Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Orhan Pamuk-Benim Adım Kırmızı bitti. Okuduğum ilk kitabıydı. Çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim, kitap beni içine alamadı.

Şimdiki kitabım Orhan Pamuk - Yeni Hayat üslubu daha güzel geldi 55. sayfadayım.

Çok geçmiş olsun

Ev yapımı sihirli değnek ; arkadaşımın öneriye almıştım . beklentimi karşılamadı ama birazcık umut aşıladi bana. Çok kısa sürede okuyabilen bir kitap , inceleyerek alsaydım. belki de almazdım . sosyal medyasından paylaştığını fark.ettim.çoğu yazisini

okurken ağladım bende ne güzelsiniz :)

Cok gecmis olsun canim acil sifalar.

fi ve ci yi okudum bende ama cok sig buldum kitaplari.sonrasinda pi yi almadim.yazdiklari celiskili uyumsuz kafasi karisik bir yazar bence azra kohen.cok entelelktuel bi havasi var gibi ama maalesef bana bos geldi.tabii kitap tavsiyesinde iyi degilim. O da baska bi konu.

Bayanlar bu arada herzaman konulari takip edemiyorum.arada gozden kacan yazismalar olabiliyor kusura bakmayin.2017 de elimden geldigi kadar topigimizde olmaya calisacagim beni unutmayin bas harfi @_asmunikal_ gibi

Günaydın kızlar :)
bugün benim de işlerim çok yok
buralara takılmadan pek fazla ilerleyeceğim inşallah akşama da bildirim yaparım

bu arada fi çi pi yi ben de okudum
bu seri benim insanlara olan güvenimi sarstı çok gerçekçi yazıldığını düşünüyorum
birilerine bakarken aklımdan uzun süre hep acaba göründüğü gibi mi diye geçti
temkinli davranmaya itti beni kişilere karşı, nekadar kötü yaratıklar olduğumuzu birbirimizi zehirlediğimizi çıkar uğruna akla hayale gelmeyecek şeyler yapabileceğimizi birkez daha anladım
herkes tamamen iyi yada tamamen kötü olmuyor
mutlaka her birimizin içinde kötü tohum var, az yada çok büyüyor o ayrı
buna eminim :))

günaydın kızlar
@Ruhimucerret çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

dün güya Komik kız'a başladım 3 sayfa okuyup sızmışım eşimde sızmış çocuklar 11:30 'a kadar kendi kendilerine takılmışlar ayılamıyorum gelin birlikte yatalım dedim biri süt istedi biri hikaye yok dedim yatın resmen 15 dakika ağlattım çocukları sonra kalktım süt hazırladım pamukprensesi hızlıca okudum onuda okumayı hiç sevmiyorum gereksiz bir dolu cümle var ben anlatayım oğlum diyorum biliyorum zaten yok illa kitaptan oku diyor, neyse sonra çoooook vicdan azabı çektim ne biçim anneyim diye

@Ruhimucerret çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

dün güya Komik kız'a başladım 3 sayfa okuyup sızmışım eşimde sızmış çocuklar 11:30 'a kadar kendi kendilerine takılmışlar ayılamıyorum gelin birlikte yatalım dedim biri süt istedi biri hikaye yok dedim yatın resmen 15 dakika ağlattım çocukları sonra kalktım süt hazırladım pamukprensesi hızlıca okudum onuda okumayı hiç sevmiyorum gereksiz bir dolu cümle var ben anlatayım oğlum diyorum biliyorum zaten yok illa kitaptan oku diyor, neyse sonra çoooook vicdan azabı çektim ne biçim anneyim diye
[/QUOTE]

seni çok iyi anlıyorum...
insan o an ne yazık ki yenik düşüyor. uykusuzluk yaşam kalitesini ciddi anlamda çok etkiliyor bunu 1 senede öğrendim
sonra insan neden sesimi yükselttim neden öyle al sana vicdan

pamuk prensesin altında subliminal içerikler oldugu için onun düzenlenmiş bir kitabı vardı . bir iletide okumuştum ama şuan hatırlayamıyorum...

Gunaydin.
Acaba ben de mi başlasam diyordum ki, mesajini gordum tırstım. 400 e kadar akici olmayan bi kitabi nasil okuycam ki
Demek ondan cok kisi yarim birakiyor. Vallahi kitap ismiyle müsemma gibi duruyor
Ilk 250 sayfa konuya giriyor , 250 den sonra ikinci bölüm akicilik geliyor 400 den sonra sürükleyici gerisi bilmiyorum okuyorum:)

Oyyy kıyamam sana hassas ve güzel anne
Yorgunmuşsun olur öyle. Annem bize çabuk yataklara diye bi bağırırdı biz kudurunca resmen ışınlanırdık yataklara. Sen yine sabırlı davranmışsın bak

seni çok iyi anlıyorum...
insan o an ne yazık ki yenik düşüyor. uykusuzluk yaşam kalitesini ciddi anlamda çok etkiliyor bunu 1 senede öğrendim
sonra insan neden sesimi yükselttim neden öyle al sana vicdan

pamuk prensesin altında subliminal içerikler oldugu için onun düzenlenmiş bir kitabı vardı . bir iletide okumuştum ama şuan hatırlayamıyorum...[/QUOTE]

çocuk sabah unutuyor ama işte örnek oluyorum sonuçta onlar da benim gibi olacak al sana travma sonra psikolog çocukluklarına inip beni bulacak iyi mi
pamuk prensesten de bir alıntı yapayım "pamuk presnes bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir diye düşündü" nedir bu ya
Oyyy kıyamam sana hassas ve güzel anne
Yorgunmuşsun olur öyle. Annem bize çabuk yataklara diye bi bağırırdı biz kudurunca resmen ışınlanırdık yataklara. Sen yine sabırlı davranmışsın bak

sağol canım ama yok ya sabırlı değilim en son yaptığımı anlatmadım daha
sinirimi alamadım çok güzel çiçekli bir cezve almıştım sütü onda ısıtıyordum o da hep akıtıyordu dökerken zaten sinirliydim akıtınca aldım vurdum tezgaha kırıldı atacaktım atmadım, dedim dursun bir daha sinirlenirsem cezveye bakar ibret alırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…