kitap okuyanlardan yardım istiyorum

Simyaciyi ben de tavsiye ederim.
Eger okuma aliskanligin olsaydi bir de fi, ci ve pi adli seriyi tavsiye ederdim. Ama su an icin kitaplari gorunce cok kalin gelecegi icin okumaktan vazgecebilirsin.
Kurk mantolu madonna da severek okuyabilecegin bir kitap. Yazari Sabahattin Ali. "Aldirma gonul aldirma"sarkisini hatirlarsan, onu yazan sair. Ben severek okumustum kurk mantolu madonnayi.
Cocuklar icin yazilmis olsa da icinde buyuklere dersler veren "kucuk prens" adli kitabi da tavsiye ederim. Cabuk bitirilecek kitaplardan.
Tarih seviyorsan Turgut Ozakman'in "Su cilgin Turkler" adli kitabini tavsiye ederim.
Klasiklerden Calikusu kitabi da seni sIkmayacak kitaplardandir mesela.

Evet kesinlikle katılıyorum simyacı çok güzel çok oldu okuyalı.Murathan Munganın kitaplarını çok beğeniyorum ayrıca

Bencede romandan başlayın araştırın dili akıcı okurken size keyif veren kitaplar okuma isteğinizi arttıracaktır.Ben mesela asla tarih okuyamam .Nutuk okuyorum akşamları yavaş ağır bir şekilde çok sakin bir ortamda yoksa algılamada sorun yaşıyorum ama yollarda gidip gelirken her türlü romanı okuyorum .Bence Sabahattin Ali den başlamalısınız .Kürk mantolu madonna,kuyucaklı yusuf,içimizdeki şeytan gibi...

Beni çok etkileyen bir kaç kiraptan bahsetmek istiyorum.Elif Şafak Şemspare çok etkilemişti sanki içimden geçenlerin kitaba aktarımıydı.Birde Mehmet Uzun Dicle Sürgünleri ve Dicelin yakarışı .

Simyacı- montekristo kontu -sefiller-Çalıkuşu- deli ve madam bovary

Kendini daha iyi hissetmek istiyorsan ve hayatına anlam katmak, küçük şeylerden mutlu olmak istiyorsan sabrın yeterse kesinlikle Dr. David Burns'n "iyi hissetmek" kitabını tavsiye ederim. Benim hayatımı çok değiştirdi.

Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.
Kişisel gelişim kitapları size göre olacaktır.

takipteyim konuyu çok sevdimm :KK51: Ahmet Ümit hangi kitabı tavsiye edersiniz kızlar sultanı öldürmek hariç :KK45:

takipteyim konuyu çok sevdimm :KK51: Ahmet Ümit hangi kitabı tavsiye edersiniz kızlar sultanı öldürmek hariç :KK45:
İstanbul hatırası,kavim,patasana,beyoglunun en güzel abisi. Ay hepsini seviyorum ben Ahmet Ümit kitaplarının. Ama istanbul hatırası favorimdir.

İstanbul hatırası,kavim,patasana,beyoglunun en güzel abisi. Ay hepsini seviyorum ben Ahmet Ümit kitaplarının. Ama istanbul hatırası favorimdir.

beyoğlu rapsodisini alıcam akşam inşallah güzeldir bu kitapta bende çok sevdim tarzını çok sürükleyici:KK8:

yasım 30 kitap okuma alışkanlıgım nerdeyse yok ben kendimi düsüncelerimi hayata pozitif bakmayı istiyorum aklıma bana güzel seyler katabilcek bi kitap almak geldi. kendimi düsüncelerimi yenilemek istiyorumartık
ilk başlarda kişisel gelişim agır gelebilir ama illa düşünce tarzımda biraz değişiklik olsun dersen Aykut Öğut evrenden torpilim var a bir bak sade yalın esprılı bır dılle yazılmıs düşüncelerimizle yaşadıklarımızı yönlendirebileceğimize ilişkin bir tez üzerinden gidiyor, sonrası bir iki roman arası ver (ilk başladıgın için yalın sade sürükleyici olursa devamını getirirsin bunun içinde Debbie Macomber, kucuk mucizeler dükkanı serisini önerebilirim)sonra yıne bır kısısel gelısımle devam edersen hem kafan dağılır hem bakış açın biraz daha değişir.Bir arkadaş yazmış best ler birşey katmaz diye ama sen birşeyler katmasından ziyade ilk başta alışkanlık haline gelsin istiyorsun onun için yalın sade git derim

yazıldı mı bilmiyorum ama ben küçük prensi herkese tavsiye ediyorum aslında çocuk kitabi gibi görünen ama kitaptaki en büyük dersi biz yetişkinlerin çıkarması gereken cidden harika bir kitap

X