Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merak ettim.hangi kitap ..
Kargonu alir almaz yaz bana kurbanim
o zaman söylüyorum
DİKKAT DİKKAT KATİLİM BANA BU KİTABI ALMIŞSAN NE MUTLU BANA AMA HENÜZ KİTAP ALMAMIŞSAN, BU KİTABI ÇOK İSTİYORUM DİYE ALMA SAKIN OLUR MU? PUANLARIMLA ALCAM BEN ONU
ay neden büyük yazdıysam
Hayvanlardan Tanrılara- Sapiens
bunu alacağım canım hediyem elime geçince

Bende önyargılıydım ama çok övmüşler acaba şans verilsemi demiştim. Soğudum yine.

Bende önyargılıydım ama çok övmüşler acaba şans verilsemi demiştim. Soğudum yine.
popüler kitap fobisi var bende
bi kitap ilk çıktığında çok popülerse alamıyorum, zaman geçsin o ilk popülerlik sönsün diye bekliyorum
o seri de kitap çılgınları grubunda 5345404435421 kişi tarafından paylaşıldı
belki güzel bir kitaptır ama ben okumadan nefret ettim

_meLinDa_ ben de abime almıştım o kitabı, evde olduğum zamana denk gelirse okuma aralığın beraber okuyalım mı canım ?
okuyalım tabi kuzum, elime geçtiğinde bir zaman aralığı belirleriz
ben çok seviyorum bilimsel alt yapılı kitapları
bu da bi ara çok popülerdi, herkesin elindeydi
şimdi biraz söndü artık alabilirim

Ben demiştim whatpad yazarı diye, atmamışımdır inşallah
Aynı konuda dört farklı kitap yazılması saçma geliyor bana da. Yazar demek ki yetersizmiş ki bir kere de anlatamamış diyorum

okuyalım tabi kuzum, elime geçtiğinde bir zaman aralığı belirleriz
ben çok seviyorum bilimsel alt yapılı kitapları
bu da bi ara çok popülerdi, herkesin elindeydi
şimdi biraz söndü artık alabilirim

Eylül zamanı almıştım ben de, evde duruyor, sen aldığında konuşuruz yine o zaman tarih aralığı hakkında canım benim.

Ben demiştim whatpad yazarı diye, atmamışımdır inşallah
Aynı konuda dört farklı kitap yazılması saçma geliyor bana da. Yazar demek ki yetersizmiş ki bir kere de anlatamamış diyorum
dorian gray i izleyebildin mi
biz izleyemedik haftasonu, bu akşam bi hatırlatayım benim sevdiceğe

Sapiens guzel bir kitap arkeoloji ve evrimle ilgili okudugum en akici dile sahip ve konulari ilgi cekici sekilde ele alan kitap. simdid3n guzel okumalar Melcigim

Selam kızlar gün olur asra bedel e dün başladım ama çok okuyamadım hemen sızmışım bu sabah te işe erken geldim iyi kız a başladım onu 50 sayfa okudum vakit bulabilirsem hızlı gidecek gibi bu arada dr de mağaza larında yani yılbaşına kadar tün kitaplar %30 indirimli sanırım bende kitap almak istiyorum ama katilim almışmıdır diye alamıyorum.

Yeni Yalan Zamanlar 113. sayfadayım.
Çok sevemedim, o yüzden yavaş ilerliyor.
Yanına ek bir kitap seçip beraber ilerletmeyi düşünüyorum.

Hadi melinda karıştırdı Ben de hiç alınganlık yapmadan atladım cevap verdim

ay ben senden mi alıntı yaptım, SiziSeviyorumDemismiydim dan yaptım sanıyodum

Mağazalarda da mı indirim varmış. Ben haftasonuna özel sanıyordum

Ay o zaman kurbanıma aldığım kitaptan kendime de alsam. Bi vi kitabıma bakayım okumak istediklerim arasına koymamışımdır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…