o zaman söylüyorumMerak ettim.hangi kitap ..
Kargonu alir almaz yaz bana kurbanim
Bende önyargılıydım ama çok övmüşler acaba şans verilsemi demiştim. Soğudum yine.sen değilsin zaten biliyom
ben burda onu eleştrimiştim, yazar tanıdık mı acaba sürekli herkes onu okuyor diye
yine burdan bir arkadaşım (adını unuttum) wattpad yazarı demişti
feci önyargılıyım o seriye
popüler kitap fobisi var bendeBende önyargılıydım ama çok övmüşler acaba şans verilsemi demiştim. Soğudum yine.
okuyalım tabi kuzum, elime geçtiğinde bir zaman aralığı belirleriz_meLinDa_ ben de abime almıştım o kitabı, evde olduğum zamana denk gelirse okuma aralığın beraber okuyalım mı canım ?
sen değilsin zaten biliyom
ben burda onu eleştrimiştim, yazar tanıdık mı acaba sürekli herkes onu okuyor diye
yine burdan bir arkadaşım (adını unuttum) wattpad yazarı demişti
feci önyargılıyım o seriye
okuyalım tabi kuzum, elime geçtiğinde bir zaman aralığı belirleriz
ben çok seviyorum bilimsel alt yapılı kitapları
bu da bi ara çok popülerdi, herkesin elindeydi
şimdi biraz söndü artık alabilirim
dorian gray i izleyebildin miBen demiştim whatpad yazarı diye, atmamışımdır inşallah
Aynı konuda dört farklı kitap yazılması saçma geliyor bana da. Yazar demek ki yetersizmiş ki bir kere de anlatamamış diyorum
dorian gray i izleyebildin mi
biz izleyemedik haftasonu, bu akşam bi hatırlatayım benim sevdiceğe
aaaa bak onu yazacaktım sana. İzledim ben ama şimdi yorum yapmayayım sen izledikten sonra konuşalım.dorian gray i izleyebildin mi
biz izleyemedik haftasonu, bu akşam bi hatırlatayım benim sevdiceğe
Hadi melinda karıştırdı
beğendin mi pekiiiiiaaaa bak onu yazacaktım sana. İzledim ben ama şimdi yorum yapmayayım sen izledikten sonra konuşalım.
Yorum yok izle yazayımbeğendin mi pekiiiii
Sapiens guzel bir kitap arkeoloji ve evrimle ilgili okudugum en akici dile sahip ve konulari ilgi cekici sekilde ele alan kitap. simdid3n guzel okumalar Melcigimo zaman söylüyorum
DİKKAT DİKKAT KATİLİM BANA BU KİTABI ALMIŞSAN NE MUTLU BANA AMA HENÜZ KİTAP ALMAMIŞSAN, BU KİTABI ÇOK İSTİYORUM DİYE ALMA SAKIN OLUR MU? PUANLARIMLA ALCAM BEN ONU
ay neden büyük yazdıysam
Hayvanlardan Tanrılara- Sapiens
bunu alacağım canım hediyem elime geçince
Hadi melinda karıştırdıBen de hiç alınganlık yapmadan atladım cevap verdim
Selam kızlar gün olur asra bedel e dün başladım ama çok okuyamadım hemen sızmışım bu sabah te işe erken geldim iyi kız a başladım onu 50 sayfa okudum vakit bulabilirsem hızlı gidecek gibi bu arada dr de mağaza larında yani yılbaşına kadar tün kitaplar %30 indirimli sanırım bende kitap almak istiyorum ama katilim almışmıdır diye alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?