• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Orhan Pamuk-Benim Adım Kırmızı bitti. Okuduğum ilk kitabıydı. Çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim, kitap beni içine alamadı.

Şimdiki kitabım Orhan Pamuk - Yeni Hayat üslubu daha güzel geldi 55. sayfadayım.

Kızlar
Ben dün Tutunamayanlar a başladım aslında ama biraz hastayım
Hastanede yatıyorum. Safra kesesi taşı ve iltihabı olmuşum. Kitabım yanımda ama okuyamıyorum. Kızımı bile çok az görüyorum. Dua edin bana. Haftasonu taburcu olabilirim
Çok geçmiş olsun

Ev yapımı sihirli değnek ; arkadaşımın öneriye almıştım . beklentimi karşılamadı ama birazcık umut aşıladi bana. Çok kısa sürede okuyabilen bir kitap , inceleyerek alsaydım. belki de almazdım . sosyal medyasından paylaştığını fark.ettim.çoğu yazisini

Kızlar :)
yola çıkmadan yanıma bir kutu topitop aldım köy çocuklarına dağıtmak için :)
merkeze yarım saatlik bir köy ama konum itibariyle yam çetrefilli hem yollar dağ taş ve kış,
yolda kaldık kurtulamadık kardan, hemen kontrolünü yapacağım projenin sahibini aradım köyden traktör gönderdiler ip bağladılar çektiler falan filan :))
köye ulaştığımda bıcır bıcır çocuklar kimi leğenle kayıyor kimi kartopu oynuyor başında yarım yamalak bere, al al yanaklar taş gibi ısırsan kan damlamaz, kimi burnunda sümük kıyamam koluna siliyor :))
bu arada okuldan çıkanlar var maviş maviş önlükler öğlenciler. indim jipten elimde kutu topitop
bağırdım topitop isteyennnnn, hepsi koştu yamacıma öpücük karşılığı verdim her birine :))
o mutluluk kimsede olamaz, gözleri cam gibi her birinin, bir tane topitop yaa

sonra bir dede yaklaştı yanıma bastonlu, sırtı kambur, ayağınca lastikten bir şey çizme desem değil, dedi ki
"heleee devlet gelmiş ayağımıza vay ben size gurban olurum yavrummmm"
devlet gelmiş ayağına ne büyük onur ne büyük şeref ona
el kadar kız çocuğunun karşısında, henüz neyim ki o dedenin yanında ne gördüm ne yaşadım yaşım kaçççç
önünü iliklemeye çalışıp elime yapıştı, sırtında solmuş yıllar öncesinden örüldüğü belli açık kahve bir yeler başında takke bıraksam öpecekkk elimi, dört büklümm, ağladım, hemen ağlayıveririm zaten :)
niye geldiğimi kim olduğumu unutup sarıldım hem de ne sarıldım, dedim ki dede sen var ol sen iste gelmez miyiz :)

normalde kabule etmem etik olarakta yasaktır zaten ama tuttu evine götürdü bizi, soba yanıyor çatır çatır, mis gibi sabun kokuyor heryer, nineyi bir görün pamuk gibiii, sarıldım öptümmm, o da gözümden öptü ayrı ayrı
çay içip kalktım köyün dışındaydı kontrolünü yapacağım arazi ve işime baktım.
işim bitince de gittiğim araziye traktörle geldi dede elinde bardak, manda sütü getirmiş iç diye :)))
traktörün sarsıntısından ellerine dökülmüş süt :))

anovvvv içmem mi :KK66:)

neler neler, yazsam anlatsam roman olur
okurken ağladım bende ne güzelsiniz :)

Kızlar
Ben dün Tutunamayanlar a başladım aslında ama biraz hastayım
Hastanede yatıyorum. Safra kesesi taşı ve iltihabı olmuşum. Kitabım yanımda ama okuyamıyorum. Kızımı bile çok az görüyorum. Dua edin bana. Haftasonu taburcu olabilirim

Cok gecmis olsun canim acil sifalar.

fi ve ci yi okudum bende ama cok sig buldum kitaplari.sonrasinda pi yi almadim.yazdiklari celiskili uyumsuz kafasi karisik bir yazar bence azra kohen.cok entelelktuel bi havasi var gibi ama maalesef bana bos geldi.tabii kitap tavsiyesinde iyi degilim. O da baska bi konu.

Bayanlar bu arada herzaman konulari takip edemiyorum.arada gozden kacan yazismalar olabiliyor kusura bakmayin.2017 de elimden geldigi kadar topigimizde olmaya calisacagim beni unutmayin bas harfi @_asmunikal_ gibi

Günaydın kızlar :)
bugün benim de işlerim çok yok
buralara takılmadan pek fazla ilerleyeceğim inşallah akşama da bildirim yaparım ;)

bu arada fi çi pi yi ben de okudum
bu seri benim insanlara olan güvenimi sarstı çok gerçekçi yazıldığını düşünüyorum
birilerine bakarken aklımdan uzun süre hep acaba göründüğü gibi mi diye geçti
temkinli davranmaya itti beni kişilere karşı, nekadar kötü yaratıklar olduğumuzu birbirimizi zehirlediğimizi çıkar uğruna akla hayale gelmeyecek şeyler yapabileceğimizi birkez daha anladım
herkes tamamen iyi yada tamamen kötü olmuyor
mutlaka her birimizin içinde kötü tohum var, az yada çok büyüyor o ayrı
buna eminim :))

günaydın kızlar
@Ruhimucerret çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

dün güya Komik kız'a başladım 3 sayfa okuyup sızmışım eşimde sızmış çocuklar 11:30 'a kadar kendi kendilerine takılmışlar ayılamıyorum gelin birlikte yatalım dedim biri süt istedi biri hikaye yok dedim yatın resmen 15 dakika ağlattım çocukları sonra kalktım süt hazırladım pamukprensesi hızlıca okudum onuda okumayı hiç sevmiyorum gereksiz bir dolu cümle var ben anlatayım oğlum diyorum biliyorum zaten yok illa kitaptan oku diyor, neyse sonra çoooook vicdan azabı çektim ne biçim anneyim diye:kızgın:
:kızgın::kızgın:

:uykucu:

dün güya Komik kız'a başladım 3 sayfa okuyup sızmışım eşimde sızmış çocuklar 11:30 'a kadar kendi kendilerine takılmışlar ayılamıyorum gelin birlikte yatalım dedim biri süt istedi biri hikaye yok dedim yatın resmen 15 dakika ağlattım çocukları sonra kalktım süt hazırladım pamukprensesi hızlıca okudum onuda okumayı hiç sevmiyorum gereksiz bir dolu cümle var ben anlatayım oğlum diyorum biliyorum zaten yok illa kitaptan oku diyor, neyse sonra çoooook vicdan azabı çektim ne biçim anneyim diye:kızgın:
:kızgın::kızgın:[/QUOTE]

:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:
seni çok iyi anlıyorum...
insan o an ne yazık ki yenik düşüyor. uykusuzluk yaşam kalitesini ciddi anlamda çok etkiliyor bunu 1 senede öğrendim :KK14::KK14:
sonra insan neden sesimi yükselttim neden öyle al sana vicdan :bicak:

pamuk prensesin altında subliminal içerikler oldugu için onun düzenlenmiş bir kitabı vardı . bir iletide okumuştum ama şuan hatırlayamıyorum...

Gunaydin.
Acaba ben de mi başlasam diyordum ki, mesajini gordum tırstım. 400 e kadar akici olmayan bi kitabi nasil okuycam ki :olamaz:
Demek ondan cok kisi yarim birakiyor. Vallahi kitap ismiyle müsemma gibi duruyor :KK48:
Ilk 250 sayfa konuya giriyor , 250 den sonra ikinci bölüm akicilik geliyor 400 den sonra sürükleyici gerisi bilmiyorum okuyorum:)

günaydın kızlar

Oyyy kıyamam sana hassas ve güzel anne :KK37:
Yorgunmuşsun olur öyle. Annem bize çabuk yataklara diye bi bağırırdı biz kudurunca resmen ışınlanırdık yataklara. Sen yine sabırlı davranmışsın bak :-)

:uykucu:

:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:
seni çok iyi anlıyorum...
insan o an ne yazık ki yenik düşüyor. uykusuzluk yaşam kalitesini ciddi anlamda çok etkiliyor bunu 1 senede öğrendim :KK14::KK14:
sonra insan neden sesimi yükselttim neden öyle al sana vicdan :bicak:

pamuk prensesin altında subliminal içerikler oldugu için onun düzenlenmiş bir kitabı vardı . bir iletide okumuştum ama şuan hatırlayamıyorum...[/QUOTE]

çocuk sabah unutuyor ama işte örnek oluyorum sonuçta onlar da benim gibi olacak al sana travma sonra psikolog çocukluklarına inip beni bulacak iyi mi
pamuk prensesten de bir alıntı yapayım "pamuk presnes bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir diye düşündü" nedir bu ya :sopa:
Oyyy kıyamam sana hassas ve güzel anne :KK37:
Yorgunmuşsun olur öyle. Annem bize çabuk yataklara diye bi bağırırdı biz kudurunca resmen ışınlanırdık yataklara. Sen yine sabırlı davranmışsın bak :-)

sağol canım ama yok ya sabırlı değilim en son yaptığımı anlatmadım daha
sinirimi alamadım çok güzel çiçekli bir cezve almıştım sütü onda ısıtıyordum o da hep akıtıyordu dökerken zaten sinirliydim akıtınca aldım vurdum tezgaha kırıldı atacaktım atmadım, dedim dursun bir daha sinirlenirsem cezveye bakar ibret alırım diye :KK57:

Back