- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #22.441
Mutlu prens, bütün masallar syf.47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıkla kolaylıkla dogsun yeğenin inşallahinşallah canım şöyle kolay kolay gelir dua edin, gelin çok korkuyo doğal olarak
Mart ayına kadar izinliyim, ders çalışıyorum@The Black Pearl Astoria @TUNA80 @Truman Show @__Dalida__ melekeskisi
kızlar ocak ayı için bildirii yapmamışsınız ?? izinli miydiniz? listeden silinip tüm yıl listeye giremeyeceksiniz...
Ben dw is yerinde mutlu prens okuyorum evde de savas ve barisAlgernon'a Çiçekler bitti. elenaferrante tavsiyen için teşekkür ederim çok güzel bir kitaptı. okurken bana Benjamin Buton'un Tuhaf Hikayesi ni anımsattı nedense. yeni kitabım Mutlu Prens
Pi ye devam ediyorum sayfa:400
bir yandan da fi dizisine basladim
Ezilenler i ben de sipariş verdim hafta ici gelirBu hafta beni ezdi de geçti resmen hem hiçbir şeye yetişemedim hem uykusuz kaldım vaktimi acayip köyü degerlendirdim üstüne
Pi:300
Ezilenler:50
Cicoretti diş macununu yaptım:) az önce 5. Kere kullandım sunan beyazlatmasi hakkında birşey söyleyemem ama tadı gerçekten çok iyi , dokusu güzel ben aromasını yanlışlıkla fazla koydum ama böyle daha çok hoşuma gitti ölçüden biraz daha fazla konulabilir , temizlemesi konusunda bence diş macunuyla ölümüne yarışır:) hiçbir farkı yok:) ayrıca içine konulan tüm.malzemelerin hepsi ağız temizliği konusunda tek tek çok iyi ... Hindistan cevizi yağı ağızda özellikle mantar oluşumuna karşı çok etkili , zerdeçal , tuz zaten antiseptik , karbonat beyazlatıcı özelliği var zaten bence denenebilir çok teşekkür ederim:)