Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu hafta beni ezdi de geçti resmen hem hiçbir şeye yetişemedim hem uykusuz kaldım vaktimi acayip köyü degerlendirdim üstüne

Pi:300
Ezilenler:50

Cicoretti Cicoretti diş macununu yaptım:) az önce 5. Kere kullandım sunan beyazlatmasi hakkında birşey söyleyemem ama tadı gerçekten çok iyi , dokusu güzel ben aromasını yanlışlıkla fazla koydum ama böyle daha çok hoşuma gitti ölçüden biraz daha fazla konulabilir , temizlemesi konusunda bence diş macunuyla ölümüne yarışır:) hiçbir farkı yok:) ayrıca içine konulan tüm.malzemelerin hepsi ağız temizliği konusunda tek tek çok iyi ... Hindistan cevizi yağı ağızda özellikle mantar oluşumuna karşı çok etkili , zerdeçal , tuz zaten antiseptik , karbonat beyazlatıcı özelliği var zaten bence denenebilir çok teşekkür ederim:)

Selamlar
Cadı bitti. Bir kez daha Gürpınar'ı çok sevdiğimi anladım. Ama orjinal metin okumak bana göre değil onu da anladım. Gerçekten çok fazla anlamadığım kelime vardı, sözlükten bakmakla olacak gibi değil bazı yerlerde bütün bütün anlamadığım cümleler vardı. Yine de güzeldi hepsini anlasam daha güzel olurdu tabii.

Herkese iyi geceler

Tess Gerritsen - Sona Kalan
Sayfa...144
( iki gündür doğru düzgün okuyamadım. :eek: )

inşallah canım şöyle kolay kolay gelir dua edin, gelin çok korkuyo doğal olarak
sağlıkla kolaylıkla dogsun yeğenin inşallah :emir_bebek:

İlk kez mi hala olacaksin? :KK200:

@Natsume üzülme , hem ev hem iş hem hamilelik. Okuyamıyor olman normal. Bir de hamileliğin ilk dönemi uyku çok olabiliyormus :anneadayı: Allah kolaylık versin. :KK37:

Gunaydin arkadaslar. Cuma gun Agathadan vazgecip Harry potter sirlar odasina basladim. Sayfa 130 dayim. Dun bizim bucurun gunuydu. Butun gun onunla gezdik aksam ustu de rafadan tayfa muzikaline gittik. Kitap okumaya pek zamanim olmadigi icin fazla ilerleyemedim. Umarim bugun okuyup bitirebilirim.

Selamlar.
Sezgin Kaymaz, Bakele bitti.
Sonunda subat bitmeden bir kitap bitirebildim.

Gecen yılin bu ayında 13 kitapla en çok kitap okuyan baykuş olmuştum. Bu sene üç kitap birtirebilirsem ne mutlu :confused:

Bugun Çavdar Tarlasında Cocuklar'a başlayacağım inşaallah.
Mutlu pazarlar.

Bu hafta beni ezdi de geçti resmen hem hiçbir şeye yetişemedim hem uykusuz kaldım vaktimi acayip köyü degerlendirdim üstüne

Pi:300
Ezilenler:50

Cicoretti Cicoretti diş macununu yaptım:) az önce 5. Kere kullandım sunan beyazlatmasi hakkında birşey söyleyemem ama tadı gerçekten çok iyi , dokusu güzel ben aromasını yanlışlıkla fazla koydum ama böyle daha çok hoşuma gitti ölçüden biraz daha fazla konulabilir , temizlemesi konusunda bence diş macunuyla ölümüne yarışır:) hiçbir farkı yok:) ayrıca içine konulan tüm.malzemelerin hepsi ağız temizliği konusunda tek tek çok iyi ... Hindistan cevizi yağı ağızda özellikle mantar oluşumuna karşı çok etkili , zerdeçal , tuz zaten antiseptik , karbonat beyazlatıcı özelliği var zaten bence denenebilir çok teşekkür ederim:)
Ezilenler i ben de sipariş verdim hafta ici gelir

Sonunda Savaş ve Barış’ın 1. Cildi bitti :KK73: sanki 5 senedir bu kitabı okuyormuş gibi hissediyorum kendimi :confused:
Her ne kadar merak ediyor olsam da 2. cilde başlamadan önce biraz farklı kitaplar okumak istiyorum.
Bu kitapların ilki dün yaptığım kısa yolculukta başladığım ve sevgili _meLinDa_ _meLinDa_ cığım ile ortak okumamız olan “Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey” isimli kitap. Henüz 50li sayfalardayım ancak baştan klişe gibi gelse de ters köşe yaptı ve meraklandırdı beni.
Kitap bittiğine göre film keyfi yapalım biraz :KK71:
Yarın yeni hafta hepimiz için güzel başlasın ve güzel haberler getirsin. İyi pazarlar herkese :KK200:

Back