- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Herkes icin yazilmamistir diyor herkesin elinde :))) ben de merak etmeme ragmen inadimdan okumadim.@_Lavin_ ben fi ve ci yi okumustum.
SOnra pi yi okuma geregi duymadim.
Amaci cok saptirilmis bence.
Popilarite den satisi patladi diye dusunuyorum.cok iyi sisirdiler
çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin...Kızlar
Ben dün Tutunamayanlar a başladım aslında ama biraz hastayım
Hastanede yatıyorum. Safra kesesi taşı ve iltihabı olmuşum. Kitabım yanımda ama okuyamıyorum. Kızımı bile çok az görüyorum. Dua edin bana. Haftasonu taburcu olabilirim
Canim cok gecmis olsun. Allah sifa versin.Kızlar
Hastanede yatıyorum. Safra kesesi taşı ve iltihabı olmuşum. Kitabım yanımda ama okuyamıyorum. Kızımı bile çok az görüyorum. Dua edin bana. Haftasonu taburcu olabilirim
Asmu mailimi atayim bana da gonder kiz olmaz miÇok geçmiş olsun. Ameliyat falan olacak mısın taş içinRabbim şifa versin. Mail adresin varsa sana hayvan çiftliğini veya son ada kitabını göndereyim. telefondan okursun. epub rahat okunabilir kitaplar.
Ben de ağlamıştım, tahmin ettim aynı hisleri yaşayacağımızıSefiller 5 bitti.
Agladim..
Yillar once kisaltilmisi okumustum.. 5cilt 400sayfaya ne hissiyat verebilir ki... verse de ne kadarini verebilir.
Kosulsuz sevgi ve erdemin en iyi ornegi J.Veljean...
Ama insana bir etiket yapisir ya ,yaptiklari gorulmez . herseyin onune gecer.
NAnkörluge birakir yerini bir leke. suya degen murekkep gibi suyun safligini bulandirir ve aslini unutturur insana...
DAha yazacaktim da @_asmunikal_ sonuna gelmedi. :)
Haksizlik edenler utansin. diyorum.
(Bosluktayim.nokta.
Neye baslasam yerini doldurmaz suan.nokta. hos kitabim da pek yok 4gun sonra siparis vercem . o zamana dek idare eder elimde 2 kitaptan birini sececegim.)
Rabbim şifa versin canım, şimdi kitabı falan boşver iyi olmaya bak, kuzucuğuna kavuş bir an önceKızlar
Benim kıymetli kitaplarımdan, bi çok kişiye günde bu kitabı aldımBülbülü Öldürmek bitti.
Gercekten cok basarili bir kitapti banaa göre. Bir cocugun gozunden olaylari boylesine muhtesem sekilde anlatabilmek zor iş. Muazzam eserlerden biri. Atticus karakterine bayildim. Oyle guzel bir baba portresi ki. Kucuk Scout'un hircin haĺlerinde de kendimi buldum.Filmi de varmis kitabin. Cok eski ama bulabilirsem izleyecegim yarin.
Öpuyorum hepinizi kizlar.
Evet o da listemde ekli. Atticus ölmüstür orda kesin. Hic okuyasim yok bi yandan da. Onsuz bu hikayeyi dusunemiyorum. Ben de onun gibi bir babam olmasini isterdim.Benim kıymetli kitaplarımdan, bi çok kişiye günde bu kitabı aldım
İki kardeş ne tatlıydı di mi öyle çocuklarım olsun isterdim
Tespih ağacının gölgesindeyi de oku, devam kitabı gibi
Gerçi daha sönük ama olsun
bu ne demek :)Mesaj tekrari.
Kızlar
Internet takiluyor bazen. O zaman 2. kez cevaplaya basinca 2 kez ayni mesaj cikmis oluyor. Sonra duzenliyoruz mesaj tekrari oldu diye.bu ne demek :)
çoğu yerde denk geliyorum niçin yapılıyor :)
Evet tatlım hem de çoook güzellerOKYANUSYAA ne güzel şey anlatmışsın.Gözlerim doldu.Ne güzel yürekli insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?