sağol canım ama yok ya sabırlı değilim en son yaptığımı anlatmadım daha
sinirimi alamadım çok güzel çiçekli bir cezve almıştım sütü onda ısıtıyordum o da hep akıtıyordu dökerken zaten sinirliydim akıtınca aldım vurdum tezgaha kırıldı atacaktım atmadım, dedim dursun bir daha sinirlenirsem cezveye bakar ibret alırım diye
Olur o kadar melikem, en azından kimseye bi zarar vermemişsin.
Uykusuzluk fena, ben şimdi uykusuz olunca kocayı yerden yere çarpasım geliyor, çocuğum olunca düşünemiyorum bile
Bak yadaha 1 ay olmadan adama şiddet
belli etme kendini
allahım ne güldümOlur o kadar melikem, en azından kimseye bi zarar vermemişsin.
Uykusuzluk fena, ben şimdi uykusuz olunca kocayı yerden yere çarpasım geliyor, çocuğum olunca düşünemiyorum bile
allahım ne güldüm
çarpma kız kocanı yere, daha yeni adam
sağol canım ya bari akşam bir kek yapayım da sevinsin çocuklarOlur o kadar melikem, en azından kimseye bi zarar vermemişsin.
sağol canım ya bari akşam bir kek yapayım da sevinsin çocuklar
kaç yaşında miniklerinsağol canım ya bari akşam bir kek yapayım da sevinsin çocuklar
Ya ben manyak Zeno'yu cok sevmistim o kucuk delilikleri beni cok eglendirmisti anlik cozumlemeleri filan cok begenmistim. iyi okumalar gizcigim.Günaydın,
Yeni kitaplarım;
Italo Svevo__Zeno'nun Bilinci, 485 syf.
Furuğ Ferruhzad__Dünya Sevmek İçin Çok Küçük, 163 syf.
Zeno'nun Bilinci ödevim, o yüzden biraz yavaş ilerleyebilir. Hafta sonumu ona ayırmayı düşünüyorum.
Tatlım bende uyumuşum 184. sayfadayım. Artık bugün bitirmek istiyorum. Bende oldukça keyif alıyorum başlarda bağlanacak bir konu yok mu diyordum ama düşüncelerimi değiştirdi. Filmide hafta sonu izlerim heralde.günaydınlar kızlar
Dorian Gray'in Portresi 228
dün bitirecektim aslında ama uykum geldi, çok ilgi çekici oldu vallahi kitap
SiziSeviyorumDemismiydim ne alemdesin cancazım
Ben okudum cok begendim ama mutlaka filmini de izle. Kitabi okuyup da filmi hayal kirikligi yaratmayan tek film diyebilirim. Ah o sahneler....Selam kızlar Patrick Süskind 'ın KOKU yu okuyan varmı ?
Ya ben manyak Zeno'yu cok sevmistim o kucuk delilikleri beni cok eglendirmisti anlik cozumlemeleri filan cok begenmistim. iyi okumalar gizcigim.
kıtap bıtmeden fılmı ızlemek ıstemıyorum nedense :)Ben okudum cok begendim ama mutlaka filmini de izle. Kitabi okuyup da filmi hayal kirikligi yaratmayan tek film diyebilirim. Ah o sahneler....
Eren 5 yaşında Neva 3,5kaç yaşında miniklerin
Günaydın
_Cassandra_ kendini suçlama. Anne olmak demek kusursuz olmak demek değil ki. Tabi kusurlusun da demedim yanlış anlaşılma olmasın. Uykusuzluğa bende tahamülsüzüm.
Geçen hafta nişanlım geldiğinde çok yorgundum saat 11 de ayakta uyuyordum. O da uykumu açmaya çalışıyor bi dünya söylenmişim. '' yorgunum ben uyuyacaktım neden geldin'' diye
ben okudumSelam kızlar Patrick Süskind 'ın KOKU yu okuyan varmı ?
Ben de genelde oyle yaparim ama filmi siddetle tavsiye ediyorum tabi biraz agir ve karanlik gelebilir gorsellik ve gidisat , umarim senin de hosuna giderkıtap bıtmeden fılmı ızlemek ıstemıyorum nedense :)
suan ıyı gıdıyor aksamları pek okuyamıyorum hafta sonu cok okuyorum bende
Cok zor bi kitap, agir ilerler saniyordum hic oyle de degil. opuyorum canim.Teşekkür ederim canım. Ben de okurken bol bol çıkarım yapacağım, kitabın altını üstünü getiririm artık. Moral verdi yorumun, daha keyifle okumaya başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?