- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #22.461
ortak okuma mı oluyor bir neviBen dw is yerinde mutlu prens okuyorum evde de savas ve baris
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortak okuma mı oluyor bir neviBen dw is yerinde mutlu prens okuyorum evde de savas ve baris
Evet oyle olmusortak okuma mı oluyor bir nevi
ayy ne güzeeelllEvet oyle olmus
Ben hala aynı kitapta ve aynı sayfadayım. Düş bahçelerinin uzağında pek okuyasım yok. Bugün sinemaya gittim Yen'i bir kitap aldım Momo. Burda da yazıldı okuyan kişiler var dı üniversite de psikoloji bölümüne ödev olarak verilmişti. Ne zamandır aklımda. Ama elimdeki kitabı bitirmeden başlamak istemiyorum ama onu da okumak istemiyorum. Bilmiyorum napacağımı
Sanırım haklısınız. Elimde ki bitmedi diye kitap almak da istemedim ama dayanamıyorum kitap görünce hemencecik aldım:) dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı galiba:) size de keyifli okumalar:)Bence kendini sırf bir kitaptan zevk alamadın diye kitap keyfinden mahrum etme. Ben de kitapları yarım bırakmayı sevmem ve şu zamana kadar da bırakmadım hiç, hoşuma mı gitmedi, limit belirledim, ondan 20-30 sayfa okudum, diğer kitabıma devam ettim. Böylece hem o biter hem de kitap okuyamama işkencesi yaşamazsın.
Keyifli okumalar dilerim.
Sanırım haklısınız. Elimde ki bitmedi diye kitap almak da istemedim ama dayanamıyorum kitap görünce hemencecik aldım:) dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı galiba:) size de keyifli okumalar:)
İyi akşamlar. Geriden takip ederek mini ortak okumaya katıldım. Dün Kötü Karmayı okudum keyifli bir kitaptı. Tam kafa dağıtmalık bana çok iyi geldi.
Çok seviyorum seni kuzum. vırı tırı kitaplar okuyunca yazasım gelmiyordu ama sohbette olayım artıkBana da sen çok iyi geliyorsun sevdicek, özletme çok kendini.
Çok seviyorum seni kuzum. vırı tırı kitaplar okuyunca yazasım gelmiyordu ama sohbette olayım artık
En son koşuyordun sen, noldu o kitap ? Teoride hazırsın bence pratikte de görelim artık seni.
Sohbete gel tabi, sensiz olmaz.