• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bu arada ben vasi oldum :KK53: ağırtmıştım ya başını :kahve:
yaşasınn :KK71:
ağrıtmazsın sen başımı, sevdiğim arkadaşlarıma yardımcı olmak beni mutlu eder
ama mesela yüzyüze senelerdir görüşmemişiz, facete bir paylaşımımız da yok sadece ekliyim diye soranlara kızıyorum ben
normal hayatta zaten herkes bir şey soruyo, böyle sırf çıkar amaçlı şeylere kızıyom
yoksa size elimden geleni seve seve yaparım :KK73:

Serenad'ı bence e kitap olarak okuma.O kitaba dokunmak lazım.
Seranad'ı sevenleri görünce daha bir mutlu oldum.. evet kesinlikle kitaba dokunmak ve keman sesini duymak çok önemli hala bazen aklıma gelir ve uzun uzun dinlerim Wagnerin Şile de çaldığı kemanı :KK36:

yaşasınn :KK71:
ağrıtmazsın sen başımı, sevdiğim arkadaşlarıma yardımcı olmak beni mutlu eder
ama mesela yüzyüze senelerdir görüşmemişiz, facete bir paylaşımımız da yok sadece ekliyim diye soranlara kızıyorum ben
normal hayatta zaten herkes bir şey soruyo, böyle sırf çıkar amaçlı şeylere kızıyom
yoksa size elimden geleni seve seve yaparım :KK73:
Kız onlara kız, şiddetme kına, men et kendinden..
Teşekkür ederim :KK200:

NEEEEE Nerdesin ki

Yok canım okumadım sa siz sefillerden mi bahsediyorsunuz la dan mı
Ya ben ikisinden de bahsettim
:KK48:
Sanirim o yuzden karisiklik oldu.
Sefillerde son 50 syf bitsin istemiyorum dedim.

LA yi onceden okumustum. siir gibi dupduru Nazan'in bu kitabinin yeri ayri bende:KK200:

Ya ben ikisinden de bahsettim
:KK48:
Sanirim o yuzden karisiklik oldu.
Sefillerde son 50 syf bitsin istemiyorum dedim.

LA yi onceden okumustum. siir gibi dupduru Nazan'in bu kitabinin yeri ayri bende:KK200:

Şimdi anladım:)
Sefiller muhteşemdi.Daha önceden okumuştum diye ortak okumada katılmadım.

Otomatik Portakal sayfa 40
Telefondan okumak çok sıkıcı:KK14:

Bir de çevirmen bildiğimiz Anadolu köy çocuğu galiba, annesinden "anam" diye bahseden bi Amerikalı çok komik oluyo:KK53:

Argo kelimeleri çevirmeyi de bi beceremedik. O durum en çok Yüzüklerin Efendisi Serisindeki Sam de gözüme batmıştı:mad:

Öyle bir övdünüz ki çok canım çekti. İlk kitap alışverişimde Seranad ve La yı alacağım.

Çok isabetli seçimler :KK50:

Kızlar basit bir şey okuyayım dedim elimde Fi var ne dersiniz okuyayım mı?

Ben 3 günde falan okumuştum, hızlı ilerliyor. Ama bazı yerler kafa yorucu çok da basit diyemem.

Kızlar günaydın.
Bugün arazi görevim var köylere gideceğim
Tutunamayanlara tutunmayı düşünüyorum yollarda karda kışta :)
elimdeki kitabı bırakıp
Aralık ayı benim için çooook verimsiz oldu.
onu bırak onu al :S
Sen ne iş yapıyordun kine

Selam kizlar,
Benim elimde 5 -6 adet kitap var okumadigim ama yeni bir koli alacagim hazir sanal kitap fuari varken. Bu yil ya da daha onceden okudugunuz ve SIDDETLE tavsiye edeceginiz kitaplar nelerdir?

ev anası bitti, eğlenceli bir kitaptı ama sonu çok duygusaldı.
yeni kitabım Nick Hornby - komik kız

dün akşamı öyle boş boş geçirdim. üstelik boş akşamımdı. oğlanı öğretmene götürmedim. kendim spora gitmedim. ama elimde telefon koca akşamı öldürdüm. Anne Frank'ın hatıra defteri sayfa 125 deyim.
vikitap profilimi güncellemeye başladım. orada papatya34 üm.

Bildirim yapiyorum.
Tutunamayanlar sf. 37

An itibariyle bilgi vereyim, karda arazide köy yolunda saplandigimiz yerden kurtarilmayi beklerken, sıcacik arabanin icerisinde tutundum şu kitaba.
Birazdan traktör gelecek ve cekecek bizi :)))
Bol ekşın bugun
Oooo! Tutunamayanlar'a başlamışsınız ;) :KK9:

Back