Aynı benn kitap okuduktan sonra sanki onlar gerçekmişlerde birazdan karşıma çıkacaklarmış gibi oluyor. Uzun süre etkisinden kurtulamıyorum gerçek gibi kendimi yerine koyarım ben olsam napardın diye düşünürüm. Ağlarım gülerim eşim şaşırıyo nasıl okuyosun onlar gerçek değil diyo ama ben okurken okadar kaptırıyorumki kendime ben bile şaşıyorum bazenvalla meraktan çıldırıyorum. Şimdi mesela gerçek bir hayat hikayesini anlatan KIZIM OLMADAN ASLA / Betty Mahmudi okuyorum.Şu an akşam bıraktığım nokta kızı ile kocası ve akrabaları havaalanındaydılar, şu an beni bekliyorlar gibi orada, sık sık aklıma geliyor havaalanındalar :) oturup beklesinler akşama şurda ne kalmış :)
Ahahahaha :) Balayında okuduğum kitap o kadar beklemediğim bir sonla bitmişti ki.Kaldım böyle yatağın ortasında oturur vaziyette.Ama görsen dünyam yıkılmış gibi, bütün gün nasıl olur ya neden öyle oldu ama diyerek geçirdim :) Ciddi ciddi moralim bozulmuştu. Çok kaptırıyoruz herhalde ve gerçek kişiler yerine koyuyoruz onları.Diziden, filmden bu tadı mümkün değil alamıyorum ben, kitap başka bir şey...Aynı benn kitap okuduktan sonra sanki onlar gerçekmişlerde birazdan karşıma çıkacaklarmış gibi oluyor. Uzun süre etkisinden kurtulamıyorum gerçek gibi kendimi yerine koyarım ben olsam napardın diye düşünürüm. Ağlarım gülerim eşim şaşırıyo nasıl okuyosun onlar gerçek değil diyo ama ben okurken okadar kaptırıyorumki kendime ben bile şaşıyorum bazen
Balayında kitap mı okudunAhahahaha :) Balayında okuduğum kitap o kadar beklemediğim bir sonla bitmişti ki.Kaldım böyle yatağın ortasında oturur vaziyette.Ama görsen dünyam yıkılmış gibi, bütün gün nasıl olur ya neden öyle oldu ama diyerek geçirdim :) Ciddi ciddi moralim bozulmuştu. Çok kaptırıyoruz herhalde ve gerçek kişiler yerine koyuyoruz onları.Diziden, filmden bu tadı mümkün değil alamıyorum ben, kitap başka bir şey...
evet balayında da okudum. Giderken gelirken yolda kitapsız gidemem diye düşündüm, ama öyle sardı bitirmem gerekti yani, merak etmiştim çok, balayı sırasında da kitap kaçamaklarım oldu.Bitti ama moral bozucu bitti.Balayında kitap mı okudun
yolda ise tamam yani!bazıları gerçekten çok sürükleyici!Ama yinede balayında bana fazla kaçamak gibi geldievet balayında da okudum. Giderken gelirken yolda kitapsız gidemem diye düşündüm, ama öyle sardı bitirmem gerekti yani, merak etmiştim çok, balayı sırasında da kitap kaçamaklarım oldu.Bitti ama moral bozucu bitti.
Bunu yazmaya gelmiştim . Çantamda mutlaka bir tane kitap vardır dağda bayırda okuyabılırım hatta cogu zaman oglumu uyuturken yanında otururkende bır ıkı sayfa okurum zaten fazla vaktım yok . Ancak ben duygusal ya da aşk romanları okuyamam ya polisiye olacak ya da kişisel gelişimTam bir kitap kurudyum, sana verecek yüzlerce tavsiyem var ama yaşın kaç, nelerden hoşlanırsın bilmem lazım.
Kişisel gelişim kitapları ile başlamak biraz risk. O kadar okumama rağmen ben elime bir kişisel gelişim kitabı alıp baştan sona okuyamam mesela, sıkılırım. Onlar başucu kitabıdır, ara sıra bir iki bölüm okur bırakırsın.
Bir de gözünü seveyim son dönemin best sellerlarından okuma. Böğürtlen kışıymış, mucizeler dükkanıymış falan sana hiç bişey katmaz.
Bunu yazmaya gelmiştim . Çantamda mutlaka bir tane kitap vardır dağda bayırda okuyabılırım hatta cogu zaman oglumu uyuturken yanında otururkende bır ıkı sayfa okurum zaten fazla vaktım yok . Ancak ben duygusal ya da aşk romanları okuyamam ya polisiye olacak ya da kişisel gelişim
Yuvaya yolculuk bu sırada okudugum ve etkısınden cıkmak ıstemedıgım ıcın dıger kıtabın hala on sözüne bakıp duruyorum
Bunu biri daha önermişti aklımda şuanda okumam gereken 2 gelişim( geliştim mi acabaCute tom robbins kitapları okudun mu hiç?
Okumadıysan eğer parfümün dansı ile başlamanı öneririm. Beğenirsin diye düşünüyorum.
Bunu biri daha önermişti aklımda şuanda okumam gereken 2 gelişim( geliştim mi acaba) kitabı daha var onlar bitmeden almıyorum sonra okuyamıyorum kalıyor
Birgün kitap okumayı sevdiğin de
Alamut u kesinlikle oku. Fedailerin kalesi alamut. Koridor yayınları tavsiyemdir.
Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.
Merhabalar daha önceleri bende hiç kitap okumazdım bir türlü kendimi veremezdim kitaba benim önerim nasıl bakarsınız hayata biraz bilgi verin kendimce yardımcı olayım çünkü çok bağlantılıArkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.
Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.
Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.[/QUOTE
Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum