Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Insnalik için küçük benim için büyük bir adım savaş ve barış ilk kitap bitti 43 gün gibi bir sürede okumuşum:) ikinci kitap bakalım nisana kadar biterse çok mutlu olacağım
ben de 102 deyim bakalım ben de merak ediyorum ne zaman biteceğini

Merhaba arkadaslar,
Nermin Yildirim Unutma Dersleri syf 156dayim.
Sütlü bademi çok merak ettim
Tadi cok hafif lightsutten daha hafif ve badem tadi cok baskin degil. Tavsiye ederim canim. Ama sen eve ugramiyosun :))))
İyi geceler koleksiyoncu john fowles okuyorum. Yarısına geldim.
en sevdiklerimdendir. Goldberg varyasyonlarini o sekilde kesfetmistim. Onu dinleyerek ya da melodiy8 hafizanda canlandirarak okudugunda daha bir etkili oluyor sanki...

Günaydın baykuşlar. Çok değerli bir bilim insanı olan, psikiyatri profesörü Engin Geçtan vefat etmiş. "İnsan Olmak" isimli kitabını yıllar önce çok severek okumuştum. Daha sonra "Kızarmış Palamutun Kokusu" isimli kitabını da okudum. Bu değerli insanı bilmeyenler varsa muhakkak kitaplarını okumalarını öneriyorum. Vefat etti ama geride çok değerli eserler bıraktı, muhakkak yararlanalım.

Ayşe Arman'la 2016 yılında gerçekleştirdiği röportajını da buraya bırakıyorum. Mekanın cennet olsun sevgili hocam. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ayse-arman/esas-hayat-alanimizi-daraltirsak-kaybederiz-40072258

Selam kızlar

Yeğenim sağlıkla doğdu, ben kitaplara geri dönüyorum ve ortak okuma sonuncusu olarak çok geç de olsa Kötü Karma'ya ufak bir giriş yaptım.

Hayırlı uğurlu olsun, mutlu, sağlıklı, başarılarla dolu bir ömrü olsun dilerim. :)

Günaydın kızlar:KK68:
Anna Karanina 800 lerdeyim, haftasonu tatile çıkacağım, epeydir hayalim olan Roma'ya gidiyorum,:KK6: yanımda taşımak zor olur, inşallah bitiririm ve araya soğukluk girmez. İş yerinde Ay Işığı Sokağı'nı okuyorum, o da bitmek üzere, birde Dost kitabevinden Roma Cep Rehberi almıştım onu okuyup tatili planlamaya çalışıyorum. Minik bir rehber ama herşeyi çok güzel anlatmış, şimdiden gezmiş gibi oldum.:super:

Back