• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Pn64GO.jpg

Edep...

Bildirim yapiyorum.
Tutunamayanlar sf. 37

An itibariyle bilgi vereyim, karda arazide köy yolunda saplandigimiz yerden kurtarilmayi beklerken, sıcacik arabanin icerisinde tutundum şu kitaba.
Birazdan traktör gelecek ve cekecek bizi :)))
Bol ekşın bugun

NEEEEE Nerdesin ki

Sefiller.
Sen ortak okumada okumus muydun

Yok canım okumadım sa siz sefillerden mi bahsediyorsunuz la dan mı

Bildirim yapiyorum.
Tutunamayanlar sf. 37

An itibariyle bilgi vereyim, karda arazide köy yolunda saplandigimiz yerden kurtarilmayi beklerken, sıcacik arabanin icerisinde tutundum şu kitaba.
Bol ekşın bugun
ay ne iş yaptığını çok merak ettim vallahi
kolay gelsin

Bildirim yapiyorum.
Tutunamayanlar sf. 37

Bol ekşın bugun
Geçmiş olsun çok.
Hani beraber başlayacaktık.
Teknik Sınıf mısın:işsiz: Bizim bölümde teknik işleri oluyor. Ben hiç çıkmadım gerçi :KK53:

"Utanmak ki nimetlerin en değerlisi" okunacaklar listeme sayende bir kitap daha eklendi :KK36:

DonukPudra DonukPudra henüz bu kadar ilerleyemedim ama her satırı güzel kitabın, her satırı okunası..
Çayım da elimde çok zevk alıyorum şuan okurken. Tıpkı Serenad gibi, birgün mutlaka kitabı alıp evimde keyifle de okuyacağım.
Serenad baş ucu kitabım... şimdiye kadar okuduğum ve kelimesi kelimesine hatırladığım tek kitap diyebilirim:KK68:

Bildirim yapiyorum.
Tutunamayanlar sf. 37

Bol ekşın bugun
bende çok merak ettim ne iş yapıyorsun?

:KK200::KK200::KK200:

Oooo kolay gelsin, keyifli günler :-):-)
Keyifli :)) az önce köydeki cocuklara topitop dagittim o mutluluk hicbirseyde yok ;)

NEEEEE Nerdesin ki

Yok canım okumadım sa siz sefillerden mi bahsediyorsunuz la dan mı
Şuan arazide görevde ;)
ay ne iş yaptığını çok merak ettim vallahi
kolay gelsin

Geçmiş olsun çok.
Hani beraber başlayacaktık.
Teknik Sınıf mısın:işsiz: Bizim bölümde teknik işleri oluyor. Ben hiç çıkmadım gerçi :KK53:
Aralik sonuna kadar bitirelim diye anlastik ya :)) ben de kitaptan korktugumdannn elimdekini birakip simdi baslarim ay sonuna biter ;)
bende çok merak ettim ne iş yapıyorsun?

Ne iş yaptigima gelince :) kırsal kalkınmada çalusiyorum. TKDK kısaltması, uzmanım burada. Ab destekli projelere hibe veren tarim bakanligina bagli bir kurum. Masa basi sevmedigimden 5 yildir bu birimdeyim ;) ofise döneyim guzel seylerden bahsedicem sizlere. An itibariyle burda bu soguk gune inat icimi ısıtan şeyler oluyor.
Dogunun ayak basmamis köylerinden selam olsun kitap severlere :)))

Ben de La Sonsuzluk Hecesi ve Seranad ı bir an önce okumak istiyorum ama almadım henüz. Epub okuyup sonra alırım diye düşünüp başlasam mı diyorum ama kitaptan okumak istiyorum. Yoğun çelişkiler.

Okyanusya nerdesin canım sen ve bende merak ettim mesleğini.
Allah kolaylık versin. Ofiste ayaklarımı ısıtmayı beceremiyorum sen dışarlardasın.:(

Keyifli :)) az önce köydeki cocuklara topitop dagittim o mutluluk hicbirseyde yok :KK66:
Şuan arazide görevde :KK66:
Aralik sonuna kadar bitirelim diye anlastik ya :)) ben de kitaptan korktugumdannn elimdekini birakip simdi baslarim ay sonuna biter :KK66:
Ne iş yaptigima gelince :) kırsal kalkınmada çalusiyorum. TKDK kısaltması, uzmanım burada. Ab destekli projelere hibe veren tarim bakanligina bagli bir kurum. Masa basi sevmedigimden 5 yildir bu birimdeyim :KK66: ofise döneyim guzel seylerden bahsedicem sizlere. An itibariyle burda bu soguk gune inat icimi ısıtan şeyler oluyor.
Dogunun ayak basmamis köylerinden selam olsun kitap severlere :)))

Öyle mi anlaştık. hiç hatırlamıyorum.
Bende masa başı iş sevmiyorum. Bana göre değil. Birşeyler üretmem türetmem lazım. O yüzden Teknik Sınıfa geçtim pek birşey değişmedi.En azından iş planım değişti. :KK51: Bilgisayar tamir etmek falan hoşuma gidiyor. Bende pc teknikeriyim bu arada.

Öyle mi anlaştık. hiç hatırlamıyorum.
Bende masa başı iş sevmiyorum. Bana göre değil. Birşeyler üretmem türetmem lazım. O yüzden Teknik Sınıfa geçtim pek birşey değişmedi.En azından iş planım değişti. :KK51: Bilgisayar tamir etmek falan hoşuma gidiyor. Bende pc teknikeriyim bu arada.
bunu hiç söylemeyecektin:rolleyes:, bende bilgi işlem sorumlusyum (elektrik elektronik mühendisiyim) ama çok anlamıyorum açıkçası bilgisyarlardan artık başım sıkıştıkça sana sorarım:KK73:

Ben de La Sonsuzluk Hecesi ve Seranad ı bir an önce okumak istiyorum ama almadım henüz. Epub okuyup sonra alırım diye düşünüp başlasam mı diyorum ama kitaptan okumak istiyorum. Yoğun çelişkiler.

Okyanusya nerdesin canım sen ve bende merak ettim mesleğini.
Allah kolaylık versin. Ofiste ayaklarımı ısıtmayı beceremiyorum sen dışarlardasın.:KK43:

Serenad'ı bence e kitap olarak okuma.O kitaba dokunmak lazım.

bunu hiç söylemeyecektin:rolleyes:, bende bilgi işlem sorumlusyum (elektrik elektronik mühendisiyim) ama çok anlamıyorum açıkçası artık başım sıkıştıkça sana sorarım:KK73:
Bende başım sıkıştıkça bir arkadaşın eşine soruyorum :KK48::KK48:
Beklerim herzaman.

Back