aaa güzelmi bakıyım hemen biraz acarmısın icerigini rica etsemKesinlikle kişisel gelişim okumalısın bi süre. Bende aynı senin fikrinle başladım kitap okumaya. Ve de bu kitaplar insanın ruh halini dengede tutmasına okadar yardımcı oluyoki anlatamamFERRARİSİNİ SATAN BİLGE kitabını mutlaka ama mutlaka oku. Hatta bu ödüllü kitabı herkes okumalı. Hayata bakış açımı okadar olumlu yonde değiştirdi ki ve kalıcı bir şekilde değiştirdi yani. Bi kitabın bukadar beni etkileyeceğini düşünmezdim. Okurken adeta seni iyileştiriyor. Terapi kitabı gibi gerçekten. Bestseller olması boşuna değil gerçekten.
Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.
yasım 30 kitap okuma alışkanlıgım nerdeyse yok ben kendimi düsüncelerimi hayata pozitif bakmayı istiyorum aklıma bana güzel seyler katabilcek bi kitap almak geldi. kendimi düsüncelerimi yenilemek istiyorumartıkTam bir kitap kurudyum, sana verecek yüzlerce tavsiyem var ama yaşın kaç, nelerden hoşlanırsın bilmem lazım.
Kişisel gelişim kitapları ile başlamak biraz risk. O kadar okumama rağmen ben elime bir kişisel gelişim kitabı alıp baştan sona okuyamam mesela, sıkılırım. Onlar başucu kitabıdır, ara sıra bir iki bölüm okur bırakırsın.
Bir de gözünü seveyim son dönemin best sellerlarından okuma. Böğürtlen kışıymış, mucizeler dükkanıymış falan sana hiç bişey katmaz.
çok güzell ailecek okuduk resmen. Büyük ruhsal sıkıntıları olan insanları bile iyileştirmiş bir kitapmış, benimde sıkıntılarımı bitirdi diyebilirim. Diğer kitaplar gibi geçici bir fayda sağlamıyor hem okudugun an zevk alıyorsun hem hayatını olumlu anlamda etkileyen şeyler öğretiyo sana, bilinmeyen şeyler. Kitap hayattan sıkılıp bunalmış bir avukatın kalp krizinden sonra değişen hayatını anlatıyo. Nasıl değiştiğini ve hayat dolu bir insan olduğunu. Gençleşiyor avukat ve bunun sırları...aaa güzelmi bakıyım hemen biraz acarmısın icerigini rica etsem
Bencede olaya kesinlikle kişisel gelişim kitapları ile başlamamalı.yoksa başlamadan soğur.romanla başlamalı ama inşAllah ilk okuduğu kitap sürükleyici bir kitap olur ki , devam edebilsin okumaya...bencede ilk başta eğer kısısel gelısım kıtabı olarak baslarsanız kıtap okuma alıskanlıgı kazanmanız zor olabılır.
romanla başlayın bncede hatta cok severek ve elımden bırakmadan okudugum açlık oyunları kıtabını tavsıye edebılırım size.