- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Iyi ki de iyi ki gelmisim ben deBen de ağlamıştım, tahmin ettim aynı hisleri yaşayacağımızı
Çok güzeldi, iyi ki okuduk
Buranın artıları işte, burda bi sürü harika kitap okuduk beraber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi ki de iyi ki gelmisim ben deBen de ağlamıştım, tahmin ettim aynı hisleri yaşayacağımızı
Çok güzeldi, iyi ki okuduk
Buranın artıları işte, burda bi sürü harika kitap okuduk beraber
Çok geçmiş olsunKızlar
Ben dün Tutunamayanlar a başladım aslında ama biraz hastayım
Hastanede yatıyorum. Safra kesesi taşı ve iltihabı olmuşum. Kitabım yanımda ama okuyamıyorum. Kızımı bile çok az görüyorum. Dua edin bana. Haftasonu taburcu olabilirim
okurken ağladım bende ne güzelsiniz :)Kızlar :)
yola çıkmadan yanıma bir kutu topitop aldım köy çocuklarına dağıtmak için :)
merkeze yarım saatlik bir köy ama konum itibariyle yam çetrefilli hem yollar dağ taş ve kış,
yolda kaldık kurtulamadık kardan, hemen kontrolünü yapacağım projenin sahibini aradım köyden traktör gönderdiler ip bağladılar çektiler falan filan :))
köye ulaştığımda bıcır bıcır çocuklar kimi leğenle kayıyor kimi kartopu oynuyor başında yarım yamalak bere, al al yanaklar taş gibi ısırsan kan damlamaz, kimi burnunda sümük kıyamam koluna siliyor :))
bu arada okuldan çıkanlar var maviş maviş önlükler öğlenciler. indim jipten elimde kutu topitop
bağırdım topitop isteyennnnn, hepsi koştu yamacıma öpücük karşılığı verdim her birine :))
o mutluluk kimsede olamaz, gözleri cam gibi her birinin, bir tane topitop yaa
sonra bir dede yaklaştı yanıma bastonlu, sırtı kambur, ayağınca lastikten bir şey çizme desem değil, dedi ki
"heleee devlet gelmiş ayağımıza vay ben size gurban olurum yavrummmm"
devlet gelmiş ayağına ne büyük onur ne büyük şeref ona
el kadar kız çocuğunun karşısında, henüz neyim ki o dedenin yanında ne gördüm ne yaşadım yaşım kaçççç
önünü iliklemeye çalışıp elime yapıştı, sırtında solmuş yıllar öncesinden örüldüğü belli açık kahve bir yeler başında takke bıraksam öpecekkk elimi, dört büklümm, ağladım, hemen ağlayıveririm zaten :)
niye geldiğimi kim olduğumu unutup sarıldım hem de ne sarıldım, dedim ki dede sen var ol sen iste gelmez miyiz :)
normalde kabule etmem etik olarakta yasaktır zaten ama tuttu evine götürdü bizi, soba yanıyor çatır çatır, mis gibi sabun kokuyor heryer, nineyi bir görün pamuk gibiii, sarıldım öptümmm, o da gözümden öptü ayrı ayrı
çay içip kalktım köyün dışındaydı kontrolünü yapacağım arazi ve işime baktım.
işim bitince de gittiğim araziye traktörle geldi dede elinde bardak, manda sütü getirmiş iç diye :)))
traktörün sarsıntısından ellerine dökülmüş süt :))
anovvvv içmem mi )
neler neler, yazsam anlatsam roman olur
Kızlar
Ben dün Tutunamayanlar a başladım aslında ama biraz hastayım
Hastanede yatıyorum. Safra kesesi taşı ve iltihabı olmuşum. Kitabım yanımda ama okuyamıyorum. Kızımı bile çok az görüyorum. Dua edin bana. Haftasonu taburcu olabilirim
Gunaydin.Tutunamayanlar 480
400 den sonrası gayet akıcı:)
Ilk 250 sayfa konuya giriyor , 250 den sonra ikinci bölüm akicilik geliyor 400 den sonra sürükleyici gerisi bilmiyorum okuyorum:)Gunaydin.
Acaba ben de mi başlasam diyordum ki, mesajini gordum tırstım. 400 e kadar akici olmayan bi kitabi nasil okuycam ki
Demek ondan cok kisi yarim birakiyor. Vallahi kitap ismiyle müsemma gibi duruyor
günaydın kızlar
@Ruhimucerret çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
dün güya Komik kız'a başladım 3 sayfa okuyup sızmışım eşimde sızmış çocuklar 11:30 'a kadar kendi kendilerine takılmışlar ayılamıyorum gelin birlikte yatalım dedim biri süt istedi biri hikaye yok dedim yatın resmen 15 dakika ağlattım çocukları sonra kalktım süt hazırladım pamukprensesi hızlıca okudum onuda okumayı hiç sevmiyorum gereksiz bir dolu cümle var ben anlatayım oğlum diyorum biliyorum zaten yok illa kitaptan oku diyor, neyse sonra çoooook vicdan azabı çektim ne biçim anneyim diye
@Ruhimucerret çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
dün güya Komik kız'a başladım 3 sayfa okuyup sızmışım eşimde sızmış çocuklar 11:30 'a kadar kendi kendilerine takılmışlar ayılamıyorum gelin birlikte yatalım dedim biri süt istedi biri hikaye yok dedim yatın resmen 15 dakika ağlattım çocukları sonra kalktım süt hazırladım pamukprensesi hızlıca okudum onuda okumayı hiç sevmiyorum gereksiz bir dolu cümle var ben anlatayım oğlum diyorum biliyorum zaten yok illa kitaptan oku diyor, neyse sonra çoooook vicdan azabı çektim ne biçim anneyim diye
Oyyy kıyamam sana hassas ve güzel anne
Yorgunmuşsun olur öyle. Annem bize çabuk yataklara diye bi bağırırdı biz kudurunca resmen ışınlanırdık yataklara. Sen yine sabırlı davranmışsın bak