ada Mavi Tuna ya giriş yaptım. 45-50 sayfa arasında bir yerdeyim.

Cicoretti Cicoretti kızıldım ben, yaza kadar sarı-kumral arası bişeye dönmek istiyorum.

Şu anda kahve bakır gibi bişey oldu.

Evde değilim. Bir ara fotoğraf yüklerim
Ben de kizil dusunuyodum vazgectim cunku yine sariya donecegimd3n eminim. Gule gule kullan canim.
Mutlu günler herkese :KK200:
Fareler ve İnsanlar sayfa 20lerdeyim.
Annemlere kahvaltıya geldim, burdan da kuaföre geçeceğim. Kuaförde boya için bekleyecez ombre yapacaz falan derken baya vaktim olur okurum sanırım. Kuaför dedikodularına takılmazsam tabi :KK53:
ay ben hic okuyamam kuaforde bosa gecer onca zaman hep.

bilmiyorum ki Proust beni korkutuyor bayginlik gelir mi acaba okurkene :KK66:)

Ben de kizil dusunuyodum vazgectim cunku yine sariya donecegimd3n eminim. Gule gule kullan canim.
ay ben hic okuyamam kuaforde bosa gecer onca zaman hep.

Ben de okuyamadım zaten :işsiz:
İşim daha uzun sürer sanıyordum çok beklemedim. Ben de saçımı kestirdim boyattım çıktım :süslü:

2 gündür ne yapıyorsun kuaförde ?
Bana bugün 2-3 saat bile yetti :işsiz: sevemiyorum kuaförleri:bicak:

Saç rengimi değiştirmiştim dün. İçime sinmedi, bugün tekrar değiştirdiö. Ben de hiç sevmem, saatlerce bekleyemem orda, tezcanlıyım. İkizler burcu olmak böyle bir şey

Saç rengimi değiştirmiştim dün. İçime sinmedi, bugün tekrar değiştirdiö. Ben de hiç sevmem, saatlerce bekleyemem orda, tezcanlıyım. İkizler burcu olmak böyle bir şey

O tezcanlılık fazlasıyla var bende de :olamaz:
Saç rengim çok aktı iyice açıldı diye geçen hafta boyatmayı kafaya koydum bugüne kadar rüyalarıma girdi artık boyatayım hadi diye :KK53: neyse ki bugün kuaföre attım kendimi istediğim gibi oldu rahatladım :KK70:

O tezcanlılık fazlasıyla var bende de :olamaz:
Saç rengim çok aktı iyice açıldı diye geçen hafta boyatmayı kafaya koydum bugüne kadar rüyalarıma girdi artık boyatayım hadi diye :KK53: neyse ki bugün kuaföre attım kendimi istediğim gibi oldu rahatladım :KK70:

Çok güzel olmuş ama ben beğendim, güle güle kullan

Çok güzel olmuş ama ben beğendim, güle güle kullan
Çok teşekkür ederim Hoppa
Valla ne yalan söyleyim ben de çok beğendim :KK53: açık renk akınca kötü durdu, bi de ben doğal görünüm seviyorum. O yüzden bu hali çok içime sindi. Bir sonraki değişiklik istiyorum krizine kadar böyle devam ederim inşallah :KK53:

Fi , çi ,pi bitti fi nin dizisini de izledim bu hafta sonu çıktı yi izliycem inşalahh...

Önce şunu söyleyin kitapla dizinin ana hatlarıyla hariç alakası yok eğer aynı olmadığı bilinip izlenirse ki ben öyle izledim gayet güzeldi tabi dizi olduğu için kitaptaki çoğu fikir tam geçemiyor ve işin cinsellik boyutu daha göze batiyor ama dizide çok farklı olaylar olduğu için açıkçası heyecanla izledim:)

Kitap için genel kanım hepsi içinde anlattığı şeyi çok abarttigini düşünüyorum spoiler vermiycem karakterlerden birinin güzelliği , olaylarin anlatılmış şekli.... Ve tekrarlayan o kadar fazla kelime vardı ki artık sonlara doğru tanrı , enerji , rahim kelimelerini okumaktan sıkıldım çok fazla kullanılınca önemini yitiriyor

Ana fikri gayet güzeldi aslında beğendim bunu anlayabilmek için cinsellik kullanılmış daha çok kişi okusun diye sanırım... Beni rahatsız etmedi gayet düzgün cirikinlesmeden yazılmış okunabilir akıcı ama illa çok cok okunması gereken bir kitap değil bence

Günaydın Sır sayfa 133 sanırım.

Cicoretti Cicoretti Kitabı okurken sende de Odysseia okuma isteği oluştu mu? ben zaten öncesinde de okumak istiyordum ama şimdi daha bir heveslendim okumak için.

Back