• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bilgisayara çok uzun süre bakamıyorum ben 7 senede kör oldum zaten:KK51:e kitap okuyamam heralde.. dün baya okunmayı bekleyen kitabım olduğunu gördüm yeni evimde göz önünde koyacağım yer yok kütüphane vs hak getire zaten unutmuşum onları:KK51: bakalım iş yerinde okuyabilirsem onları bitireyim.

Boş vakitleri değerlendirmek açısından iyi oluyor canım, iyi okumalar :KK15:

ben oraya girdim mi banlanıyorum:KK70:genellikle hamilelik konularındayım:anneadayı:

Hiç banlanmadım çünkü aklımdan geçenleri yazmıyorum, içime içime konuşuyorum :KK45:
Var mı kuzum hamilelikle ilgili bir gelişme? Takip ediyordum seni, olanlardan da haberim var. Tez vakitte inşallah güzel haberler alırız senden :dua:

İş yerinde sefilleri okuyamam çünkü o_O Kitap okumamızı sorun ediyorlar. Bende boş vakitlerimde pdf kısa kitaplar okuyorum. Ama sen benden önce başladın :KK17:

Tabii 3.e beni bekleneden gecmistin. bana da nispet yapmistin. :D
kuzum bitirdiğin anki hislerini çok merak ediyorum
hemen yaz olur mu, ay ben çok acayip olmuştum

Özgem resmen suan okumamak istiyorum bir tuhafim . Kapattim kitabi sindirmeye calisiyorum.yazacagim insallah.
Gerçekten müthiş bir anlatım var.. Sindirerek ilerlemek gerekiyor, çok beğendim :KK200:
:KK36::KK36:

Hiç banlanmadım çünkü aklımdan geçenleri yazmıyorum, içime içime konuşuyorum :KK45:
Var mı kuzum hamilelikle ilgili bir gelişme? Takip ediyordum seni, olanlardan da haberim var. Tez vakitte inşallah güzel haberler alırız senden :dua:
amin canım zaten çok yeni bakalım hayırlısı 3. ayımda hamile kalmıştım ama nasip olmadı her şerde hayır vardır derler en azından hamile kalabildiğimi öğrendim:KK68:

Herkese günaydın kızlar..
bildirim yapıyorum hemen.
Sarah Jio - Kelebek Adası sayfa 128'deyim.
Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi sayfa 81'deyim. Bugün az laklak edip ilerlemeyi umuyorum :-) (PDF olarak okuyorum kitabı, elimde de olmasını isteyeceğim kitaplardan, Nazan'cığımın anlatım müthiş :KK200:)
Nazancımmmmm:)))) kalp kalp kalp

Back