- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.481
Başlayamadım kitap devam ediyor ama etkisiyle olsa gerek dün gece rüyamda bir maratona katılmıştım. Sonra sıkıldım yüzmeye gittimRüyalarda bile huyum aynı hep sıkılgan
ciddi misin cok sevindim gule gule kullan. Ben de elimdeki bitince bu tarifi denicem. Cok sagol bildirimin icin. Sana opucukler yolluyorum.Bu hafta beni ezdi de geçti resmen hem hiçbir şeye yetişemedim hem uykusuz kaldım vaktimi acayip köyü degerlendirdim üstüne
Pi:300
Ezilenler:50
Cicoretti diş macununu yaptım:) az önce 5. Kere kullandım sunan beyazlatmasi hakkında birşey söyleyemem ama tadı gerçekten çok iyi , dokusu güzel ben aromasını yanlışlıkla fazla koydum ama böyle daha çok hoşuma gitti ölçüden biraz daha fazla konulabilir , temizlemesi konusunda bence diş macunuyla ölümüne yarışır:) hiçbir farkı yok:) ayrıca içine konulan tüm.malzemelerin hepsi ağız temizliği konusunda tek tek çok iyi ... Hindistan cevizi yağı ağızda özellikle mantar oluşumuna karşı çok etkili , zerdeçal , tuz zaten antiseptik , karbonat beyazlatıcı özelliği var zaten bence denenebilir çok teşekkür ederim:)
Sütlü bademi çok merak ettimGunaydin arkadaslar Sinestezya ilerlemeyecek gibi hissettirdigi icin Unutma Dersleri' ne basliyorum. Herkese guzrl bir hafta dilerim.
Eline sağlık, teşekkür ederiz.Merhaba baykuşlar. İş yerinde sıkıntı vardı kk ya giremiyordum.
Anasayfayı güncelledim.
Herkesi tebrik ederim
Merhabalar
Bir çöküşün öyküsü bitti ...
Artik mart gelse de kayıp zamanın izinde serisinin ilk kitabına başlasak
Beni de alın aranıza :)Merhabalar
Merhabalar
Beni de alın aranıza :)
gecmis olsun. Öldürmeyen sey guclendirirkızlar iyi geceler, bildirim yok maalesef.
burnum akıyor, gözlerim yanıyor. ne öldürüyor, ne güldürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?