Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin...

Tutunamayanlar 400 şu an elimden bırakamıyorum , ne kadar çok kendimi bulduğum yer var...

"Kitaplar yüzünden çok acı çekiyorum Esat ağabey "derdi. " sanki hepsi benim için yazılmış . Bu kadar insanı birden canlandiramiyorum: hepsini birbirine karıştırıyorum. Gülünç oluyorum"

Canim cok gecmis olsun. Allah sifa versin.

Çok geçmiş olsun. Ameliyat falan olacak mısın taş için Rabbim şifa versin. Mail adresin varsa sana hayvan çiftliğini veya son ada kitabını göndereyim. telefondan okursun. epub rahat okunabilir kitaplar.
Asmu mailimi atayim bana da gonder kiz olmaz mi

Bülbülü Öldürmek bitti.
Gercekten cok basarili bir kitapti banaa göre. Bir cocugun gozunden olaylari boylesine muhtesem sekilde anlatabilmek zor iş. Muazzam eserlerden biri. Atticus karakterine bayildim. Oyle guzel bir baba portresi ki. Kucuk Scout'un hircin haĺlerinde de kendimi buldum. Filmi de varmis kitabin. Cok eski ama bulabilirsem izleyecegim yarin.
Öpuyorum hepinizi kizlar.

Ben de ağlamıştım, tahmin ettim aynı hisleri yaşayacağımızı
Çok güzeldi, iyi ki okuduk
Buranın artıları işte, burda bi sürü harika kitap okuduk beraber

Rabbim şifa versin canım, şimdi kitabı falan boşver iyi olmaya bak, kuzucuğuna kavuş bir an önce

Benim kıymetli kitaplarımdan, bi çok kişiye günde bu kitabı aldım
İki kardeş ne tatlıydı di mi öyle çocuklarım olsun isterdim

Tespih ağacının gölgesindeyi de oku, devam kitabı gibi
Gerçi daha sönük ama olsun

Evet o da listemde ekli. Atticus ölmüstür orda kesin. Hic okuyasim yok bi yandan da. Onsuz bu hikayeyi dusunemiyorum. Ben de onun gibi bir babam olmasini isterdim.

Çok çok geçmiş olsun.Çabucak şifa bulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…