- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 103
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşasınnbu arada ben vasi oldum ağırtmıştım ya başını
Seranad'ı sevenleri görünce daha bir mutlu oldum.. evet kesinlikle kitaba dokunmak ve keman sesini duymak çok önemli hala bazen aklıma gelir ve uzun uzun dinlerim Wagnerin Şile de çaldığı kemanıSerenad'ı bence e kitap olarak okuma.O kitaba dokunmak lazım.
Kız onlara kız, şiddetme kına, men et kendinden..yaşasınn
ağrıtmazsın sen başımı, sevdiğim arkadaşlarıma yardımcı olmak beni mutlu eder
ama mesela yüzyüze senelerdir görüşmemişiz, facete bir paylaşımımız da yok sadece ekliyim diye soranlara kızıyorum ben
normal hayatta zaten herkes bir şey soruyo, böyle sırf çıkar amaçlı şeylere kızıyom
yoksa size elimden geleni seve seve yaparım
Ya ben ikisinden de bahsettimNEEEEE Nerdesin ki
Yok canım okumadım sa siz sefillerden mi bahsediyorsunuz la dan mı
Ya ben ikisinden de bahsettim
Sanirim o yuzden karisiklik oldu.
Sefillerde son 50 syf bitsin istemiyorum dedim.
LA yi onceden okumustum. siir gibi dupduru Nazan'in bu kitabinin yeri ayri bende
Otomatik Portakal sayfa 40
Telefondan okumak çok sıkıcı
Bir de çevirmen bildiğimiz Anadolu köy çocuğu galiba, annesinden "anam" diye bahseden bi Amerikalı çok komik oluyo
Estağfurullah canım gözünden kaçmış sadece oluyor dalgınlık bazenay sağol canım ya ben aynı tarz rüya gördüğünü anladım ama o kiliseden bahsettiğini anlamamıştım. bir iki üç kez okudum neyi kaçırıyorum diye saf mıyım neyim yahu
Öyle bir övdünüz ki çok canım çekti. İlk kitap alışverişimde Seranad ve La yı alacağım.
Kızlar basit bir şey okuyayım dedim elimde Fi var ne dersiniz okuyayım mı?
Çok isabetli seçimler
Ben 3 günde falan okumuştum, hızlı ilerliyor. Ama bazı yerler kafa yorucu çok da basit diyemem.
Hımmmm okunabilir ucundan sanki
Sen ne iş yapıyordun kineKızlar günaydın.
Bugün arazi görevim var köylere gideceğim
Tutunamayanlara tutunmayı düşünüyorum yollarda karda kışta :)
elimdeki kitabı bırakıp
Aralık ayı benim için çooook verimsiz oldu.
onu bırak onu al :S
Oooo! Tutunamayanlar'a başlamışsınızBildirim yapiyorum.
Tutunamayanlar sf. 37
An itibariyle bilgi vereyim, karda arazide köy yolunda saplandigimiz yerden kurtarilmayi beklerken, sıcacik arabanin icerisinde tutundum şu kitaba.
Birazdan traktör gelecek ve cekecek bizi :)))
Bol ekşın bugun