• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kızlar
Ben dün Tutunamayanlar a başladım aslında ama biraz hastayım
Hastanede yatıyorum. Safra kesesi taşı ve iltihabı olmuşum. Kitabım yanımda ama okuyamıyorum. Kızımı bile çok az görüyorum. Dua edin bana. Haftasonu taburcu olabilirim
çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin...:KK36:

Tutunamayanlar 400 şu an elimden bırakamıyorum , ne kadar çok kendimi bulduğum yer var...

"Kitaplar yüzünden çok acı çekiyorum Esat ağabey "derdi. " sanki hepsi benim için yazılmış . Bu kadar insanı birden canlandiramiyorum: hepsini birbirine karıştırıyorum. Gülünç oluyorum"

Kızlar
Hastanede yatıyorum. Safra kesesi taşı ve iltihabı olmuşum. Kitabım yanımda ama okuyamıyorum. Kızımı bile çok az görüyorum. Dua edin bana. Haftasonu taburcu olabilirim
Canim cok gecmis olsun. Allah sifa versin. :dua:

Çok geçmiş olsun. Ameliyat falan olacak mısın taş için o_O Rabbim şifa versin. Mail adresin varsa sana hayvan çiftliğini veya son ada kitabını göndereyim. telefondan okursun. epub rahat okunabilir kitaplar.
Asmu mailimi atayim bana da gonder kiz olmaz mi :KK15:

Bülbülü Öldürmek bitti.
Gercekten cok basarili bir kitapti banaa göre. Bir cocugun gozunden olaylari boylesine muhtesem sekilde anlatabilmek zor iş. Muazzam eserlerden biri. Atticus karakterine bayildim. Oyle guzel bir baba portresi ki. Kucuk Scout'un hircin haĺlerinde de kendimi buldum. :KK48: Filmi de varmis kitabin. Cok eski ama bulabilirsem izleyecegim yarin.
Öpuyorum hepinizi kizlar. :KK15:

Sefiller 5 bitti.
Agladim..
Yillar once kisaltilmisi okumustum.. 5cilt 400sayfaya ne hissiyat verebilir ki... verse de ne kadarini verebilir.

Kosulsuz sevgi ve erdemin en iyi ornegi J.Veljean...
Ama insana bir etiket yapisir ya ,yaptiklari gorulmez . herseyin onune gecer.
NAnkörluge birakir yerini bir leke. suya degen murekkep gibi suyun safligini bulandirir ve aslini unutturur insana...
DAha yazacaktim da @_asmunikal_ sonuna gelmedi. :)

Haksizlik edenler utansin. diyorum.

(Bosluktayim.nokta.
Neye baslasam yerini doldurmaz suan.nokta. hos kitabim da pek yok 4gun sonra siparis vercem . o zamana dek idare eder elimde 2 kitaptan birini sececegim.)
Ben de ağlamıştım, tahmin ettim aynı hisleri yaşayacağımızı
Çok güzeldi, iyi ki okuduk
Buranın artıları işte, burda bi sürü harika kitap okuduk beraber

Kızlar
Rabbim şifa versin canım, şimdi kitabı falan boşver iyi olmaya bak, kuzucuğuna kavuş bir an önce :dua:

Bülbülü Öldürmek bitti.
Gercekten cok basarili bir kitapti banaa göre. Bir cocugun gozunden olaylari boylesine muhtesem sekilde anlatabilmek zor iş. Muazzam eserlerden biri. Atticus karakterine bayildim. Oyle guzel bir baba portresi ki. Kucuk Scout'un hircin haĺlerinde de kendimi buldum. :KK48: Filmi de varmis kitabin. Cok eski ama bulabilirsem izleyecegim yarin.
Öpuyorum hepinizi kizlar. :KK15:
Benim kıymetli kitaplarımdan, bi çok kişiye günde bu kitabı aldım
İki kardeş ne tatlıydı di mi öyle çocuklarım olsun isterdim

Tespih ağacının gölgesindeyi de oku, devam kitabı gibi
Gerçi daha sönük ama olsun

Benim kıymetli kitaplarımdan, bi çok kişiye günde bu kitabı aldım
İki kardeş ne tatlıydı di mi öyle çocuklarım olsun isterdim

Tespih ağacının gölgesindeyi de oku, devam kitabı gibi
Gerçi daha sönük ama olsun
Evet o da listemde ekli. Atticus ölmüstür orda kesin. Hic okuyasim yok bi yandan da. Onsuz bu hikayeyi dusunemiyorum. Ben de onun gibi bir babam olmasini isterdim.

Kızlar

Çok çok geçmiş olsun.Çabucak şifa bulursun inşallah

Back