kitap okuyanlardan yardım istiyorum

Aynı benn kitap okuduktan sonra sanki onlar gerçekmişlerde birazdan karşıma çıkacaklarmış gibi oluyor. Uzun süre etkisinden kurtulamıyorum gerçek gibi kendimi yerine koyarım ben olsam napardın diye düşünürüm. Ağlarım gülerim eşim şaşırıyo nasıl okuyosun onlar gerçek değil diyo ama ben okurken okadar kaptırıyorumki kendime ben bile şaşıyorum bazen

Ahahahaha :) Balayında okuduğum kitap o kadar beklemediğim bir sonla bitmişti ki.Kaldım böyle yatağın ortasında oturur vaziyette.Ama görsen dünyam yıkılmış gibi, bütün gün nasıl olur ya neden öyle oldu ama diyerek geçirdim :) Ciddi ciddi moralim bozulmuştu. Çok kaptırıyoruz herhalde ve gerçek kişiler yerine koyuyoruz onları.Diziden, filmden bu tadı mümkün değil alamıyorum ben, kitap başka bir şey...

Balayında kitap mı okudun

yolda ise tamam yani!bazıları gerçekten çok sürükleyici!Ama yinede balayında bana fazla kaçamak gibi geldi

Bunu yazmaya gelmiştim . Çantamda mutlaka bir tane kitap vardır dağda bayırda okuyabılırım hatta cogu zaman oglumu uyuturken yanında otururkende bır ıkı sayfa okurum zaten fazla vaktım yok . Ancak ben duygusal ya da aşk romanları okuyamam ya polisiye olacak ya da kişisel gelişim

Yuvaya yolculuk bu sırada okudugum ve etkısınden cıkmak ıstemedıgım ıcın dıger kıtabın hala on sözüne bakıp duruyorum

paulo coelho kitapllarınıda çok severim herkes sever bence

Cute tom robbins kitapları okudun mu hiç?
Okumadıysan eğer parfümün dansı ile başlamanı öneririm. Beğenirsin diye düşünüyorum.

Cute tom robbins kitapları okudun mu hiç?
Okumadıysan eğer parfümün dansı ile başlamanı öneririm. Beğenirsin diye düşünüyorum.
Bunu biri daha önermişti aklımda şuanda okumam gereken 2 gelişim( geliştim mi acaba ) kitabı daha var onlar bitmeden almıyorum sonra okuyamıyorum kalıyor

Bunu biri daha önermişti aklımda şuanda okumam gereken 2 gelişim( geliştim mi acaba ) kitabı daha var onlar bitmeden almıyorum sonra okuyamıyorum kalıyor

Aklında bulunsun, elindekiler bitince oku bence. Tom robbins değişik adam, kafası farklı çalışıyor. Kişisel gelişim kitabı değil ama kişisel olarak geliştiren bir kitap.

Kitap okumak farklı bir olay. Eğer bir kez o hazzı alırsa insan bir daha da bırakamıyor. Nereye gidersem gideyim çantamda mutlaka bir kitap vardır. Aldığım her kitabı beğenmesem de sonuna kadar okurum, hiç yarıda bırakmadım şimdiye kadar. Kitaplarım olduğu sürece de kendimi hiç yalnız hissetmem.
İlk kitap okumaya başlayan birisi için kitap önermek zor aslında. Çünkü tarzını bilmediğimiz için bizim beğendiğimiz bir kitap senin tamamen kitaplardan soğumana sebep olabilir. Bu yüzden açıkçası sana tavsiye ederken zorlanıyorum. Bir de o anki ruh halin de okuduğun kitabı sevip sevmemeni etkileyebiliyor. Çok kötü günler yaşadığım bir dönem tasavvuf kitapları okumuştum mesela, o dönem aşk kitapları ve polisiye kitaplar okuyamıyordum. Bu yüzden ruh hali de önemli. Bir de ben mesela "çok satan" kitapların çoğunda hayal kırıklığına uğradım.
Genelde kitap seçerken kitabın arka yüzünü okurum mutlaka, bir de sosyal medya ve internetten tavsiye edilen kitaplarla ilgili okuyucu yorumlarını okurum. Kendime bir liste yaparım ve topluca alırım kitaplarımı. Bazen diğer okuyucuların çok çok beğendiğini sevmeyerek, hatta zorla bitirerek okuduğum kitaplar da var; yine de okuyucu yorumlarına dikkat ederim.
Kızlar bu arada çok teşekkür ederim. Buradaki önerilerine bakarak kendime yeni bir liste yaptım.

Ben şu aralar Tolstoy'un Anna Karenina kitabını okuyorum .
İnanılmaz güzel ve akıcı. Normalde böyle kişi isimli kitap adlarini gordummu baştan okumaktan vazgecerdim. Ama bu sefer kordon bunu sanırım.
Harika bir kitap Ustelik 3 seri. Mutlaka okumalisin

Yeni baslayacaginiz icin edebi romanlar, tsavvuf, dinler uzerine yazilmis kitaplar, tarih, felsefe ve psikoloji kitaplarindan baslamayin derim. Eger gezmeyi farkli kulturleri tanimayi seviyorsaniz populer seyahatnamelerden baslayabilirsiniz kisa oluyorlar zaten.

Birgün kitap okumayı sevdiğin de
Alamut u kesinlikle oku. Fedailerin kalesi alamut. Koridor yayınları tavsiyemdir.

sizin tavsiyenizle bugün okumaya başladım evde vardı eşim almış ama hiç elim gitmemişti biten kitabın yerine buna başladım bakalım..

kesinlikle Masumiyet Müzesini tavsiye ediyorum, evet başlangıç için zorlayabilir baya kalın bir kitap ama inanın bence okuyunca seveceksiniz çok akıcı. Ayrıca Agahta Cristie'nin bütün kitaplarını tavsiye ederim polisiye cinayet seviyorsanız ince ve konuması keyifli ve Ahmet Ümit, Beyoğlu'nun en güzel abisi. Bence kesinlikle okunması gereken kitaplar

Merhabalar daha önceleri bende hiç kitap okumazdım bir türlü kendimi veremezdim kitaba benim önerim nasıl bakarsınız hayata biraz bilgi verin kendimce yardımcı olayım çünkü çok bağlantılı

Hangi konuyla ilgiliysen onunla ilgili okumanı tavsiye ederim.Ben kişisel gelişim kitaplarını çok severim.Bugüne kadar hiç birini tavsiye üzerine almadım.Kitapçıya gidip sebze seçer gibi seçiyorum:) Şaka bir yana,kitabın adı,yazarı,önsözü arka yazısı filan derken hangisi yakın gelirse alıyorum.Onların isimleri zaten slogan şeklinde olur genellikle ve biri sana mutlaka yakın gelir.
Bestseller moda olan kitaplardan hep uzak durdum.Bazılarını sonradan okudum,hayalkırıklığı oldu.
Bu bir tercih meselesidir.Bir erkek futbol dergisini saatlerce okur,moda dergisine bakmaz bile.Dekorasyona meraklıysan dergisini okursun ama alakan yoksa bakmazsın.İlgi alanına göre seçersen zevkle okursun.Tarih olur,biyografi olur,aşk,bilimkurgu,klasikler vs...

Benim önereceğim kitap ikileme ve hayata kesinlikle daha pozitif ve farkındalıkla bakmanızı sağlayacak.GÜNEŞ ÇAVMASI

Reactions: lra
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…