• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Herkese günaydın kızlar..
bildirim yapıyorum hemen.
Sarah Jio - Kelebek Adası sayfa 128'deyim.
Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi sayfa 81'deyim. Bugün az laklak edip ilerlemeyi umuyorum :-) (PDF olarak okuyorum kitabı, elimde de olmasını isteyeceğim kitaplardan, Nazan'cığımın anlatım müthiş :KK200:)

aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum kitaptan alıntılayamıyorum şu an :)
Santiago piramitlere ulaşınca eşkıyanın biri diyor ki ''bende düş görmüştüm Endülüs'te yıkık dökük bir kilisede kök salmış firavuninciri ağacı altında hazine var, iki kez düş gördüm diye kalkıp oraya mı gideyim?'' bahsettiği yer Santiago'nun koyunlarını otlatırken gördüğü bir yer. Santiago böylece öğrenmiş oluyor işte hazinenin yerini.
ay sağol canım ya ben aynı tarz rüya gördüğünü anladım ama o kiliseden bahsettiğini anlamamıştım. bir iki üç kez okudum neyi kaçırıyorum diye:rolleyes: saf mıyım neyim yahu

Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi sayfa 81'deyim. Bugün az laklak edip ilerlemeyi umuyorum :-) (PDF olarak okuyorum kitabı, elimde de olmasını isteyeceğim kitaplardan, Nazan'cığımın anlatım müthiş :KK200:)

Selam kızlar
Sefiller 4 sf 240
Sunay Akın- Kız Kulesindeki Kızıldereli sf 40

çift kitap okumasını nasıl yapıyorsunuz? ben 12 saat işten sonra tek kitabı zor okuyorum gerçi dün baya hızlı gittim ama 2 kitabı kafamda ayrıştırabilir miyim acaba:KK53:

Ben de oğlumun kitapları sevmesini çok çok çok istiyorum ne zaman başlayacağım bir türlü karar veremiyorum sanırım bir yaşını yeni doldurmuştu eline bol resi li kitaplar verdim baksın diye çoğunun kenarını köşesini yedi ama hiç bir zaman kitap yirtmadi hala yırtmz su an 3.5 yaşında okumam için sürekli kitp getiriyo ama sonradan sıkılır kar diye bende çok korkuyorum...
Evet ayni tereddut bende de oldu bu hafta.
Agac yasken egilir :KK48: ama bizim abartmamamiz lazim sanirsam :KK51:

Herkese gunaydin bu arada:KK37:

çift kitap okumasını nasıl yapıyorsunuz? ben 12 saat işten sonra tek kitabı zor okuyorum gerçi dün baya hızlı gittim ama 2 kitabı kafamda ayrıştırabilir miyim acaba:KK53:

işyerinde elime kitap alıp okuyamıyorum, o yüzden mecburen orda bilgisayardan e-kitap ya da e-pub okuyorum. Bi tane de yolda ve evde okuduğum kitabım oluyor. Ben de bazen karıştırıyoprum o yüzden konusu birbirine hiç benzemeyen iki kitap seçiyorum :KK53:

Dimi nazan ve la... en sevdigim kitabi :KK200:

Selam kızlar
Sefiller 4 sf 240
Sunay Akın- Kız Kulesindeki Kızıldereli sf 40

:KK53::KK53:
Nbr araya kitap ala ala kupa icin seni beklicem..
Son 50 sayfa..
REsmen bitmesin diye bakiyorum:KK33:

Dimi nazan ve la... en sevdigim kitabi :KK200:

:KK53::KK53:
Nbr araya kitap ala ala kupa icin seni beklicem..
Son 50 sayfa..
REsmen bitmesin diye bakiyorum:KK33:
İş yerinde sefilleri okuyamam çünkü o_O Kitap okumamızı sorun ediyorlar. Bende boş vakitlerimde pdf kısa kitaplar okuyorum. Ama sen benden önce başladın :KK17:

işyerinde elime kitap alıp okuyamıyorum, o yüzden mecburen orda bilgisayardan e-kitap ya da e-pub okuyorum. Bi tane de yolda ve evde okuduğum kitabım oluyor. Ben de bazen karıştırıyoprum o yüzden konusu birbirine hiç benzemeyen iki kitap seçiyorum :KK53:
bilgisayara çok uzun süre bakamıyorum ben 7 senede kör oldum zaten:KK51:e kitap okuyamam heralde.. dün baya okunmayı bekleyen kitabım olduğunu gördüm yeni evimde göz önünde koyacağım yer yok kütüphane vs hak getire zaten unutmuşum onları:KK51: bakalım iş yerinde okuyabilirsem onları bitireyim.

Back