- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.658
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o aklımdasimyaci yi herkes okumali bence
Kişisel gelişim kitapları size göre olacaktır.Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.
Çok tşk ederim simyacıyı okudum özetini beğendim çok sağol :)Simyacı- montekristo kontu -sefiller-Çalıkuşu- deli ve madam bovary
Bende yeni okumaya başladım ama bakalım hayırlısı oku sende insan daha iyi hissediyo kendini :)Kişisel gelişim kitapları size göre olacaktır.
İstanbul hatırası,kavim,patasana,beyoglunun en güzel abisi. Ay hepsini seviyorum ben Ahmet Ümit kitaplarının. Ama istanbul hatırası favorimdir.takipteyim konuyu çok sevdimm Ahmet Ümit hangi kitabı tavsiye edersiniz kızlar sultanı öldürmek hariç
Özetini değil kitabını oku.Çok tşk ederim simyacıyı okudum özetini beğendim çok sağol :)
İstanbul hatırası,kavim,patasana,beyoglunun en güzel abisi. Ay hepsini seviyorum ben Ahmet Ümit kitaplarının. Ama istanbul hatırası favorimdir.
Yok zaten özetini okudum ilkten nasıl bişey olduğunu anlıyım diye hoşuma gitti alırım bu kitabı benÖzetini değil kitabını oku.
ilk başlarda kişisel gelişim agır gelebilir ama illa düşünce tarzımda biraz değişiklik olsun dersen Aykut Öğut evrenden torpilim var a bir bak sade yalın esprılı bır dılle yazılmıs düşüncelerimizle yaşadıklarımızı yönlendirebileceğimize ilişkin bir tez üzerinden gidiyor, sonrası bir iki roman arası ver (ilk başladıgın için yalın sade sürükleyici olursa devamını getirirsin bunun içinde Debbie Macomber, kucuk mucizeler dükkanı serisini önerebilirim)sonra yıne bır kısısel gelısımle devam edersen hem kafan dağılır hem bakış açın biraz daha değişir.Bir arkadaş yazmış best ler birşey katmaz diye ama sen birşeyler katmasından ziyade ilk başta alışkanlık haline gelsin istiyorsun onun için yalın sade git derimyasım 30 kitap okuma alışkanlıgım nerdeyse yok ben kendimi düsüncelerimi hayata pozitif bakmayı istiyorum aklıma bana güzel seyler katabilcek bi kitap almak geldi. kendimi düsüncelerimi yenilemek istiyorumartık
ahmet ümit in bütün kitapları birbirinden güzel hepsini tavsiye ederim ayıramıyorum birbirindentakipteyim konuyu çok sevdimm Ahmet Ümit hangi kitabı tavsiye edersiniz kızlar sultanı öldürmek hariç