günaydın kızlar
bu pazar kahvaltısına yapmayı planladığım şey milföyün içine nutella
hayırlı doğumlar canım bir avazda kurtul inşallah
aynen bayadır almamıştım özledik ilk evlendiğimde en büyük kurtarıcımdı kendisiMilföy hem kurtarıcı hemde lezzetli
OFFF şunu demeyeydin iyiydi...Kızlar D&R'da bugün "kargo bedava" bilginiz olsun
OFFF şunu demeyeydin iyiydi...
Su hediyeler olmasaydi ah ahhh.Kızlar D&R'da bugün "kargo bedava" bilginiz olsun
Su hediyeler olmasaydi ah ahhh.
Ya katilim aldiysa diye alamiyorum
kitapyurdunda baya bi puanım biriktiSu hediyeler olmasaydi ah ahhh.
Ya katilim aldiysa diye alamiyorum
Ben de idefixteki listeleri kurcaliyorum hepsini sepete atiyorum sonra kafam karisiyo birakiyorum sepette duruyolarValla aynı durum bende de var
İnceliyorum kitapları belki listeye koymayı unuttuğum ama istediğim bir kitap bulabilir miyim diye
Ben de idefixteki listeleri kurcaliyorum hepsini sepete atiyorum sonra kafam karisiyo birakiyorum sepette duruyolar
kitapyurdunda baya bi puanım birikti
istediğim kitabı da puan listesine koymuşlar tam tamına 3000 puan
hediyelerim gelsin hemen alıcam, şimdi alamıyorum ya sen de bana onu aldıysan diye
söylememmmmmKitap almamam laızm benim de, hem elimde var okumadığım hem de daha yenileri de gelecek hediye olarak, direnmeliyim, ama indirimler çok kandırıkçı oluyor
Hanki kitap o sen söyle, ben diyeyim sana alıp almayacağını
söylememmmmm
almadıysan belki almaya kalkarsın, ya da katilim sen değilsin zaten
katilciğim belki henüz almamıştır
Merak ettim.hangi kitap ..kitapyurdunda baya bi puanım birikti
istediğim kitabı da puan listesine koymuşlar tam tamına 3000 puan
hediyelerim gelsin hemen alıcam, şimdi alamıyorum ya sen de bana onu aldıysan diye
Ben kurbancığımın siparişlerini verdim bile, hem de bir tanesi benim okuduğum ve çok beğendiğim bir kitap,diğerini de kurbancığımla beraber okuyacağız
ben burda onu eleştrimiştim, yazar tanıdık mı acaba sürekli herkes onu okuyor diyedün gece facete bir grupta gördüm. Alim Sedatım bilmem nem diye 4 kitap. Yazar Işılca imiş okuyan bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?